Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
150 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
141 t/m 150 van 150 beoordelingen

Patrick uit Beverwijk

02-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn eerste auto bij deze garage gekocht, en ik ben zeek te spreken over de service!
Goed georganiseerd, professioneel en zeer klant gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Spijkenisse

26-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel leuk autobedrijf waar je tussen vele bijzondere auto's kan kiezen. Je wordt goed en erg vriendelijk geholpen. De goede sfeer die er is tussen de mensen die er werken straalt het ook naar buiten uit. Tijdens mijn bezoek voor een testrit werd ik zelfs gevraagd om tussen de middag een boterham mee te eten, dit geeft je als klant een prettig gevoel. Ook bij aflevering van de auto werd alles netjes afgehandeld en ben met een heel goed gevoel vertrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Jean louis uit Haarlem

16-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vriendelijke en deskundige omgang en service
nette aflevering en goede voorlichting
over all goed geholpen en tevreden


Ja, ik beveel dit aan

saskia uit maastricht

15-01-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: werden door medewerker van dit bedrijf opgehaald op treinstation castricum. zeer vriendelijke benadering. goedlopend team, met kennis van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Utrecht

29-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf maakt een nette en georganiseerde indruk.
Heeft vaste maar scherpe verkoopprijzen.
Maakt duidelijke afspraken met de klant en komt deze keurig na.
Ook de after sales is prima verzorgd!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Otterlo

02-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, eerlijke mensen en perfecte service, zowel op het gebied van verkoop en de werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit BEVERWIJK

27-10-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop gebruikte auto zonder garantie ivm lagere prijs. Bij probleem na 2 weken kosteloos hersteld, netjes. 2de auto die wij hier gekocht hebben. Gewoon goed (anders waren we natuurlijk ook niet teruggekomen).


Ja, ik beveel dit aan

joke uit heemskerk

15-09-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Heemskerk

14-09-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Otterlo

28-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan