Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
144 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

Marcel uit Nieuwegein

23-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het eerste contact gaf de verkoper al een goed gevoel. We hebben onze Mercedes A ingeruild voor een Mercedes B. Nemen alle tijd voor je en zijn betrouwbaar.
Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Noordwijk

03-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een witte raaf in het auto-verkoop-landschap!
Bij het de eerste interesse in een door Van Baalen aangeboden occasion was het contact al erg plezierig. Dat mag je ook verwachten. Daarna meerdre malen contact gehad overt best kleine geneuzel-vragen van mijn kant. Contact bleef erg vriendelijken 100% eerlijk. Na de aankoop ook fantastische service bij het ophalen van de auto, incl. een bas bloemen. Dit heb ik bij de aanschaf van een occasion nog nooit meegemaakt!
Na de aanschaf weer een paar neuzel-vragen van mijn kant, en nog steeds super vriendelijke antwoorden en oplossingen. Eerste kleine mankementje, welke hoort bij een auto van 9 jaren oud, werd ook weer super opgelost door garage Van Baalen.
Kortom: Garage Van Baalen, en Jop, heerlijk dat er nog garages zijn die pas tevreden zijn als de klant blij is!
Bedankt en 100% zeker TOT ZIENS!


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Nieuwegein

26-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijne ervaringen met Jop en zijn collega's die super hun best hebben gedaan om de door ons gekochte auto netjes gereed voor levering te maken. De auto was zelfs veel eerder beschikbaar dan afgesproken! Er zijn duidelijke afspraken gemaakt waar ze zich netjes aan houden en doen dan nog net even iets extra. Heb een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf en de mensen die er werken.


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit Berkel en Rodenrijs

21-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn via Autoscout bij dit bedrijf terecht gekomen. Op woensdag gebeld met de vraag of we op donderdagochtend langs konden komen voor een proefrit met een gebruikte Peugeot 508 SW. Dat was geen enkel probleem en toen we aan kwamen stond de auto al klaar voor ons. We kregen de auto zo mee en na een prettig gesprek met Jop hebben we besloten de auto te kopen. Omdat we een week later met deze auto op vakantie wilden gaan hadden we gevraagd of de auto nog een grote beurt kon krijgen en er nog een beschermingshoes en hondenrek ingebouwd konden worden. Ook dat was geen enkel probleem en op dinsdagochtend stond de auto al voor ons klaar. We kregen een bloemetje en Jop hielp even met het instellen van telefoon en navigatie, heel fijn. Helaas kregen we tijdens onze vakantie pech met de auto, maar ook dat is heel netjes door Jop en Mathijs afgehandeld. We zouden dit bedrijf zeker aanraden! Het is dat we niet in de buurt wonen, maar anders zouden we zeker voor onderhoud terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Schijndel

09-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf om een (gebruikte) auto aan te schaffen.

Verkoper was erg deskundig en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Zoetermeer

25-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Audi A6 Avant gekocht en mijn vorige A6 ingeruild. Wat is het prettig zakendoen met deze mensen. Dit zijn ultieme autoliefhebbers en vinden niets leuker als de klant dat ook blijkt te zijn. Nog nooit op zo'n leuke manier een auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Corien uit Otterlo

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en deskundige mensen. Nemen alle tijd voor je en zijn betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, vakkundig, prima service! Je krijgt zelfs een bloemetje van Jop als je een auto koopt.
Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit ijmuiden

17-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 4 maanden terug mijn VW 6 gekocht, met 3 maanden winter pakket garantie.
3 weken na de garantie kreeg ik een kleine lekkage in me motorhuis. In de hoop terug gegaan en gevraagd of er nog iets viel te regelen.
Autobedrijf van Baalen wist mij hier in tegemoet te komen en hebben dit zeer netjes afgehandeld.
ik ben heel blij nog steeds met de aankoop, en zou dit bedrijf zeker aanraden voor de gene die bedrijf zoeken, niet alleen voor een betrouwbare auto maar ook die voor u klaarstaat na de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Wijk aan zee

07-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topteam! Donderdag proefrit in VW Polo en maandag al ophalen voor scherpe prijs en goede service. Gelijk ook alle administratie goed geregeld en uitgelegd waar nodig. Krijg je nog bos bloemen toe! Bedrijf was nieuw voor mij maar met veel vertrouwen deze auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan