Beoordelingen Autobedrijf van der Kwaak B.V.

9,0
150 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Franco uit Oegstgeest

25-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Daphne

24-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via de handige app kreeg ik een melding dat het tijd was voor de APK en via de app heb ik direct een afpraak gemaakt. Ik kon snel terecht en werd netjes op de hoogte gehouden. Mijn ervaring met van der Kwaak is dan ook zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Sassenheim

10-03-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Leiden

25-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service! Goed advies, denken goed mee, en niet gehaast. Maar als het besluit gevallen is, wordt alles snel geregeld. Top!


Ja, ik beveel dit aan

K

23-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

leen uit Rijnsburg

18-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is en blijft gewoon het beste auto-bedrijf wat er bestaat. GEWELDIGE SERVICE EN SUPER GOEIE MENSEN DI E MET JE MEEDENKEN. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.En dat vertel ik ook aan iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: je wordt goed geholpen en er wordt naar je geluisterd


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Amsterdam

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van der Kwaak is een zeer goede garage. Ze denken met je mee, zijn altijd vriendelijk en wat ik persoonlijk erg fijn vindt, is dat ze transparant zijn. Ze zijn altijd bereidt om uitleg te geven bij de werkzaamheden. Top garage, top service!


Ja, ik beveel dit aan

Arie Anne uit Oegstgeest

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige ervaringen. Altijd een heel goede service. Altijd bereidheid om mee te denken een snelle en goede oplossing te vinden. Vriendelijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan