Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
150 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 150 beoordelingen

Stef uit Schijndel

09-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf om een (gebruikte) auto aan te schaffen.

Verkoper was erg deskundig en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Zoetermeer

25-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Audi A6 Avant gekocht en mijn vorige A6 ingeruild. Wat is het prettig zakendoen met deze mensen. Dit zijn ultieme autoliefhebbers en vinden niets leuker als de klant dat ook blijkt te zijn. Nog nooit op zo'n leuke manier een auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Corien uit Otterlo

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en deskundige mensen. Nemen alle tijd voor je en zijn betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, vakkundig, prima service! Je krijgt zelfs een bloemetje van Jop als je een auto koopt.
Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit ijmuiden

17-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 4 maanden terug mijn VW 6 gekocht, met 3 maanden winter pakket garantie.
3 weken na de garantie kreeg ik een kleine lekkage in me motorhuis. In de hoop terug gegaan en gevraagd of er nog iets viel te regelen.
Autobedrijf van Baalen wist mij hier in tegemoet te komen en hebben dit zeer netjes afgehandeld.
ik ben heel blij nog steeds met de aankoop, en zou dit bedrijf zeker aanraden voor de gene die bedrijf zoeken, niet alleen voor een betrouwbare auto maar ook die voor u klaarstaat na de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Wijk aan zee

07-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topteam! Donderdag proefrit in VW Polo en maandag al ophalen voor scherpe prijs en goede service. Gelijk ook alle administratie goed geregeld en uitgelegd waar nodig. Krijg je nog bos bloemen toe! Bedrijf was nieuw voor mij maar met veel vertrouwen deze auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Diemen

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een BMW 535I gekocht met inruil van BMW325I. Zeer tevreden over de service en de manier van communiceren. Mijn vrouw kreeg een hele mooie bos bloemen toen wij de koop hadden afgerond.


Ja, ik beveel dit aan

Terence uit Almere

22-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel bedrijf met een service en klantvriendelijkheid die je nog maar zelden ziet!!
Kreeg zelfs nog 2 nieuwe banden erop (na aankoop) omdat die al redelijk achteruit gingen.
Job en Mathijs, bedankt and keep up the good work!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Beverwijk

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Blij dat de winterbanden er weer onder zitten. Kostenloos ook nog! Wat een leuk kerstcadeautje, mannen!


Ja, ik beveel dit aan

erc uit hulst

24-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb gisteren een opel insignia opegehaald, vriendelijke mensen en de showroom en werkplaats zien er tiptop uit, ook het assortiment is super alleen jammer toen ik naar huis reed en het regende deden de ruitenwissers slecht hun werk, beetje versleten en nam contact op maar inderdaad helaas kwamen ze niet van in gekocht is gekocht een minpunt. m.vr.gr eric


Ja, ik beveel dit aan