Beoordelingen Autobedrijf Uitwaard B.V.

8,7
358 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 358 beoordelingen

Stijn uit Rijswijk

08-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto al jaren in onderhoud bij Uitwaard. Erg vriendelijke medewerkers en goede service tegen een nette prijs. Ook mijn laatste aanwinst hier aangeschaft na een aanrijding. Erg goed geholpen na de aanrijding en erg tevreden met de afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit veen

03-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Sleeuwijk

01-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Sleeuwijk

01-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tandartsen en garagehouders vertrouwen wij meestal voor geen meter ;-) MAAR wij ervaren jullie bedrijf als zeer betrouwbaar en meedenkend en hopen nog jaren fijne zaken met jullie te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Ilonka en Corjo uit Zaandijk

25-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg gastvrij.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit Woudrichem

24-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en lange openingstijden wat heel makkelijk is,en gezellige mensen en betrouwbaar gevoel,een aanrader om er eens een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Dian uit Almkerk

24-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant bij Autobedrijf Uitwaard, wordt altijd netjes behandeld, alles wordt opgelost en dit alles voor een prima prijs-kwaliteitverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Gretina uit Hank

13-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en prettige ervaring. Er word goed geluisterd naar klachten e.d. en hier ook zoveel als mogelijk is, iets aan gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma

10-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerbert uit Almkerk

04-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste auto die ik hier gekocht heb. Heel prettig ervaren. Nig een echte dorpsgarage. Lekker simpel laagdrempelig. Auto keurig afgelevetrd


Ja, ik beveel dit aan