Beoordelingen Autobedrijf van der Lee

8,6
241 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
221 t/m 230 van 241 beoordelingen

Bart uit Heeswijk-Dinther

08-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een Volvo V60 gekocht voor een nette prijs, netjes behandeld, goede voorlichting gehad en een prima service.


Ja, ik beveel dit aan

William uit Meeuwen

08-11-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Golf 6 2.0 TDI gekocht zowel over de auto als over de aflevering super tevreden !!! mooie auto's staan zeker de moeite om te gaan kijken....


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Nijbroek

17-10-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig en spontaan geholpen met aankoop auto.
was prettig zakendoen
hopen lang plezier van de aankoop te hebben


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Kessel

11-10-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf en klantvriendelijk + auto's voor een scherpe prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Roermond

18-07-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kloetinge

24-06-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijke ontvangst. Zeer tevreden over manier van onderhandelen omtrent aanschaf auto. Geen dwang en zeer nette afhandeling. Mag menig garage een voorbeeld aan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Iwan uit Veghel

29-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een gebruikte 307cc gekocht bij garagebedrijf van der Lee. Na enkele weken maakte de auto plotseling een vreemd schurend geluid bij het linker voorwiel; ook de automatische versnellingsbak maakte meer geluid dan normaal. We konden de auto al snel brengen voor reparatie en na enkele dagen ophalen. Het geluid was verholpen. De monteur vond echter nog steeds dat de bak wat lawaaiig was en wilde dit ook verhelpen, maar dat kostte meer tijd. Wat blijkt: onder garantie hadden zij een nieuwe automatische bak gemonteerd. SUPERSERVICE! Heren, hartelijk dank.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Amsterdam

28-05-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam dit bedrijf tegen via gaspedaal.nl. Zocht een Mercedes C-klasse.
Vooraf een inruilprijs doorgekregen voor m'n Prius Wagen. Daarna proefrit gemaakt.
De auto zag er prima uit en alles is netjes afgehandeld. Heb ook nog een paar gebruikte velgen met winterbanden erbij gekocht. Het instructie boekje van de auto zelf ontbrak maar is later netjes per post nagezonden. Vond dhr. van der Lee een prettig persoon. (geen gladjanus!)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-05-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: M'n auto heeft het onverwacht begeven en ondanks dat ik totaal geen zin had om een andere te moeten kopen, ben ik achteraf zo ontzettend blij met deze aanschaf! Het is allemaal heel snel en goed geregeld (incl. trekhaak inbouwen en nog wat andere zaken), we zijn prettig geholpen, ik kreeg in de tussenliggende tijd een vervangende auto en zeker niet onbelangrijk: de nieuwe auto rijdt geweldig. Heeft het m'n eerste auto toch nog veel sneller doen vergeten dan ik 1,5 week geleden zou durven denken....


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-05-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi assortiment in occassions
Deskundige service
Auto zeer netjes opgeleverd
Vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan