Beoordelingen Autobedrijf Van den Brandt B.V.

9,5
10 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

M. uit Boxtel

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren met diverse Volvo's proefgereden om een goede keuze te maken voor onze "nieuwe" gebruikte auto.

Uiteindelijk zijn we voor een V70 gegaan. Heerlijke auto, zeeën van ruimte en een geweldig snorrende diesel onder de kap.
Zeer aangenaam geholpen en alle tijd en mogelijkheden gekregen om tot een juiste keuze te komen.

Een hele dikke pluim voor Dennis vd Brandt!

Mark en Patricia van der Velden


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Boxtel

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren met diverse Volvo's proefgereden om een goede keuze te maken voor onze "nieuwe" gebruikte auto.

Uiteindelijk zijn we voor een V70 gegaan. Heerlijke auto, zeeën van ruimte en een geweldig snorrende diesel onder de kap.
Zeer aangenaam geholpen en alle tijd en mogelijkheden gekregen om tot een juiste keuze te komen.

Een hele dikke pluim voor Dennis vd Brandt!

Mark en Patricia van der Velden


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Londen

17-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden geen standaard verzoek; wij wilden nl een auto kopen in Nederland en deze importeren in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel we eigenlijk nog in de oriënterende fase waren toen we een bezoek brachten aan Van den Brandt wisten we eigenlijk al direct dat onze auto hiervandaan moest komen. Een service die veel verder gaat dan je kan verwachten, in ons geval van Thijs. Hij zag het ook als een uitdaging ons van dienst te zijn gedurende het gehele traject en heeft steeds meegedacht en goede suggesties en oplossingen aangedragen. De communicatie verliep zeer prettig en snel. We hadden tegelijkertijd bij een andere Volvo dealer interesse in een auto getoond maar zodra ze van onze export plannen hoorden werd het ze veel te moeilijk. Gelukkig maar want we zijn blij dat we dit traject met Van den Brandt, en in het bijzonder met Thijs, tot zo'n goed einde hebben kunnen brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Eindhoven

25-05-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij van den Brandt een mooie Volvo S60 R-Design gekocht. Zag deze op internet ben gaan kijken, kreeg goede uitleg, direct de mogelijkheid tot een proefrit. Ook met een andere auto. Kreeg een goed bod terug voor mijn BMW en niet de bekende verhalen van hoe moeilijk het allemaal is. Zag nog een paar paar punten waar naar gekeken mocht worden deze besproken ouden allemaal netjes opgepakt worden. Is voor de aflevering ook allemaal netjes gedaan. Goede uitleg zelfs de Navi was naar laatste versie ge-upgrade en aangemeld. Leuke aflevering met auto ingepakt en een standaard met felicitaties, erg leuk. Garage ziet er ook heel mooi uit, mensen zijn vriendelijk. Kan mij zeker voorstellen dat het niet de laatste auto is die ik bij van den Brandt ga kopen. Kortom ben zeer tevreden over hoe de aankoop en aflevering is verlopen, de auto bevalt overigens ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Eindhoven

22-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de Bovag-garantie periode is alles waar ik terecht of onterecht zorgen over had uitstekend afgehandeld. Het is zo een fijn en betrouwbaar bedrijf dat ik daar graag wat verder voor rijd!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Oisterwijk

20-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkundig en betrouwbaar. Hart voor de klant en doet wat het belooft en komen altijd met een passende oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Mevr. A.M.A uit Haaren

04-09-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jammer dat de Volvo dealer zover weg is van Haaren.
Onze 45-JX-DZ heeft daar een beurt/APK/reparatie ventilatie en benzine niveau meter ondergaan. Prima toen!
Helaas doet probleem zich weer voor en gaan we dus naar de VOLVO specialist in de regio.


Ja, ik beveel dit aan

p uit beuningen gld

10-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nadat we een skoda octavia op het oog hadden een afspraak gemaakt voor een proefrit.
bij de eerste voetstappen binnen het bedrijf al het gevoel dat we op de juiste plek waren om een eerlijke betrouwbare deal te maken met verkoper thijs dillen.na de proefrit de auto aangeschaft en hij is uiteraard perfect afgeleverd.
tijdens de proefrit een defect raammechaniek aangetroffen en deze is ook gemaakt'voor de aflevering. na 2 keer terug geweest te zijn gegaan met de rechtse achterraam storing bij de 2de keer een compleet nieuw mechaniek geplaatst.
na 1,5 jaar het raammechaniek weer stuk die door hun, buiten de garantie-tijd opnieuw kostenloos gemaakt is. (vernieuwd !!!)....maak je zeker niet overal mee.
conclusie: een top autobedrijf met perfecte service en de juiste mensen in de verkoop als in de werkplaats.....de volgende auto wordt weer van deze garage !!!


Ja, ik beveel dit aan

Noreen uit Eindhoven

09-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit jaar enkele merkdealers bezocht in mijn oriëntatie naar mijn nieuwe Leaseauto. Dit bedrijf viel mij direct op vanwege het vriendelijke, deskundige en enthousiaste personeel dat mij hielp. Een prettig gevoel aan het hele traject overgehouden. Hier kunnen veel bedrijven echt nog iets van leren!


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Eindhoven

09-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik hier een occasion gekocht. Veel aandacht en respect heb ik ervaren als potentiële koper! Heel goede uitleg over de wagen bij aflevering. Kleine probleempjes uitstekend opgelost. Dit is een fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan