Beoordelingen Autobedrijf Van der Heide B.V.

8,5
2855 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 2855 beoordelingen

Jo uit Urk

06-10-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kom je om een nieuwe t roc wordt er eerst geprobeerd om een tweede hands aan je te slijten. Vervolgens worden met pen en papier je wensen genoteerd. Wordt je naar huis gestuurd met de mededeling dat de offerte je toegestuurd wordt. Vervolgens hoor je niks meer, nu 7 weken geleden.
Ik ben naar een waardig vw dealer gegaan en heb daar mijn t roc besteld. A-point Almere, top zaak!!!


Jan uit Kampen

03-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vrijwel nieuwe auto gekocht, uit een heel sterk aanbod betaalbare auto's. Bijzonder prettig ontvangen en begeleid bij aankoop. Veel ruimte voor goed overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Zelhem

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurige behandeling met veel openheid, laagdrempelig en geen boordenmentaliteit. Ook met Walters partner leuk en belangstellend gesproken. ook vergeten spuitwerk op deur keurig geregeld door dhr. Vos. alleen mijn lakstift is nog niet ontvangen. verder alles prima door hem geregeld en afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit 's-Gravenzande

30-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb verleden week een bijna nieuwe VW Touran gekocht, en ben zeer tevreden naar huis gereden.
De verkoop was professioneel en niet opdringerig en alles was volgens afspraak geregeld.
Ik kan garage vd Heide dan ook een ieder aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Groningen

22-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Almere

22-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed , met kennis van zaken en afspraken nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ary-kees uit Dronten

20-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf nieuwe auto,

Ruim de tijd genomen voor de aflevering,
goede uitleg.
Correcte en zakelijke behandeling.



Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Capelle aan den ijssel

15-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben net een auto gekocht bij van der Heide. Geweldige service! Vriendelijk personeel en netjes afgehandeld! We zullen zeker terug komen in de toekomst . Heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Tilburg

12-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Langeraar

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De beste autogarage die ik tot nu toe gehad heb. Snelle en duidelijke communicatie, perfecte service. Echt heel prettig!


Ja, ik beveel dit aan