Beoordelingen Autobedrijf van der Have

8,5
8 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Magda uit Bruinisse

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2010 een occasion gekocht en nooit spijt gehad. Goede service en betrouwbaar personeel. Reden om nu - mei 2017 - weer een gebruikte auto bij dit bedrijf te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Nieuwerkerk

22-04-2017
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kosten zijn uitermate hoog. Maken deel uit van "Mijn Garage" maar rekenen 50 % meer dan de hierin genoemde tarieven. Men maakt de klant hier op voorhand niet op attent.


Edward uit Burgh haamstede

24-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en deskundig personeel. Ik ben sinds kort klant bij dit autobedrijf en heel erg tevreden. Komen afspraken netjes na en denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

J. van der uit Scharendijke

28-08-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden, goede monteurs, eerlijk en betrouwbaar.
Bellen altijd keurig op voor ze aan een reparatie beginnen zodat je alvast een idee hebt wat er komen gaat!


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Goedereede

07-05-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service en deskundigheid bij aanschaf auto. Komen al sinds 1991 bij dit bedrijf en hebben diverse auto's aangeschaft,inmiddels door meerdere familieleden.


Ja, ik beveel dit aan

P.F. uit Middelharnis

09-04-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

E.A. de uit zierikzee

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze altijd goede raad geven en ik altijd kan bellen met vragen


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zonnemaire

09-03-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan