Beoordelingen Autobedrijf van de Wouw

8,9
43 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Anoniem

18-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Breda

17-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er weinig ervaring mee maar de eerste indruk voelde goed


Ja, ik beveel dit aan

S.A.M. uit Delft

12-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat onze dochter enkele jaren met de Hyundai I10 gereden had ben ik via internet diverse Hyundai-dealers gaan benaderen. Dit als cadeau voor onze jongste dochter.
Onze eigen dealer nam ons namelijk niet serieus qua inruil dus ja dan wordt het shoppen!!!!. Met de verkoopadviseurs van Hyundai van de Wouw klikte het direct en de koop was zo gesloten. Nadat we de wagen hadden gehaald was onze andere dochter zo enthousiast dat we ook haar I10 hebben ingeruild en haar hebben verrast met een nieuwe I10.
Beide rijden nu tot volle tevredenheid in hun nieuwe I10
Richard en Sander, dank voor jullie hulp en tot ziens.


Ja, ik beveel dit aan

JME uit Waalwijk

07-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk is goed maar hebben nog geen ervaring omdat we de auto pas ruim een week hebben.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Hengelo (gld)

07-05-2019
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een auto gehuurd omdat mijn eigen auto in een andere nabijgelegen garage langdurig in reparatie is. De huurauto was prima (gloednieuw) en reed fijn. Medewerkers waren wel vriendelijk, maar de nadruk lag heel erg op de financiën (borg, eigen risico) en niet op het gebruik van de auto zelf. Het invullen van formulieren duurde relatief lang (20 tot 25 minuten) en het afgeven van sleutel en de auto (die het uiteindelijke plezier oplevert) duurt heel kort (slechts 2 minuten). Er werd geen uitleg gegeven over de essentiële functies van de auto. Ook vragen daarover (stuur omhoog en omlaag) konden niet beantwoord worden. Je kon merken dat er veel zorg is over dingen die mis kunnen gaan met minder goedwillende klanten die een auto huren. Daar wil je als goedwillende klant niet te veel last van hebben. Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze feedback.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoldus

06-05-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We hebben een kleine transportbus gehuurd voor de verhuizing. De auto was in een prima staat en de verhuur van de bus verliep uitstekend, zonder enige problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Berrie uit Kaatsheuvel

20-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Loon op zand

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan

maurits uit Waalwijk

03-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Sprang-Capelle

31-03-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Via Autohooper een mooie, vrijwel nieuwe bestelbus gehuurd voor de verhuizing. Goeie service, gemakkelijke online reservering, met 9 euro verlaagd eigen risico de borgsom flink kunnen verlagen. Top!


Ja, ik beveel dit aan