Beoordelingen Autobedrijf van den Udenhout B.V.

6,2
18 beoordelingen
  • Service 6,2
  • Deskundigheid 6,1
  • Prijs/kwaliteit 6,4
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Henk uit Zoetermeer

04-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aankoop van VW polo occasion prima geholpen door Joel, moesten even terug komen voor garantie reparatie uit Zoetermeer maar duurde wat langer dan gedacht kregen te eten en te drinken 🍴 🍔 👍 en een
Audi mee voor 2 dagen. Wij willen ons compliment geven aan service adviseur Ayesta Rademakers-van Heel die ons super heeft geholpen. Onze eerste ervaring met Autobedrijf van den Udenhout is voor ons een 10 👍
Met vriendelijke groet, Henk Weening.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bus besteld van tussen de 60.000 en 70.000 euro . Bus verkeerd besteld , 3000 kg moet 3500 kg zijn.
Bus moet omgekeurd worden naar 3500 maar dat kan niet volgens van udenhout. Zit nu zonder bus!!!!!!


Wiel uit Hoensbroek

31-01-2017
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Son Occasioncentrum


Anoniem

23-10-2016
1,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto had nadat ze een grote inspectie gedaan hadden (de motor uit elkaar hebben gehaald) een motor lampje, van den udenhout gebeld, ze hadden gezegt dat er niks aan de hand was. Toch er naartoe gebracht en laten checken. Paar dagen erna stond de auto naast de snelweg, distributieriem was geknapt. De kosten om er een nieuwe motor in te laten zetten waren hoger dan de waarde van de auto... Ze hebben ons er niet attent op gemaakt dat wij dat moesten vervangen of wat dan ook, NOOIT MEER daar naartoe, ze maken meer kapot dan dat ze repareren.


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


B.D. uit Oss

08-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ten eerste mijn aankoop in Son. Wat wil een klant aandacht, begrepen worden. Wat kreeg ik, aandacht en werd begrepen, zelfs in een financieel verschil. Geweldige ervaring. Gisteren 8 juli 2016 mijn eerste kennismaking met de werkplaats voor een grote beurt, en wat fabrieksgarantieklachten. Ik ben expres 80 kilometer gereden om weer in Son mijn service te laten doen. Geweldig gewoon. Ik ben zelf ex directeur van verschillende grote dealerbedrijven geweest, en zou trots geweest zijn op zo'n werk en service houding.


Ja, ik beveel dit aan

m uit Helmond

03-07-2016
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderhoud gehad, auto prima in orde. Daarna schokkend bij optrekken, terug naar dealer geweest, mogelijk kapot vliegwiel, firma van den Udenhout vind van niet.......Naar de MAN dealer (VW Bedrijfswagen geweest) Vliegwiel vervangen....oeps foutje. Volgende probleem weer naar van den udenhout geweest, probleem erkent, geen vervolgstappen, direct voor twee weken in overleg met importeur, geen actie vanuit van den Udenhout. auto naar van de Mossel in Weert gebracht, probleem opgelost.

Mooiste is dan firma van den udenhout dit moeilijk kon verwerken, van den udenhout heeft PON (Importeur VW) gebeld dat auto 'software matig' is aangepast, waardoor garantie zou vervallen. Gelukkig heeft van de Mossel ook een kast waardoor ik kon aantonen dat ik wel degelijk garantie had en er nooit iets aan de auto is aangepast

Al met al een zeer zielig clubje mensen, die voor niks terugdeinst. nu vaste klant bij van Mossel in Weert, prima bedrijf vakkundige mensen, en een fijne goed lopende VW TRANSPORTER


Jan uit Geldrop

15-06-2016
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Vestiging: Veldhoven


Bernard uit Gemert

22-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Ja, ik beveel dit aan

Jan G. uit Nuenen

13-05-2016
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Vestiging: Eindhoven - Wekkerstraat


Thomas uit Naarden

04-04-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jong gebruikte Polo gekocht voor zakelijk gebruik. Prima contact en service. Volgende keer weer.


Ja, ik beveel dit aan