Beoordelingen Autobedrijf Van den Brandt B.V.

9,4
13 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Bennie uit Deurne

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens mijn zoektocht naar een V70 kwam ik op de site bij van den Brandt terecht.
Op een zaterdag er naar toe gereden en daar werd ik vriendelijk te woord gestaan door Dennis.

De auto stond in de showroom maar het was geen probleem om de auto klaar te maken voor een proefrit.

Na de proefrit verliep het gesprek zoals ik het verwacht had en waren we het snel eens.

Bij het afleveren was alles netjes geregeld zodat ik even later tevreden met mijn aankoop naar huis kon gaan.

Zeker een bedrijf waar service nog met een hoofdletter geschreven word en klantvriendelijkheid normaal is.

Mvg Bennie.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke medewerkers, fijne ontvangst en zeer nette aflevering van de auto!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Boxtel

19-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij vd Brandt geweest voor onderhoud aan mijn auto.
Goed en transparant geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Boxtel

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren met diverse Volvo's proefgereden om een goede keuze te maken voor onze "nieuwe" gebruikte auto.

Uiteindelijk zijn we voor een V70 gegaan. Heerlijke auto, zeeën van ruimte en een geweldig snorrende diesel onder de kap.
Zeer aangenaam geholpen en alle tijd en mogelijkheden gekregen om tot een juiste keuze te komen.

Een hele dikke pluim voor Dennis vd Brandt!

Mark en Patricia van der Velden


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Boxtel

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren met diverse Volvo's proefgereden om een goede keuze te maken voor onze "nieuwe" gebruikte auto.

Uiteindelijk zijn we voor een V70 gegaan. Heerlijke auto, zeeën van ruimte en een geweldig snorrende diesel onder de kap.
Zeer aangenaam geholpen en alle tijd en mogelijkheden gekregen om tot een juiste keuze te komen.

Een hele dikke pluim voor Dennis vd Brandt!

Mark en Patricia van der Velden


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Londen

17-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden geen standaard verzoek; wij wilden nl een auto kopen in Nederland en deze importeren in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel we eigenlijk nog in de oriënterende fase waren toen we een bezoek brachten aan Van den Brandt wisten we eigenlijk al direct dat onze auto hiervandaan moest komen. Een service die veel verder gaat dan je kan verwachten, in ons geval van Thijs. Hij zag het ook als een uitdaging ons van dienst te zijn gedurende het gehele traject en heeft steeds meegedacht en goede suggesties en oplossingen aangedragen. De communicatie verliep zeer prettig en snel. We hadden tegelijkertijd bij een andere Volvo dealer interesse in een auto getoond maar zodra ze van onze export plannen hoorden werd het ze veel te moeilijk. Gelukkig maar want we zijn blij dat we dit traject met Van den Brandt, en in het bijzonder met Thijs, tot zo'n goed einde hebben kunnen brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Eindhoven

25-05-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij van den Brandt een mooie Volvo S60 R-Design gekocht. Zag deze op internet ben gaan kijken, kreeg goede uitleg, direct de mogelijkheid tot een proefrit. Ook met een andere auto. Kreeg een goed bod terug voor mijn BMW en niet de bekende verhalen van hoe moeilijk het allemaal is. Zag nog een paar paar punten waar naar gekeken mocht worden deze besproken ouden allemaal netjes opgepakt worden. Is voor de aflevering ook allemaal netjes gedaan. Goede uitleg zelfs de Navi was naar laatste versie ge-upgrade en aangemeld. Leuke aflevering met auto ingepakt en een standaard met felicitaties, erg leuk. Garage ziet er ook heel mooi uit, mensen zijn vriendelijk. Kan mij zeker voorstellen dat het niet de laatste auto is die ik bij van den Brandt ga kopen. Kortom ben zeer tevreden over hoe de aankoop en aflevering is verlopen, de auto bevalt overigens ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Eindhoven

22-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de Bovag-garantie periode is alles waar ik terecht of onterecht zorgen over had uitstekend afgehandeld. Het is zo een fijn en betrouwbaar bedrijf dat ik daar graag wat verder voor rijd!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Oisterwijk

20-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkundig en betrouwbaar. Hart voor de klant en doet wat het belooft en komen altijd met een passende oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Mevr. A.M.A uit Haaren

04-09-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jammer dat de Volvo dealer zover weg is van Haaren.
Onze 45-JX-DZ heeft daar een beurt/APK/reparatie ventilatie en benzine niveau meter ondergaan. Prima toen!
Helaas doet probleem zich weer voor en gaan we dus naar de VOLVO specialist in de regio.


Ja, ik beveel dit aan