Beoordelingen Autobedrijf van den Udenhout B.V.

5,1
30 beoordelingen
  • Service 4,7
  • Deskundigheid 5,1
  • Prijs/kwaliteit 5,5
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Maakt uit Veldhoven

11-08-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ze beloven heel veel en willen alleen maar verkopen of je een contract aanslepen. Zodra je hulp nodig hebt of je attendeert hun op hun mooie beloftes en dan laten ze je als klant keihard vallen en kun je ze niet meer te spreken krijgen. Mooie praatjes en geen 1 daad. Nooit meer dot bedrijf


Vestiging: Veldhoven


Ron uit Wijchen

26-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte VW Transporter - nog nooit zo een slechte dealer meegemaakt. Afspraken worden niet nagekomen bij aflevering, zelfs bij de eerste kleine servicebeurt niet. En wat echt slecht was dat er problemen zijn met de lak, de klacht wordt (zogenaamd) door van Udenhout ingediend bij VW. Na een week of 8 wordt ik gebeld met het bericht dat de claim is afgewezen. Via een andere dealer waar ik inmiddels al was beland (geen vertrouwen meer in van Udenhout) is de klacht nogmaals ingediend en binnen 4 weken heb ik een positieve reactie van VW Nederland en worden de problemen op korte termijn opgelost. Er was bij VW Nederland geen klacht geregistreerd onder mijn kenteken. Ook moest bij mijn auto (automaat) de versnellingsbakolie vervangen moest worden en dit zou de monteur binnen een uurtje to anderhalf uur wel gedaan hebben, echter volgend de monteur van de andere dealer is het nodig dat de auto een dag daar staat. De olie is namelijk warm/op temperatuur en deze moet eerst afkoelen. Als dit niet gebeurt loop je het risico op lekken en/of krom trekkende koppelingsplaten. Misschien is dat de manier waarop van Udenhout klanten houdt, want via verkoop en service zal dat niet lukken!!


Vestiging: Veghel


Anoniem

20-07-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diep teleurgesteld in de service.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


steven uit veghel

19-07-2017
3,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zoek je service ? sla de vestiging in Vgehel over. Zoek je een meegaande houding? Sla Veghel over. Zoek je een gewone garage zonder service, zonder poespas en met een slechte communicatie? ga naar van Udenhout in Veghel. Zoek je een garage waar ze overbodige proefritten maken ? ga naar deze Garage!


Vestiging: Veghel


Anoniem

18-07-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraken worden niet nagekomen.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Mark uit Eindhoven

17-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een jong gebruikte superb gekocht. Zeer tevreden over de afhandeling. Ze hebben zelfs een stukje service gegeven waar ik niet op gerekend had. (Krasjes weggewerkt, airco bijgevuld)


Vestiging: Veldhoven


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Vught

23-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben gisteren even binnen gelopen bij van den Udenhout Audi omdat ik op korte termijn een nieuwe lease auto nodig heb.
Na een tijdje rond een Audi A4 gelopen te hebben en toch duidelijk signalen te hebben afgegeven dat ik serieus geïnteresseerd was ben ik maar weer weggelopen. 3 heren waren blijkbaar zo druk met elkaar dat ze geen tijd hadden voor mij. Gezien hebben ze me zeker, dan kan niet anders. Heren, u bent auto verkoper en het gezicht van het bedrijf, gedraag u dan ook zo.


Anoniem

29-05-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: slechte service,met 22000km moest de distrubutieketting al vervangen en de kosten voor mijn eigen rekening.het eerste wat ze zeiden zit er een onderhoudsboekje bij en zijn de beurten bij een volkswagendealer geweest.de auto is altijd naar een goed garagebedrijf geweest en heeft daar de beurten gehad maar dat is voor van udenhout niet genoeg.nooit meer van udenhout.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Dennis uit Geleen

10-05-2017
2,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met dit bedrijf alleen maar slechte ervaringen. Het verkopen van auto's is vele malen belangrijker dan de service en afhandeling achteraf. Afspraken worden niet nagekomen en als klant kun je het dan uitzoeken.
- papieren voor levering auto kwijt
- auto (lease) vergeten over te schrijven, waarna ik na aanmaning van onverzekerd rijden, dit heb aangegeven bij van udenhout, twee maanden later viel boete in de bus, bleken ze er niets mee gedaan te hebben waardoor ik 400 euro moest betalen. Vervolgens 3 maanden gewacht op mijn geld. (gelukkig zagen ze in dat ze een fout hadden gemaakt, maar ontzettend slechte communicatie - dit had met een telefoontje opgelost kunnen door van udenhout)
- afspraak bij beurt nieuwe auto niet nagekomen (bedrag zou verrekend worden)

Dan heb ik nog niet eens over de slechte communicatie, niet nakomen van gemaakte afspraken en niet reageren op mails. Tenzij je een nieuwe auto wilt kopen, dan zijn ze niet van je lijf te slaan....maar dat is logisch niet?!


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


e uit apeldoorn

20-04-2017
2,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: afspraak gemaakt voor garantie zou teruggebeld worden door de werkplaatschef is nu week geleden nog niks gehoord! al een aantal keer van het kastje naar de muur gestuurd door van udenhout eerst eindhoven en nu in veldhoven! zal er iig nooit meer een auto kopen! verkopers zijn verder top vorige keer heeft hij alles voor me geregeld ivm garantie!


Vestiging: Veldhoven