Beoordelingen Autobedrijf Van der Heide B.V.

8,5
2859 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 2859 beoordelingen

Joop uit Meppel

14-11-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Janet uit Vollenhove

30-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Almere

28-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den helder

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk bedrijf. De auto's staan er keurig bij.
Je wordt er vrolijk (en hebberig) van. Contact met de verkopers zeer prettig ervaren. Uiteindelijk een prachtige Seat Ateca gekocht. Bij de aflevering werd er ruim de tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Urk

06-10-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kom je om een nieuwe t roc wordt er eerst geprobeerd om een tweede hands aan je te slijten. Vervolgens worden met pen en papier je wensen genoteerd. Wordt je naar huis gestuurd met de mededeling dat de offerte je toegestuurd wordt. Vervolgens hoor je niks meer, nu 7 weken geleden.
Ik ben naar een waardig vw dealer gegaan en heb daar mijn t roc besteld. A-point Almere, top zaak!!!


Jan uit Kampen

03-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vrijwel nieuwe auto gekocht, uit een heel sterk aanbod betaalbare auto's. Bijzonder prettig ontvangen en begeleid bij aankoop. Veel ruimte voor goed overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Zelhem

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurige behandeling met veel openheid, laagdrempelig en geen boordenmentaliteit. Ook met Walters partner leuk en belangstellend gesproken. ook vergeten spuitwerk op deur keurig geregeld door dhr. Vos. alleen mijn lakstift is nog niet ontvangen. verder alles prima door hem geregeld en afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit 's-Gravenzande

30-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb verleden week een bijna nieuwe VW Touran gekocht, en ben zeer tevreden naar huis gereden.
De verkoop was professioneel en niet opdringerig en alles was volgens afspraak geregeld.
Ik kan garage vd Heide dan ook een ieder aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Groningen

22-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Almere

22-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed , met kennis van zaken en afspraken nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan