Beoordelingen Autobedrijf van der Kwaak B.V.

9,0
261 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
231 t/m 240 van 261 beoordelingen

Ab uit Rijnsburg

16-01-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf.
Staat altijd klaar.
Heeft goede deskundigheid.
Klantvriendelijk en correct in nakomen van afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I was looking to trade-in an older used car to buy a new (but still used) car. My experience was entirely positive, with the salesperson explaining all points very clearly, allowing me to take the car to an independent mechanic for inspection, and accommodating the trade-in of my old car.

I would recommend Van der Kwaak to anyone looking to trade-in used cars while looking for a newer car.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Rijnsburg

26-11-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gekocht, super service en vriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Noordwijk

14-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Rijnsburg

18-09-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn

18-09-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg goed. Klantvriendelijk en betrokken. Snel en staat meteen voor je klaar. Goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Wassenaar

18-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We hebben hier gebruikte en nieuwe auto's aangeschaft. Een autobedrijf waar de klant nog koning is waar je altijd vriendelijk en integer wordt geholpen. Een absolute aanrader!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Oegstgeest

06-08-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Als er buiten de gewone onderhoudsbeurten iets bijzonders is, is men altijd bereid om direct te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit bergen nh

05-07-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Wassenaar

30-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan