Beoordelingen Autobedrijf Van der Heide B.V.

8,6
2883 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 2883 beoordelingen

Menno uit Oldeberkoop

16-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer positief en klantvriendelijk bij onaangekondigd binnenvallen nav melding van het bandenspanning-systeem


Ja, ik beveel dit aan

freek uit Nagele

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: door een kleine miscommunicatie heb ik mijn vorige recensie niet al te best ingevuld
ik wil dit goedmaken
met name Randy heeft zijn uiterste best gedaan zaken op te lossen wat ook gelukt is


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Den Helder

06-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn vrouw kreeg pech. Snel en vakkundig geholpen met haar Skoda Yeti door van der Heide. Top !!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit GRONINGEN

01-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Amsterdam

30-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij dit bedrijf een relatief jonge 2e hands auto gekocht. Open en klantvriendelijke verkoper. Nadien nog goede serviceverlening gehad.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit MARKNESSE

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed bedrijf, goede en vriendelijke verkopers


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Audi A5 gekocht bij van der Heide. Dit is mij goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Arent uit Westerbork

15-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Julianadorp

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend!!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Koudum

09-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren pech gehad met mijn Octavia. Wegenwacht gebeld en die kwam erachter dat er een verstuiver stuk was. De wegenwacht heeft mij naar Van der Heide gesleept en daar aangekomen vakkundig geholpen. De verstuiver bleek inderdaad stuk en dit zou zo’n 900,- euro gaan kosten, maar door goed onderzoek en adequaat handelen van Van der Heide wisten ze te achterhalen dat dit wel eens met ‘sjoemelsoftware’ te maken kon hebben. Dit betekende dat de reparatie binnen garantie zou vallen, waardoor ik al met al maar een kleine 100,- euro hoefde te betalen.

Tevens was het euvel binnen een halve dag verholpen en kon ik de auto ‘s middags alweer ophalen. Dikke pluim voor de medewerkers van Van der heide 👍🏻💪🏻


Ja, ik beveel dit aan