Beoordelingen Autobedrijf van der Linde

8,9
371 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 371 beoordelingen

Hero uit Ugchelen

19-05-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

19-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar. Ook fijn: via Whatsapp bereikbaar en daarop wordt snel gereageerd.


Ja, ik beveel dit aan

paul uit dedemsvaart

19-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Zwolle

12-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sietze uit Witharen

21-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Verstand van zaken + klantgericht. Helaas niet meer een alledaagse combinatie maar wel bij autobedrijf van der Linden.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Balkbrug

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn overleg, en zeer klantgericht!


Ja, ik beveel dit aan

Germ uit Zwolle

08-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Omdat er een "Volvo specialist" bij mij in de buurt zit, en vd Linde een stukje rijden is een paar jaar weggeweest. Probleem van trillen tijdens remmen gemeld. Hier hadden ze met 2 monteurs naar gekeken, 10 minuten, ze konden de oorzaak niet vinden, maar hadden wel een 'vermoeden' en dit onderdeel zouden ze vervangen a 400 euro, hiervoor een afspraak gemaakt.
Na een in mijn ogen discutabele, en daarnaast ook nog eens mislukte bandreparatie de nog open staande reparatieafspraak geannuleerd. Vooral omdat deze garage mij net iets te vaak voor een 'goedkope' oplossing kiest.
Johan heeft in ongeveer 2 uur tijd (100 euro) het probleem correct gediagnosticeerd en correct verholpen, en door dus zorgvuldig te werken 300 euro en een onnodige reparatie bespaard.
Ik rijd dus voortaan weer gewoon naar Balkbrug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, deskundig personeel !

* * * * * sterren


Ja, ik beveel dit aan

Siebren uit Dalfsen

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, eerlijke en duidelijke comunicatie.
Service is prima en persoonlijk.
Kortom betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

DICK uit Dedemsvaart

21-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan