Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
157 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
141 t/m 150 van 157 beoordelingen

martijn uit schagen

05-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Valentijn uit Zaandam

02-05-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van een occasion een "afleverbeurt" laten doen, hoewel ik daar in principe tegen ben ("De auto rijdt toch zeker al?"). Maar hier was meer aan de hand: getande riem was aan vervanging toe, de voorbanden waren afgesleten en achter zaten winterbanden.

De beurt is door Karst & Van Baalen keurig uitgevoerd: ook de spanrol en de waterpomp (zo hoort het ook, maar toch) zijn vervangen en nog een aantal zaken die bij APK aan de beurt waren, w.o. de remschijven voor en achter en vier nieuwe (merk!)banden.

Bij aflevering keurige, geduldige uitleg en toen ik erom vroeg, werden zelfs onderhoudsboekjes opgehaald bij een merkdealer in de buurt.

Klein minpunt: de originele radio was, op mijn verzoek, keurig uitgebouwd, maar er waren daarna geen ISO-stekers aanwezig - dat had ik wel gevraagd. Achteraf goed verklaarbaar: er zat een carkit ingebouwd die de originele VAG-bedrading nogal warrig gemaakt had - niet iets om in het kader van een afleverbeurt helemaal op te schonen.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Otterlo

19-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf! Klantvriendelijke en grote kennis van zaken. Je voelt je er altijd welkom.


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Alkmaar

11-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben in kontakt gekomen via internet voor een 2e hands auto. Het bedrijf gaf mij een goede vertrouwde indruk en heb een mooie occasion gekocht waar ik naar verwachting een hoop plezier van zal beleven.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Purmerend

11-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk bedrijf, goed geholpen, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Castricum

04-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen opdringerige verkopers, vriendelijke mensen, mooie betaalbare auto's en aflevering word zorgvuldig en volgens afspraak uitgevoerd. Heb ca. 4 jaar geleden ook een auto bij dit autobedrijf gekocht, nazorg en services prima voor elkaar.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Beverwijk

02-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn eerste auto bij deze garage gekocht, en ik ben zeek te spreken over de service!
Goed georganiseerd, professioneel en zeer klant gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Spijkenisse

26-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel leuk autobedrijf waar je tussen vele bijzondere auto's kan kiezen. Je wordt goed en erg vriendelijk geholpen. De goede sfeer die er is tussen de mensen die er werken straalt het ook naar buiten uit. Tijdens mijn bezoek voor een testrit werd ik zelfs gevraagd om tussen de middag een boterham mee te eten, dit geeft je als klant een prettig gevoel. Ook bij aflevering van de auto werd alles netjes afgehandeld en ben met een heel goed gevoel vertrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Jean louis uit Haarlem

16-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vriendelijke en deskundige omgang en service
nette aflevering en goede voorlichting
over all goed geholpen en tevreden


Ja, ik beveel dit aan