Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,1
137 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Anoniem

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, vakkundig, prima service! Je krijgt zelfs een bloemetje van Jop als je een auto koopt.
Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit ijmuiden

17-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 4 maanden terug mijn VW 6 gekocht, met 3 maanden winter pakket garantie.
3 weken na de garantie kreeg ik een kleine lekkage in me motorhuis. In de hoop terug gegaan en gevraagd of er nog iets viel te regelen.
Autobedrijf van Baalen wist mij hier in tegemoet te komen en hebben dit zeer netjes afgehandeld.
ik ben heel blij nog steeds met de aankoop, en zou dit bedrijf zeker aanraden voor de gene die bedrijf zoeken, niet alleen voor een betrouwbare auto maar ook die voor u klaarstaat na de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Wijk aan zee

07-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topteam! Donderdag proefrit in VW Polo en maandag al ophalen voor scherpe prijs en goede service. Gelijk ook alle administratie goed geregeld en uitgelegd waar nodig. Krijg je nog bos bloemen toe! Bedrijf was nieuw voor mij maar met veel vertrouwen deze auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Diemen

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een BMW 535I gekocht met inruil van BMW325I. Zeer tevreden over de service en de manier van communiceren. Mijn vrouw kreeg een hele mooie bos bloemen toen wij de koop hadden afgerond.


Ja, ik beveel dit aan

Terence uit Almere

22-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel bedrijf met een service en klantvriendelijkheid die je nog maar zelden ziet!!
Kreeg zelfs nog 2 nieuwe banden erop (na aankoop) omdat die al redelijk achteruit gingen.
Job en Mathijs, bedankt and keep up the good work!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Beverwijk

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Blij dat de winterbanden er weer onder zitten. Kostenloos ook nog! Wat een leuk kerstcadeautje, mannen!


Ja, ik beveel dit aan

erc uit hulst

24-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb gisteren een opel insignia opegehaald, vriendelijke mensen en de showroom en werkplaats zien er tiptop uit, ook het assortiment is super alleen jammer toen ik naar huis reed en het regende deden de ruitenwissers slecht hun werk, beetje versleten en nam contact op maar inderdaad helaas kwamen ze niet van in gekocht is gekocht een minpunt. m.vr.gr eric


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

17-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij dit bedrijf uitgekomen voor aanschaf gebruikte auto. Naast prettig contact tijdens aanschaf is ook de service na aanschaf zeer goed. Zaken worden voortvarend opgepakt en ook buiten garantie om werden zaken nog geregeld. Zeer klantvriendelijke service gerichte benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg tevreden. Voor de derde keer een auto gekocht.
Je weet waar je aan toe bent en je wordt altijd goed geholpen, ook bij de werkplaats
Hier wordt je gewoon behandeld zoals het hoort. Afspraken worden nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Amsterdam

02-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week zaterdag heb ik een Mini Clubman Cooper S gekocht. Vanaf het eerste telefoongesprek was de communicatie heel hartelijk en tijdens de bezichtiging/proefrit waren het ontvangts en de toelichting eveneens erg goed. Er werd aangegeven dat er voor aflevering een grote beurt zal worden uitgevoerd en de door mij opgemerkte (cosmetische) aandachtspuntjes zouden worden opgepakt. Bij aflevering stond de auto er snaar strak bij, inclusief nieuwe remmen (schijven/blokken) voor, filters en vloeistoffen! Op dat moment al nadrukkelijk mijn complimenten uitgesproken en ik doe dat via deze weg met alle plezier nogmaals. So far een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan