Beoordelingen Autobedrijf van der Kwaak B.V.

9,0
144 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

leen uit Rijnsburg

18-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is en blijft gewoon het beste auto-bedrijf wat er bestaat. GEWELDIGE SERVICE EN SUPER GOEIE MENSEN DI E MET JE MEEDENKEN. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.En dat vertel ik ook aan iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: je wordt goed geholpen en er wordt naar je geluisterd


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Amsterdam

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van der Kwaak is een zeer goede garage. Ze denken met je mee, zijn altijd vriendelijk en wat ik persoonlijk erg fijn vindt, is dat ze transparant zijn. Ze zijn altijd bereidt om uitleg te geven bij de werkzaamheden. Top garage, top service!


Ja, ik beveel dit aan

Arie Anne uit Oegstgeest

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige ervaringen. Altijd een heel goede service. Altijd bereidheid om mee te denken een snelle en goede oplossing te vinden. Vriendelijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Rijnsburg

30-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service met een hoofdletter S.
Tot 2 keer toe direct binnen 1 uur weer op weg geholpen met een privé auto (lekke band waarbij ik de Volvo anti diefstal "sleutel" van het wiel kwijt was) en weer op weg geholpen met een leenauto, smiddags auto weer gereed.
Zakenlijk een vastgelopen versnellingsbak van de bedrijfs- vrachtauto en per direct vervangend vervoer mogen ontvangen. Erg prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rijnsburg

26-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer plezierig omgang met dhr van der Kwaak en zijn medewerkers. Goede deal gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

geerhard uit rijpwetering

22-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit RIJNSBURG

15-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en snelle communicatie


Ja, ik beveel dit aan

E uit Oegstgeest

30-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goede garage , klantgericht!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rijnsburg

29-12-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, op tijd helpen en korte lijnen


Ja, ik beveel dit aan