Beoordelingen Autobedrijf Valkenburg B.V.

8,7
482 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
  • Communicatie 8,8
  • Personeel 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,0
1 t/m 10 van 482 beoordelingen

Christiaan uit Veenendaal

12-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Veenendaal

11-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima ervaringen met Valkenburg. Denken met je mee. Zoeken zonodig tweedehands onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Nijkerk

25-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik werk zelf bij autobedrijf Stern ,en ik moet toegeven de service en het afleveren van de auto was uitstekend.
ik zal dit bedijf zeker aanraden bij anderen.zelfs mijn kinderen waren enthousiast van de service.Auto bedrijf Valkenburg krijgt van mij een volle 10


Ja, ik beveel dit aan

Timos uit Rhenen

17-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk: zeer positief, betrouwbaar en vakkundig. Een bedrijf waar ik terug blijf komen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Veenendaal

17-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel vtiendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

bert uit utrecht

24-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige mensen fijn geholpen auto servicebeurt gekregen alles vernieuwd wat vernieuwd moest worden nieuwe olie filters banden prima gedaan een aanrader dit bedrijf en een lekkere taart een klein gebaar maar wel leuk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Ede

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf. Betrouwbaar en staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Lunteren

28-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A uit Bennekom

22-02-2017
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan