Beoordelingen Autobedrijf van den Udenhout B.V.

5,5
24 beoordelingen
  • Service 5,3
  • Deskundigheid 5,5
  • Prijs/kwaliteit 5,8
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Ron uit Vught

23-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben gisteren even binnen gelopen bij van den Udenhout Audi omdat ik op korte termijn een nieuwe lease auto nodig heb.
Na een tijdje rond een Audi A4 gelopen te hebben en toch duidelijk signalen te hebben afgegeven dat ik serieus geïnteresseerd was ben ik maar weer weggelopen. 3 heren waren blijkbaar zo druk met elkaar dat ze geen tijd hadden voor mij. Gezien hebben ze me zeker, dan kan niet anders. Heren, u bent auto verkoper en het gezicht van het bedrijf, gedraag u dan ook zo.


Anoniem

29-05-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: slechte service,met 22000km moest de distrubutieketting al vervangen en de kosten voor mijn eigen rekening.het eerste wat ze zeiden zit er een onderhoudsboekje bij en zijn de beurten bij een volkswagendealer geweest.de auto is altijd naar een goed garagebedrijf geweest en heeft daar de beurten gehad maar dat is voor van udenhout niet genoeg.nooit meer van udenhout.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Dennis uit Geleen

10-05-2017
2,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met dit bedrijf alleen maar slechte ervaringen. Het verkopen van auto's is vele malen belangrijker dan de service en afhandeling achteraf. Afspraken worden niet nagekomen en als klant kun je het dan uitzoeken.
- papieren voor levering auto kwijt
- auto (lease) vergeten over te schrijven, waarna ik na aanmaning van onverzekerd rijden, dit heb aangegeven bij van udenhout, twee maanden later viel boete in de bus, bleken ze er niets mee gedaan te hebben waardoor ik 400 euro moest betalen. Vervolgens 3 maanden gewacht op mijn geld. (gelukkig zagen ze in dat ze een fout hadden gemaakt, maar ontzettend slechte communicatie - dit had met een telefoontje opgelost kunnen door van udenhout)
- afspraak bij beurt nieuwe auto niet nagekomen (bedrag zou verrekend worden)

Dan heb ik nog niet eens over de slechte communicatie, niet nakomen van gemaakte afspraken en niet reageren op mails. Tenzij je een nieuwe auto wilt kopen, dan zijn ze niet van je lijf te slaan....maar dat is logisch niet?!


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


e uit apeldoorn

20-04-2017
2,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: afspraak gemaakt voor garantie zou teruggebeld worden door de werkplaatschef is nu week geleden nog niks gehoord! al een aantal keer van het kastje naar de muur gestuurd door van udenhout eerst eindhoven en nu in veldhoven! zal er iig nooit meer een auto kopen! verkopers zijn verder top vorige keer heeft hij alles voor me geregeld ivm garantie!


Vestiging: Veldhoven


E uit Leunen

13-04-2017
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg slechte ervaring!
De ene na de andere belofte wordt vervangen door de een na de andere smoes/excuus. Vervolgens heb ik de opdrachtbevestiging van de Passat variant geannuleerd. Nog steeds vol verbazing dat zo'n bedrijf bestaat.


Bert uit 's-Hertogenbosch

08-04-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede ervaring met Onderdelenservice. Van mijn UEBLER fietsenrek was na 3 jaar de schroefdraad van de fietsklem versleten en UEBLER gaf geen nieuwe ondanks 3 jaar garantie. Van de Udenhout heeft toen op hun kosten een nieuwe fietsklem geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zoetermeer

04-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aankoop van VW polo occasion prima geholpen door Joel, moesten even terug komen voor garantie reparatie uit Zoetermeer maar duurde wat langer dan gedacht kregen te eten en te drinken 🍴 🍔 👍 en een
Audi mee voor 2 dagen. Wij willen ons compliment geven aan service adviseur Ayesta Rademakers-van Heel die ons super heeft geholpen. Onze eerste ervaring met Autobedrijf van den Udenhout is voor ons een 10 👍
Met vriendelijke groet, Henk Weening.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bus besteld van tussen de 60.000 en 70.000 euro . Bus verkeerd besteld , 3000 kg moet 3500 kg zijn.
Bus moet omgekeurd worden naar 3500 maar dat kan niet volgens van udenhout. Zit nu zonder bus!!!!!!


Wiel uit Hoensbroek

31-01-2017
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Son Occasioncentrum


Anoniem

23-10-2016
1,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto had nadat ze een grote inspectie gedaan hadden (de motor uit elkaar hebben gehaald) een motor lampje, van den udenhout gebeld, ze hadden gezegt dat er niks aan de hand was. Toch er naartoe gebracht en laten checken. Paar dagen erna stond de auto naast de snelweg, distributieriem was geknapt. De kosten om er een nieuwe motor in te laten zetten waren hoger dan de waarde van de auto... Ze hebben ons er niet attent op gemaakt dat wij dat moesten vervangen of wat dan ook, NOOIT MEER daar naartoe, ze maken meer kapot dan dat ze repareren.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat