Beoordelingen Autobedrijf van der Meij B.V.

8,7
1446 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1431 t/m 1440 van 1446 beoordelingen

Loek uit FERWERT

19-03-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

eelke uit ferwerd

19-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

foppe en Fokje uit sint Annaparochie

15-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Er is maar 1Durk!!! wij zijn vol lof over Durk maar ook over alle medewerkers van het bedrijf. De service is geweldig dus meer dan tevreden.Foppe en Fokje miedema-Keizer


Ja, ik beveel dit aan

B.J. uit Stiens

07-03-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Herre uit Hallum

04-03-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring ,afspraak is afspraak ,vertrouwd adres


Ja, ik beveel dit aan

Luutzen uit Dokkum

28-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ruim een jaar klant bij Durk. Prima deal gemaakt voor aankoop auto. Ook onderhoud en APK laat ik nu doen door Van der Meij. Ervaringen op dit punt zijn uitstekend. Vlotte, deskundige monteurs, die als instelling hebben om je te helpen. Verder zijn de facturen duidelijk en transparant, je weet waarvoor je betaalt. Kortom, ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Hallum

18-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: service gericht team bestaande uit enthousiaste vaklui die, en dat vind ik het aller belangerijkste(!), staan voor hun woord! De "baas",Durk, gaat hierin voorop.
Ik doe al 16 jaar zaken met ze en kan dit team van harte aan bevelen!
Persoons gericht, ja; houden zich aan de gemaakte afspraak, JA!


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit ferwert

14-02-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Loes uit Ferwerd

13-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goed. Je word er eerlijk en goed behandeld. Mag ik het zeggen? Je word er nog menselijk behandeld


Ja, ik beveel dit aan

erwin en monique uit Almere

11-02-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen van verweg, we hebben telefonisch contact gehad over het een en ander wat er nog gedaan moest worden.aan de auto.bij een vriendelijk onthaal stond onze auto tip top klaar alles wat er moest gebeuren is uitgevoerd..we kregen een super vriendelijk onthaal met een lekker bakkie koffie met iets lekkers erbij..we konden een proefritje gaan maken alles ging op een rustige en gezellige manier .Ale papieren waren prima in orde gemaakt je kon alles vragen en alles wordt voor je gedaan..bij het vertrek kregen we een bos bloemen en werden uitgezwaaid..dit zie je tegenwoordig toch niet meer..echt een huiselijke zweer waar je je snel thuisvoelt bij zo een bedrijf en dat geeft een goed en vetrouwelijk gevoel met een auto kopen. en geloof ons dit is echt waar en wel een 10 waard. Meneer durk van der Meij is zo een vriendelijk gezellig mannetje..toppie hier kunt je met een gerust hard een auto kopen waar je ook waar voor je geld heb.wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en komen hier zeker terug als we weer een auto willen kopen.


Ja, ik beveel dit aan