Beoordelingen Autobedrijf van der Boon BV

8,3
29 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

norman uit hoofddorp

15-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke en geweldige service onder het genot van een kopje koffie. Daarom een 10.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zaandam

14-07-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een plezierig garagebedrijf met een persoonlijke benadering van de mensen die daar werken. Ik heb hier de auto van mijn dromen gekocht en aan alles alleen maar positieve herinneringen aan overgehouden.


Ja, ik beveel dit aan

oscar uit amstelveen

30-04-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar keer langs gereden ,opvallend was dat alles er onberispelijk uitzag.Ik zag op een gegeven moment de auto die ik zocht op de website staan en gelijk er naar toe gegaan.Uiterst vriendelijk ontvangen proefrit van 1,5 uur geen probleem! Voelde meteen goed!
Afhandeling prima inorde.


Ja, ik beveel dit aan

FWM uit Beek

04-04-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit Schipluiden

03-04-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je, verstand van autozaken, goede en professionele service. Zeker aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

robert uit amsterdam

26-11-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en correcte behandeling en geeft een vertrouwd gevoel


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hoogmadem

24-11-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervarigen


Ja, ik beveel dit aan

G uit Hilversum

24-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige ervaring, het was een fijne ontvangst en een goede koop die ik gedaan heb.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Delft

11-10-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier sinds 1993. Vooral voor onderhoud, maar ook voor aankoop gebrukte auto. Zeer sterk is de service en dan vooral het meedenken met de klant. Er wordt goed overlegd en dit is een bedrijf dat niet blind onderdelen vervangt maar zaken ook 'gewoon' repareert als dat goedkoper en net zo goed kan. De onderdelenvoorziening is overigens sneller dan die van de merkdealerorganisatie van onze auto (Audi). Aankomend onderhoud wordt waar voorzienbaar ruim vooraf aangekondigd en dat scheelt vervelende verrassingen. Een belangrijke reden waarom wij zo lang met onze auto (1997, 285000km) kunnen en durven door te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Roelofarendsveen

25-09-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan