Beoordelingen Autobedrijf Van den Udenhout Helmond

8,8
22 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Toon uit Someren

13-06-2019
10

Ervaring: Mijn ervaring met Van den Udenhout is GOED


Ja, ik beveel dit aan

Henc uit Gemert

29-05-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijke maar niet te overdreven verkoper(s) Voldeed aan mijn verwachting. Leuke manier hoe de auto werd afgeleverd, van onder een "doek".


Ja, ik beveel dit aan

albert uit helmond

24-05-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Someren

09-04-2019
9,0

Ervaring: Beveel ik aan


Ja, ik beveel dit aan

Hans de uit Helmond

08-04-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Helmond

04-04-2019
8,0

Ervaring: tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Louis & Ingrid uit Nuenen

02-04-2019
7,3

Ervaring: Wij zijn over het algemeen zeer tevreden, echter dat we als afsluiting van de garantie periode en een aangegeven service/ mobiliteisgarantie een inspectie moesten laten uitvoeren voor de prijs van € 115,70 excl. btw vinden wij toch wel vreemd. De auto heeft in augustus nog een beurt gehad dus dat was nog niet nodig. Het lijkt ons dat bij het eindigen van de garantieperiode een controle een service van de dealer is.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Helmond

14-03-2019
9,7

Ervaring: Prettige service


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Helmond

14-08-2018
8,7

Ervaring: Ik ben netjes en vakkundig geholpen, we hadden een kleine storing en werd meteen verholpen zodat we weer met een goed gevoel de weg op konden.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit HELMOND

05-08-2018
10

Ervaring: Alleen maar positief. Personeel dat met je meedenkt en je het gevoel geeft dat de klant ook echt Koning is.
Moet je wachten dan staat er meteen een kop koffie/thee voor je klaar. Het belangrijkst blijft v anzelfsprekend het afhandelen waarvoor je gekomen bent.


Ja, ik beveel dit aan