Beoordelingen Autobedrijf van Breugel

9,2
17 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
  • Klantvriendelijkheid 9,4
  • Bereikbaarheid 8,8
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Bas uit Eindhoven

29-09-2018
8,0

Ervaring: Nette werkplaats, fijn en snel contact, afspraak binnen twee dagen gemaakt, deskundige monteur,


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Bergen op Zoom

01-09-2018
8,3

Ervaring: Fantastisch bedrijf. Heel kundig en snel in diagnosticeren. Technisch gedreven.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Nuenen

06-08-2018
9,0

Ervaring: Vriendelijke ontvangst. Eigenaar maakt zeer correcte afspraak en is bovendien erg duidelijk.
Een 10 geven zou volmaakt zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Eindhoven

25-07-2018
10

Ervaring: Goede en snelle service.
Vriendelijke mensen.
Altijd snel & goed geholpen.
Eerlijk & meedenkend ... hier word je niet belazerd maar oprecht geholpen!
Super fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Allard uit Eindhoven

24-07-2018
9,0

Ervaring: Mijn ervaringen met Autobedrijf van Breugel zijn zonder uitzondering positief. Altijd snel een afspraak te maken, in noodgevallen kon ik dezelfde dag terecht, prijs is altijd duidelijk en er wordt meegedacht deze redelijk te houden. Er worden geen dingen gedaan die niet nodig zijn. Advies is neutraal, onafhankelijk en professioneel.
De reparaties en onderhoud zijn prima, en daarbij is de omgang prettig en gezellig.
Ik ben al vele jaren klant bij Autobedrijf van Breugel, met verschillende auto's en hij heeft altijd prima werk verricht.
Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Eindhoven

23-07-2018
10

Ervaring: Ik laat al enkele jaren hier mijn beurten en reparaties uitvoeren. Zeer bekwame en integere garagehouder. Erg blij met dit adres.


Ja, ik beveel dit aan

Henriet uit Eindhoven

11-07-2018
8,3

Ervaring: Snelle en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit VELDHOVEN

09-07-2018
10

Ervaring: Alleen maar goede ervaringen. Nooit bij een betere garage geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Eindhoven

28-06-2018
9,0

Ervaring: Prettige, betrouwbare service


Ja, ik beveel dit aan

Alwin uit Eindhoven

23-06-2018
10

Ervaring: Zeer vriendelijk, deskundig en meedenkend. Wij komen hier altijd met onze auto.


Ja, ik beveel dit aan