Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
156 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
131 t/m 140 van 156 beoordelingen

Louis Victor uit Barneveld

01-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een nette, vakkundig betrouwbaar bedrijf, die zijn afspraken nakomt! Via gaspedaal.nl dit bedrijf tegen gekomen, en heb daar een Saab 9-3 gekocht. Reserve sleutel (die gemaakt moest worden) werd netjes persoonlijk thuis bezorgd.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Ospel

25-09-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben niet voor niets 450 km in totaal gereden. Binnen 5 min. wist ik al dat de auto prima in orde was, proefrit niet nodig. Prijs en inruilprijs waren heel redelijk. Inmiddels een week gereden met de gekochte BMW 523i Sedan hetgeen bovenstaande bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Heerhugowaard

20-09-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 15 september de ML 320 opgehaald. Keurig volgens afspraak.
Eindelijk weer een vakkundig bedrijf waar ze de inruilprijs van je auto niet uit een boekje of van internet afhalen.
Gezellig en losjes in de omgang.
De eerste keer hier een auto gekocht en zeker niet de laatste keer.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit IJmuiden

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 auto's gekocht, aardige mensen van receptie tot monteurs!
kan het bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen!
Service goed, word daar zeer goed en vriendelijk geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

jos uit roosendaal

14-07-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een heel net en verzorgt bedrijf,heel klant vriendelijk en een hele goede service.ben zeer tevreden en zal in de toekomst als ik weer een andere auto zoek zeker weer daar gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-07-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een strak bedrijf met veel jonge occaisions. Voor de tweede keer een auto gekocht naar volle tevredenheid Helemaal uit Assen komen rijden want wat goed is moet je niet veranderen.
gr.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Amsterdam

21-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk, scherpe prijzen en prima service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Huizen

11-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een cabrio 206 bij dit bedrijf gekocht . Bij aflevering zag de auto er piekfijn uit.Afgelopen week even terug gekomen voor een paar in de bovag garantie reparaties werden vriendelijk en goed geholpen.Voor een opvolg auto komen wij hier zeker terug.De afstand is voor ons geen bezwaar.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Venlo

07-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop bmw 320i cabrio met inruil. De inruilprijs was reeel en de aankoopprijs was ook reeel. 's avonds om +- 21:00 laat nog een email gestuurd mbt een paar vragen over de bmw. Wordt in in nog geen 15 min. telefonisch vriendelijk beantwoordt over deze vragen. Dat gaf mij een zeeeeer goed gevoel over dit bedrijf. Heb eerst zaterdag's een testrit gemaakt en week erna de auto opgehaald met een nieuwe apk, grote beurt, nap certificaat, en bovag garantie papieren. Als ik dit bedrijf moet beoordelen geef ik dit bedrijf een gewaardeerde 9.0. Ben tot op heden super tevreden. Ik heb ook andere reachtie gelezen, maar deze zijn misschien ontevreden mbt de misgelopen aankoop cq inruilprijs die deze mensen in gedachten haden. Ik kan Rob Karst en personeel alleen maar zeggen ga zo door !!!! Toppie. Met vriendelijke groeten Kreutz (venlo)


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit schagen

05-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan