Beoordelingen Autobedrijf Van der Heide B.V.

8,6
2889 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 2889 beoordelingen

C.j. uit Appingedam

12-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundige behandeling, klant vriendelijk, goede service inclusief auto thuisgebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Assen

05-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zeventien jaar gereden te hebben met onze auto was het tijd voor een nieuwe (tweedehands) auto. Gezocht op internet en uiteindelijk bij Van der Heide auto's in Emmeloord terecht gekomen. Waren verrast over de ongedwongen sfeer en vriendelijkheid van de medewerkers. Rhandy heeft ons goed geadviseerd en gaf ons de tijd en ruimte om onze eigen keuzes te maken. Kortom we zijn erg blij met onze nieuwe Polo. Herman Rensema


Ja, ik beveel dit aan

W

05-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Almere

04-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Plezier contact en professionele benadering. Erg tevreden over het geheel.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heerhugowaard

04-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk en goed contact gehad. Randy dacht goed met ons mee. Uiteindelijk hebben wij Volkswagen Touran gekocht. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Rotterdam

02-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als administrateur (te Rotterdam) zijnde moest ik op zoek naar een Seat Arona voor een medewerker uit Breda.
Ondanks de grote afstand hebben we uiteindelijk hier de nieuwe auto, binnen 3 dagen, gekocht dit vanwege de eerlijke, duidelijke en snelle manier van communiceren door Rhandy. Prijsstelling was ook helder en het verhaal was en bleef eenduidig. Service, ook achteraf, was klasse. Zo was er vooraf een haal/brengprijs afgesproken wat achteraf goedkoper uitviel en we dus ongevraagd voor een lager bedrag zijn belast.

Als we in de toekomst een auto moeten zoeken zullen we Rhandy zeker weer benaderen.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Oldeberkoop

16-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer positief en klantvriendelijk bij onaangekondigd binnenvallen nav melding van het bandenspanning-systeem


Ja, ik beveel dit aan

freek uit Nagele

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: door een kleine miscommunicatie heb ik mijn vorige recensie niet al te best ingevuld
ik wil dit goedmaken
met name Randy heeft zijn uiterste best gedaan zaken op te lossen wat ook gelukt is


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Den Helder

06-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn vrouw kreeg pech. Snel en vakkundig geholpen met haar Skoda Yeti door van der Heide. Top !!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit GRONINGEN

01-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan