Beoordelingen Autobedrijf Uitwaard B.V.

8,7
467 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 467 beoordelingen

Gertjan uit Brakel

18-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren klant bij Uitwaard , aantal auto's gekocht , zowel nieuw als gebruikt , service is goed , vriendelijk en kundig personeel , kortom de ervaringen zijn prima


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Huissen

14-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Giessen

12-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit WAARDHUIZEN

11-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben al ruim 17 jaar zeer goede ervaringen met Autobedrijf Uitwaard. Zowel bij aanschaf van onze privéauto en onze zakelijke bedrijfswagens is het altijd goed geregeld.
Ook het onderhoud, keuringen en vervangend vervoer van de auto's en bedrijfswagens zijn altijd prima geregeld en, in overleg met de planning, zeer flexibel in te plannen.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Woerden

10-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, zonder opdringerigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Rijswijk NB

09-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Waalwijk

04-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb een geweldige auto gekocht bij Garage Uitwaard, echter er bleek een vervelend probleem in te zitten. De distributieketting moest vervangen worden. Een echt grote ingreep maar dit is zo geweldig opgelost ! Mijn BMW X6 loopt als nooit tevoren, al het vermogen is weer terug en ik geniet van elk moment dat ik in deze prachtige auto mag rijden. Team Uitwaard: ONGELOOFLIJK bedankt voor jullie geweldige service en support.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Weesp

30-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen , als je vragen hebt word je keurig te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Loon op zand

29-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke verwachtingen en uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Emmeloord

18-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf alles is goed geregeld klantvriendelijk denk goed met je mee niet alleen over de auto maar ook over de financiële gedeelte
Ik zou hier zo weer heen gaan voor een andere auto


Ja, ik beveel dit aan