Beoordelingen Autobedrijf van Daatselaar Nijkerkerveen

9,1
13 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Paul uit Arnhem

06-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel klantvriendelijk en uitstekende service. Garage is dicht bij mijn werk. Door een collega op gewezen 3 jaar geleden. Kan altijd terecht, goede prijs voor uitstekende kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Amersfoort

06-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik zie dat ik nog geen recensie heb geschreven dat kant natuurlijk niet. Autobedrijf van Daatselaar is een bedrijf met een hele goede service. Ook in de avonduren kun je jouw auto brengen. Via de ANWB kreeg ik de tip om naar dit bedrijf te gaan en ondertussen zijn we al zo'n 10 jaar klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-06-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top garage. Komt aanrijden mt (gelukkig) een klein probleem. Snel geholpen met al meer dan 25 jaar een uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Amersfoort

28-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goed en deskundig geholpen, er wordt goed meegedacht met ons! Boven verwachting! Zowel bij de aankoop van gebruikte auto's als bij onderhoud!

Al vele jaren zijn wij tevreden klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Hoogland

23-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Men laat zien wat men doet. Kan altijd terecht en je wordt zeer vriendelijk behandeld. Men denk met je mee, smeert je niks aan. Het is Super.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit amsterdam

12-02-2015
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik wacht al 3 dagen op offerte grote beurt ,niks vernomen.Deze offerte bij een ander bedrijf gedaan,ook in Nijkerkerveen,heb al contact per telefoon gehad.Prima!!


Ge uit Hoevelaken

10-04-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nijkerkerveen

10-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zeewikde

11-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Nijkerk

06-09-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan