Beoordelingen Autobedrijf van der Meij B.V.

8,7
1483 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1391 t/m 1400 van 1483 beoordelingen

Froucke uit Ferwert

21-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende auto voor een nette prijs.
De ontvangst en onderhandelingen waren bijzonder plezierig.
Ga zo door !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-12-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat problemen, is dit zeer goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-12-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de geleverde auto en de service van de medewerkers!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Ee

11-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

uit stiens

09-12-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

allard uit westerhaar overijssel

09-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hoi ik ben allard wij hebben in augustus 2007 een vito bus gekocht bij garage bedrijf van der meij in ferwert via internet wij rijden nu nog steeds in dezelfde bus met veel plezier deze mensen zijn vriendelijk en eerlijkheid en gastvrij echte lieve mensen geen verkoop praatjes of zo maar gewoon eerlijk zoals het moet en kan


anton martin uit zeist

06-12-2012
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring was prima vind alleen jammer dat de gekochte auto niet in orde was na apk b.v richting aanwijzer kwam niet terug aan een kant[schakelaar stuk] binnen verlichting brande niet,achter uitrij lampen een deed het niet.handrem werkt niet.
jammer dat ik te ver weg woont om daar mee terug te gaan heb toch wel €150,00 kosten was niet nodig geweest als men apk goed na gezien had.Ben niet boos maar teleurgesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen. Snelle en bereidwillige hulp bij het kopen van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Milco uit Enkhuizen

05-12-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige omgang met de verkoper. Hoewel een gebruikte auto zonder garantie kopen altijd het gevoel van risico geeft, hebben wij een goed gevoel over de bus die wij gekocht hebben bij deze garage.
Over het algemeen hebben wij geen positief gevoel bij veel garage's, dit is in dit geveal anders. We zijn blij dat wij hier terrecht zijn gekomen (via internet) en gaan ervan uit dat de auto naar tevredenheid blijft en wellicht in de toekomst kopen wij weer een auto bij deze garage!!!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Dronrijp

04-12-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan