Beoordelingen Autobedrijf van Amerongen Autotaalservice

9,2
13 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Herman uit Zwolle

13-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast, eerlijk en betrouwbaar. Dat zijn de woorden die het eerste bij mij opkomen. Absoluut een garage die ik bij iedereen zal aanbevelen.

Toen wij onze Volvo V70 kochten was het alsof we een kind van Van Amerongen adopteerden. Eigenlijk wouden ze hem liever zelf houden om dat hij gewoon te mooi en goed was, men is verliefd op de auto's die verkocht worden alsof men ze zelf liever wil rijden. 6 maanden volledige garantie zonder fratsen, en geen bijkomende kosten. Gewoon eerlijk.

Vol passie werd mij de auto aanbevolen, niets was teveel. Ook tijdens het verkooptraject werden we netjes op de hoogte gebracht wanneer onze auto gereed was.

Op en top garage.

Dank, Peter en het "Team".
Tot over 20.000 km :-)


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Driebergen

20-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer service gericht, helpen je bij dringende zaken direct uit de brand, bij minder dringende zaken krijg je goed advies. Veel betere prijs kwaliteit verhouding en een veel betere service dan bij de officiële Volvo garages.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Veenendaal

10-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Autotaalservice staat de klant centraal. Ze luisteren goed naar je behoeften en gaan daarop in. Ik heb dit eerder meegemaakt bij mijn keuze voor de winterbanden. De APK is recent uitgevoerd en er werd keurig gebeld of bepaalde werkzaamheden mogen worden uitgevoerd. Helemaal top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Utrecht

15-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In verband met mijn werk voldeed mijn fijne, maar vooral kleine Fiat Panda niet meer aan mijn wensen. Ik kon al mijn spullen met goed fatsoen niet meer kwijt. De zoektocht naar een nieuwe auto begon met een lang en intensief gesprek met jou, je wilde het naadje van de kous weten om zo goed mogelijk een auto te vinden die aansloot op mijn wensen. En ik had nogal een lijstje, ruime kofferbak, waar naast mijn spullen ook een plek voor de hond was, zuinig, veilig, maar wat ik met name wilde, is een auto met zo weinig mogelijk gedoe. Veilig handsfree kunnen bellen, parkeren en navigeren waren ook vereisten.

Er werden wat auto’s gevonden die op het eerste oog de juiste keuze leken, maar bij nader onderzoek bleek er dan toch iets mis mee te zijn waardoor we weer verder moesten zoeken. Uiteindelijk werd de perfecte auto in België gevonden, een Skoda Fabia Combi, Comfort 1.2. Samen haalden we de auto op en na ruim twee weken kon ik de auto ophalen. Jij had de hele administratieve romslomp van het importeren en registreren op je genomen en prima geregeld. Er is een goede autoradio ingebouwd waardoor ik nu superfijn kan bellen en navigeren tijdens het rijden. Ook met de parkeersensoren ben ik heel tevreden.

Het was prettig hoe je eerlijk en transparant inzage gaf in alle kosten. Maar wat voor mij het belangrijkste was, is dat je me echt ontzorgt hebt. Ik heb vol vertrouwen de aanschaf van een auto uit handen gegeven en dat vertrouwen heb je niet geschaad, integendeel. Ik kon mijn tijd en aandacht aan mijn eigen werk besteden en kon de frustratie van iets gaan uitzoeken waar ik geen verstand van had met een gerust hart aan jou overlaten.

Dank daarvoor en ik zal je waar ik kan van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Zeist

14-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve en pro-actieve opstelling! Meedenken in oplossingen en een vriendelijke open benadering!


Ja, ik beveel dit aan

Ellie uit Driebergen

25-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoekopdracht nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bunnik

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prijs/kwaliteit verhouding super.Vakmanschap staat bij mij hoog in het vaandel.Service erg goed.Tijdelijk mijn auto's bij andere autobedrijven voor reparatie en onderhoud ondergebracht.Blij dat ik weer bij autotaalservice terug ben.Ik heb een Volvo S 90 bij hun gekocht 20 jaar oud en nu heeft Peter Engel i.o.m.mij een Landrover Discovery HSE uit Duitsland ingevoerd.Ik ben daar super blij mee.
Alles perfect verzorgt.Dank aan al het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Linette uit De Bilt

11-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, vriendelijk personeel, behulpzaam en kundig!


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit BOEKEL

30-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alex

23-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vlot en vertrouwd zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan