Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
150 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
131 t/m 140 van 150 beoordelingen

Jolanda uit Amsterdam

21-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk, scherpe prijzen en prima service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Huizen

11-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een cabrio 206 bij dit bedrijf gekocht . Bij aflevering zag de auto er piekfijn uit.Afgelopen week even terug gekomen voor een paar in de bovag garantie reparaties werden vriendelijk en goed geholpen.Voor een opvolg auto komen wij hier zeker terug.De afstand is voor ons geen bezwaar.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Venlo

07-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop bmw 320i cabrio met inruil. De inruilprijs was reeel en de aankoopprijs was ook reeel. 's avonds om +- 21:00 laat nog een email gestuurd mbt een paar vragen over de bmw. Wordt in in nog geen 15 min. telefonisch vriendelijk beantwoordt over deze vragen. Dat gaf mij een zeeeeer goed gevoel over dit bedrijf. Heb eerst zaterdag's een testrit gemaakt en week erna de auto opgehaald met een nieuwe apk, grote beurt, nap certificaat, en bovag garantie papieren. Als ik dit bedrijf moet beoordelen geef ik dit bedrijf een gewaardeerde 9.0. Ben tot op heden super tevreden. Ik heb ook andere reachtie gelezen, maar deze zijn misschien ontevreden mbt de misgelopen aankoop cq inruilprijs die deze mensen in gedachten haden. Ik kan Rob Karst en personeel alleen maar zeggen ga zo door !!!! Toppie. Met vriendelijke groeten Kreutz (venlo)


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit schagen

05-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Valentijn uit Zaandam

02-05-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van een occasion een "afleverbeurt" laten doen, hoewel ik daar in principe tegen ben ("De auto rijdt toch zeker al?"). Maar hier was meer aan de hand: getande riem was aan vervanging toe, de voorbanden waren afgesleten en achter zaten winterbanden.

De beurt is door Karst & Van Baalen keurig uitgevoerd: ook de spanrol en de waterpomp (zo hoort het ook, maar toch) zijn vervangen en nog een aantal zaken die bij APK aan de beurt waren, w.o. de remschijven voor en achter en vier nieuwe (merk!)banden.

Bij aflevering keurige, geduldige uitleg en toen ik erom vroeg, werden zelfs onderhoudsboekjes opgehaald bij een merkdealer in de buurt.

Klein minpunt: de originele radio was, op mijn verzoek, keurig uitgebouwd, maar er waren daarna geen ISO-stekers aanwezig - dat had ik wel gevraagd. Achteraf goed verklaarbaar: er zat een carkit ingebouwd die de originele VAG-bedrading nogal warrig gemaakt had - niet iets om in het kader van een afleverbeurt helemaal op te schonen.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Otterlo

19-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf! Klantvriendelijke en grote kennis van zaken. Je voelt je er altijd welkom.


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Alkmaar

11-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben in kontakt gekomen via internet voor een 2e hands auto. Het bedrijf gaf mij een goede vertrouwde indruk en heb een mooie occasion gekocht waar ik naar verwachting een hoop plezier van zal beleven.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Purmerend

11-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk bedrijf, goed geholpen, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Castricum

04-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen opdringerige verkopers, vriendelijke mensen, mooie betaalbare auto's en aflevering word zorgvuldig en volgens afspraak uitgevoerd. Heb ca. 4 jaar geleden ook een auto bij dit autobedrijf gekocht, nazorg en services prima voor elkaar.


Ja, ik beveel dit aan