Beoordelingen Autobedrijf Van der Heide B.V.

8,6
2883 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
11 t/m 20 van 2883 beoordelingen

Johan uit IJsselmuiden

09-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aankomst bij dit bedrijf waren de heren verkopers/adviseurs druk! Wij namen daarop een kijkje bij de netjes opgestelde en het zeer ruime aanbod occasions en werden aangesproken door een service monteur. Hij stelde zich netjes voor en vroeg of hij ons kon helpen. Toen wij aangaven dat we in een Q2 occasion interesse hadden heeft hij op een nette manier onze aanwezigheid gemeld bij Rhandy.
Die was druk maar kwam terstond naar ons toe en bood ons een kop koffie en verontschuldigde zich dat hij niet onmiddellijk ons te woord kon staan. Service noem ik zoiets dat zoiets eerlijk gemeld wordt. vervolgens is er een prettig gesprek ontstaan met Rhandy die op een ontspannen en leuke manier tot zaken kan/wil komen. Geen druk of opdringerig gedrag maar relaxt en naar ons gevoel een eerlijke jonge man. Zeer klantvriendelijk! Uiteindelijk na een proefrit en beantwoorde vragen over gegaan tot aankoop van de zeer jonge Q2. na 2 wkn hebben we de nieuwe auto mogen ophalen en tussen tijds was er bij vragen snel antwoord via de whatsapp. Het bedrijf heeft via Rhandy en de service monteur een hele goede indruk achter gelaten, heeft klasse en ik hoop dat wij langere tijd een goed contact houden.
Autobedrijf van der Heide B.V. en met name Rhandy: bedankt voor de geboden service tot nu toe, TOP!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Den haag

05-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Djilali uit Emmeloord

25-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben echt spijt van dat ik naar autobdealer van der heiden ben gegaan ik heb een slotcilinder links voor voor mijn auto een polo belachelelijk bedraag 128€ Betaald en krijg ik een verkeerde .hoe kwam er achter via een garage hebben ze ontdekt dat cilinderslot past niet staat er op een klein R moest ze uit elkaar halen en ombouwen naar een oudderecilinder voor 35€ dat was afgelop zaterdag dus magazijn was dichtwaren kom ik vandaag 25-02-2019 langs bij hun langs en zegen ze helaas kunnen we jouw niet helpen hoe zo want ben ik niet bij hun laten maken voor 100€ Geen excuses(mijn schuld dikk buld)heel slecht services en ik zal noeit naar van der heiden


Marcella uit Dronten

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We kwamen in januari 2019 voor een Audi A3 en zijn de deur uitgegaan met een Prachtige nieuwe Volkswagen golf.
Toen ik hem zag staat in de showroom was ik al verliefd! Het was een plaatje!
We zijn super geholpen door Rhandy. Erg klantvriendelijk. Hij nam de tijd ook om alles uit te leggen. Ik ben super blij met mijn nieuwe auto en elke dag stap ik met een glimlach in de auto. Nogmaals bedankt voor alles Rhandy! Topper ben je!


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Amersfoort

06-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben hier begin januari tot volle tevredenheid een auto gekocht. Ook zeer tevreden over inruilwaarde van onze oude auto. Verkoper Rhandy was ook zeer klantvriendelijk. Het enige minpuntje wat ik kan noemen is dat wij erg lang hebben moeten wachten tot wij aan de beurt waren...dit kwam doordat een van de verkopers die dag ziek was...


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Urk

01-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een hele goede ervaring met het bedrijf en vooral met de verkoper Rhandy hij heeft alles top fijn geregeld en een goede service gegeven. In 1 woord TOP


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Ohe en Laak

30-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een zeer jong gebruikte auto aangeschaft. Het volledige aankoopproces is vanaf het eerste telefoontje tot service achteraf tot volle tevredenheid verlopen! Rhandy is een adviseur en geen verkoper. Door goed luisteren geeft hij je opties, is duidelijk en communiceert snel. Betrokken bedrijf zeker een bezoek en aankoop waard. Een ruime 9,5!


Ja, ik beveel dit aan

Iede uit Urk

30-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

NJ uit Lelystad

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Je wordt altijd klantvriendelijk benaderd, je wordt serieus genomen wanneer je een defect aan het voertuig meld. Er wordt met de klant meegedacht. Ook wanneer je zonder afspraak binnen komt voor een klein defect, zullen zij er alles aan doen om je zo snel mogelijk de weg weer op te helpen.

Ik heb vandaag de nieuwe auto opgehaald en Rhandy heeft alle tijd genomen om de nieuwe technische snufjes in de auto uit te leggen, hij is in de afgelopen twee weken eigenlijk bijna continu bereikbaar geweest voor vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Emmeloord

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week nieuwe Polo opgehaald, super tevreden met de service! Bedankt Rhandy!


Ja, ik beveel dit aan