Beoordelingen Autobedrijf van der Lee

8,6
249 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
221 t/m 230 van 249 beoordelingen

Anoniem

17-08-2015
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jammer dat informatie achterwege wordt gehouden omtrent een schade aan het voertuig.


Manfred uit Vlijmen

13-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en rustige persoonlijke benadering. Neemt (nieuwe) klant serieus. Hulpvaardig en komt vooral afspraken na. Plezierige eerste ervaring! Zoals het hoort. Top


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Veenendaal

29-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ontvangst, open en gedetailleerde uitleg zonder poespas( en het bleek ook waar te zijn). Duidelijke onderhandeling en vlotte afwerking.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Velserbroek

18-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een auto gekocht bij garage van der Lee.
Plezierig contact met dhr. van der Lee, geeft een prima "vertrouwens basis" voor aanschaf van een occasion.
Een fijne auto aangeschaft voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

27-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen.
Helder verhaal over de auto.
Afspraak is afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Kamerik

24-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie VW Touran gekocht bij vd Lee. Allemaal goed gelopen en voortreffelijk afgehandeld. Inmiddels heb ik 3 maanden met de auto gereden en 7.500 km afgelegd. Geen enkel probleem mee, dus prima auto voor heel scherpe prijs. Komt over als een eerlijk en goed bedrijf. Kun je gerust zaken mee doen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Westerbork

23-11-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en vakkundig geholpen bij de aankoop van mijn Mercedes C-klasse. Geen gladde babbels van snelle autoverkopers, maar gewone eerlijke mensen met verstand van auto's. Onaangekondigd een proefrit maken was geen probleem. Goede uitleg bij de overdracht van de auto. Vlotte administratieve afhandeling. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare kwaliteitsauto,


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Heeswijk-Dinther

08-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een Volvo V60 gekocht voor een nette prijs, netjes behandeld, goede voorlichting gehad en een prima service.


Ja, ik beveel dit aan

William uit Meeuwen

08-11-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Golf 6 2.0 TDI gekocht zowel over de auto als over de aflevering super tevreden !!! mooie auto's staan zeker de moeite om te gaan kijken....


Ja, ik beveel dit aan