Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,1
134 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 134 beoordelingen

Paul uit Diemen

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een BMW 535I gekocht met inruil van BMW325I. Zeer tevreden over de service en de manier van communiceren. Mijn vrouw kreeg een hele mooie bos bloemen toen wij de koop hadden afgerond.


Ja, ik beveel dit aan

Terence uit Almere

22-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel bedrijf met een service en klantvriendelijkheid die je nog maar zelden ziet!!
Kreeg zelfs nog 2 nieuwe banden erop (na aankoop) omdat die al redelijk achteruit gingen.
Job en Mathijs, bedankt and keep up the good work!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Beverwijk

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Blij dat de winterbanden er weer onder zitten. Kostenloos ook nog! Wat een leuk kerstcadeautje, mannen!


Ja, ik beveel dit aan

erc uit hulst

24-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb gisteren een opel insignia opegehaald, vriendelijke mensen en de showroom en werkplaats zien er tiptop uit, ook het assortiment is super alleen jammer toen ik naar huis reed en het regende deden de ruitenwissers slecht hun werk, beetje versleten en nam contact op maar inderdaad helaas kwamen ze niet van in gekocht is gekocht een minpunt. m.vr.gr eric


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

17-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij dit bedrijf uitgekomen voor aanschaf gebruikte auto. Naast prettig contact tijdens aanschaf is ook de service na aanschaf zeer goed. Zaken worden voortvarend opgepakt en ook buiten garantie om werden zaken nog geregeld. Zeer klantvriendelijke service gerichte benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg tevreden. Voor de derde keer een auto gekocht.
Je weet waar je aan toe bent en je wordt altijd goed geholpen, ook bij de werkplaats
Hier wordt je gewoon behandeld zoals het hoort. Afspraken worden nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Amsterdam

02-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week zaterdag heb ik een Mini Clubman Cooper S gekocht. Vanaf het eerste telefoongesprek was de communicatie heel hartelijk en tijdens de bezichtiging/proefrit waren het ontvangts en de toelichting eveneens erg goed. Er werd aangegeven dat er voor aflevering een grote beurt zal worden uitgevoerd en de door mij opgemerkte (cosmetische) aandachtspuntjes zouden worden opgepakt. Bij aflevering stond de auto er snaar strak bij, inclusief nieuwe remmen (schijven/blokken) voor, filters en vloeistoffen! Op dat moment al nadrukkelijk mijn complimenten uitgesproken en ik doe dat via deze weg met alle plezier nogmaals. So far een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect geholpen vanmorgen, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Nijmegen

31-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangen ,is geen uitzondering dat wordt je allemaal bij welke dealer dan ook
Na de koffie eerst proefrijden met een Opel Mokka ondertussen had Mathijs onze auto een Mercedes A180 bekeken
Na beetje onderhandelen zijn we er uit gekomen na volle tevredenheid , het papier werk werd door Mathijs snel geregeld en konden naar een uur weer huiswaarts keren met een zo goed als nieuwe Opel Mokka


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto door de telefoon gekocht, ze vertelden hoe de auto was en zo was deze ook ! Perfect eerlijk bedrijf !!!


Ja, ik beveel dit aan