Beoordelingen Autobedrijf van der Lee

8,6
266 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
221 t/m 230 van 266 beoordelingen

Marcel uit Duizel

25-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Autobedrijf van der Lee wordt je nog persoonlijk geholpen.
Wij hebben via mail en telefoon goed contact gehad en ook bij eventueel terugbellen gebeurde dit zsm.

Wij hebben wel een snelheidstraject gehad van 's maandags smiddags proefrijden, dinsdags werden de knopen doorgehakt en hebben hierbij met een goed gevoel de auto gekocht. Volgens afspraak nog een beurtje en enkele dagen later konden wij de auto komen ophalen.

Wederom vriendelijke ontvangst, geen gehaast. duidelijke en uitgebreide uitleg over de auto gekregen. En als tevreden klant huiswaarts gekeerd. Wij hebben de auto nu enkele dagen en tot op heden tot tevredenheid.

Een autobedrijf waarbij je netjes en deskundig geholpen wordt.
Hier denken ze nog met de klant mee.
Ik hoop verder geen problemen te krijgen met de auto maar ben er van overtuigd dat mocht er iets zijn dit in goede orde wordt opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit IJsselstein

22-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben we hier een auto gekocht en dit is ons erg goed bevallen. Fijne ontvangst en goede uitleg gehad, vriendelijk en niet opdringerig zoals wij bij andere auto-bedrijven wel hebben meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-01-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M uit Vlijmen

31-12-2015
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit VLIJMEN

24-12-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De monteurs van Van der Lee zijn altijd meteen behulpzaam en doen hun werk goed. Ik kom al meer dan 15 jaar bij dit bedrijf met mijn auto voor onderhoud en kleine reparaties en ik ben zondermeer zeer tevreden met hun service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Drunen

24-12-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel, kwaliteit en laagdrempelig.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit drunen

23-12-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer positieve ervaring ,wij houden van een klein flexible bedrijf waar we weten met wie we iets afspreken.


Ja, ik beveel dit aan

tiny uit haarsteeg

18-12-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: staan als het uitkomt altijd paraat goed personeel goede afwerking en klantvriendelijk toppie


Ja, ik beveel dit aan

Prive

15-12-2015
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden een auto gekocht bij van der Lee. Op zich prima geholpen, maar tijdens het gesprek werd verteld dat de boekjes erbij zaten en klopte. Eenmaal de auto gekocht te hebben kwamen we thuis met groene platen omdat ze deze vergeten waren eraf te halen. Ook kwamen we erachter dat de boekjes geheel leeg waren en ook de NAP erg raar was. Er werd een soort van onderhoudshistorie bij een leasebedrijf opgevraagd maar verder is er op geen enkele mail meer gereageerd. Voor ons eens maar nooit meer.


Gerard uit Kaatsheuvel

10-12-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan