Beoordelingen Autobedrijf Van der Heide B.V.

8,5
2864 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 2864 beoordelingen

Daniel uit Emmeloord

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week nieuwe Polo opgehaald, super tevreden met de service! Bedankt Rhandy!


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Nunspeet

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen week een vrijwel nieuwe vw polo opgehaald. Nour-dinne nam alle tijd voor ons en heeft alles duidelijk uitgelegd. Wij zijn super tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Leeuwarden

01-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een jonge occasion (Tiguan) gekocht. Zeer prettige zaak. Goede informatie over de auto. Bij aflevering wordt de tijd voor je genomen en gevraagd of je hulp nodig hebt bij het installeren van bijv. de mobiele telefoon.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijke ontvangst. Goede begeleiding bij verkoop. Goede uitleg gehad bij aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin

21-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een VW Tiguan Allspace aangeschaft. Door Gerard Vos erg prettig geholpen, auto is keurig afgeleverd. Mooie voorraad jonge auto's wat een prijsvoordeeltje en snelle levering in vergelijk met bestellen van een gloednieuwe opleverde.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Meppel

14-11-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Janet uit Vollenhove

30-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Almere

28-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den helder

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk bedrijf. De auto's staan er keurig bij.
Je wordt er vrolijk (en hebberig) van. Contact met de verkopers zeer prettig ervaren. Uiteindelijk een prachtige Seat Ateca gekocht. Bij de aflevering werd er ruim de tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Urk

06-10-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kom je om een nieuwe t roc wordt er eerst geprobeerd om een tweede hands aan je te slijten. Vervolgens worden met pen en papier je wensen genoteerd. Wordt je naar huis gestuurd met de mededeling dat de offerte je toegestuurd wordt. Vervolgens hoor je niks meer, nu 7 weken geleden.
Ik ben naar een waardig vw dealer gegaan en heb daar mijn t roc besteld. A-point Almere, top zaak!!!