Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
156 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Marcel uit Rijnsburg

16-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een prachtige witte mercedes c200 estate gekocht bij van Baalen. Over inruil van mijn volvo waren we het snel eens en inmiddels rij ik een week naar volle tevredenheid rond. Wat een heerlijke auto. Wat mij vooral aansprak bij van Baalen was de nononsens benadering en transparantie, erg prettig. Bovendien kon de auto supersnel geleverd worden. Moet wel nog even terug voor een kleinigheidje en dan kan ik gelijk de nazorg beoordelen maar dat zit waarschijnlijk ook wel snor.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit heemskerk

06-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijk in afspraken, geen gedoe transparant top!!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Oegstgeest

03-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 25/02/2019 onze Ford Mondeo opgehaald bij Van Baalen.
Zowel het koopproces met verkoper Jop Dekker als het afleverproces is prima verlopen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

roland uit alkmaar

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week bmw 528i gekocht. Zeer tevreden over de gang van zaken. Auto had klein probleem is keurig onder garantie opgelost. Komen echt hun afspraken a ik beveel iedereen dit bedrijf aan


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit heemskerk

02-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam personeel. Qua service ook dik in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Akersloot

21-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een BMW gekocht waar ik ontzettend blij mee ben.
Correcte verkoop; vriendelijk, eerlijk en transparant. Service en garantievoorwaarden worden duidelijk uitgelegd.
Ik kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Alkmaar

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In oktober een BMW gekocht bij van Baalen. Na ongeveer 1,5 week was er een motorstoring. Gelukkig kon ik de garage van van Baalen zonder mankementen halen. Er werd meteen even gekeken wat het probleem was en dit kon ook meteen verholpen worden. Een kwartier later was het mankement verholpen en kon ik mijn weg weer vervolgen naar mijn werk. Heel fijn dat ik zo snel geholpen kon worden! De reparatie viel onder de garantie, dus ik hoefde niets te betalen. Kortom, eerst een fijn adviesgesprek gehad bij de aankoop van mijn auto en daarna heel goed geholpen met de reparatie!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Bergen

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij van Baalen onze zeer knappe A4 aangekocht. Er werd ons zeer veel ruimte gegeven om eerst gewoon zelf even lekker te gaan kijken. Wij hadden onze kinderen mee en dat was geen probleem. Mathijs en Job gingen hier juist heel goed mee om. We zijn heel blij met de aanschaf van de auto en de wijze van inruilen van onze oude auto. Het was geen koeienhandel maar netjes onderbouwd. Echt een aanrader. Heren bedankt, ook hoe jullie met Sander zijn handicap zijn omgegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zwijndrecht

05-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Levert goede auto voor goede prijs. Prachtige probleemloze auto, voldoet aan de verwachtingen.
Uitstekend geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Velserbroek

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een voor ons nieuwe (tweedehands) auto! Alle kleine mankementjes waren verholpen toen we de auto afhaalden. Er was aandacht voor alle details bij de overdracht en de papieren waren ook allemaal op orde. Uitstekende service! We hebben veel vertrouwen in dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan