Beoordelingen Autobedrijf van der Gugten

8,3
12 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Jan uit Katwijk a zee

13-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Renata uit Rijnsburg

04-01-2017
4,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben vorig jaar bij deze garage geweest wegens te lage oliedruk (het stond op de display in mijn auto), de garage medeweker was binnen 2 dagene zeker dat mijn auto helemaal afgeschreven is, dat alle onderdelen gesleten waren (ik liet regelmatig onderhoud doen bij Vd Gugten)en de enige reding was een nieuwe motor kopen, prijs motor € 2500 + werk!! Mijn auto heb ik voor second opinion naar een andere garage gebracht, officiele dealer van Renault, er bleek een kleine onderdeeltje in de oliepomp stuk te zijn, voor de zekerheid hebben ze de oliepomp vervangen en we zijn al 3/4 jaar verder, auto doet het prima! Bij Van der Gugten was ik waarschijnlijk een paar duizend kwijt, terwijl dit helemaal niet nodig was. Maar tot op heden blijven ze daarbij de de andere garage ongelijk had. Nou, ik heb bewijs dat ze gelijk hadden, ik rij iedere dag erin!! Ooit vond ik dit een eerlijke garage, nu niet meer.


Jolande uit Voorhout

23-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf, echt kwaliteit in alles wat ze doen


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Katwijk aan zee

24-10-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon alles doen ze perfect ook ruit schade bij de juiste verzekering 0,0 eigen risico betalen.
Ik zeg ĺangs gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Katwijk

16-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben al jaren een tevreden klant en kocht onlangs mijn nieuwe auto bij Jan. Het is een MB 180 CDI. Omdat ik een diesel zocht is Jan voor me zelfs naar Duitsland gereden om voor mij de beste deal naar binnnen te slepen. En nu rijdt ik voor een vorstelijke prijs als een vorst van huis naar kantoor. En blijf ik klant!


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Rijswijk ZH

07-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze eerste kennismaking was al heel prettig en vertrouwelijk.
De eigenaar heeft passie voor zijn vak, neemt alle tijd voor de klant.
Voor diegene die een auto wilt aanschaffen...zou ik zeggen..kom..een kijkje nemen en laat je hart en gevoel spreken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit WASSENAAR

14-12-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn al 2 jaar klant en zijn in de afgelopen 20 jaar nog nooit zo tevreden geweest, TOP! De volgende auto wordt hier weer gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Leo v. uit KATWIJK-Z-H

01-12-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik ben meer dan 6jaar klant bij autobedrijf mijn eerste auto was twedehands en 3jaar later kocht ik een hele nieuwe auto met volleedige fabriek garantie van 3jaar en niks te klagen over serviece want u hoefd niet te zugten koop een auto bij van Gugten.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wassenaar

05-09-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Efficiente reparatie en onderhoud, kosten precies volgens verwachting. Veel minder duur dan officiele dealer en veel meer aandacht voor de auto zelf. Tegemoetkomend met ophalen, wegbrengen etc.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oegstgeest

17-04-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, kreeg ook garantie met budget auto .
Vriendeljk personeel en de koffie staat altijd klaar...

Ga er al jaren heen voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan