Beoordelingen Autobedrijf van der Meij B.V.

8,7
1465 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1361 t/m 1370 van 1465 beoordelingen

Frans en Petra uit Nij Beets

20-01-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds wij bij dit bedrijf komen zijn wij altijd goed geholpen de service is hoog en klant tevredenheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel


Ja, ik beveel dit aan

W.D. uit Kloetinge

19-01-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij bovenstaand adres een zilverkleurige auto aangeschaft. Ondanks enkele autoproblemen werd ik uitstekend geholpen vanuit Friesland. Ik kon mijn auto laten repareren in mijn woonplaats (Zeeland). Dus aanbevolen !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en snel aan een nieuwe auto geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Holwerd

15-01-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-01-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-01-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht en oude ingeruild. Auto gekocht zonder garantie, afleverbeurt e.d. Alles gaat de eerste weken prima dus geen klachten.


Ja, ik beveel dit aan

Siebe uit Workum

09-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vertrouwd gevoel om met dit bedrijf zaken te doen.


Anoniem

09-01-2013
6,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vlot en laagdrempelig

ps. bij sommige onderwerpen waar ik 'geen mening' heb, heb ik een 6 ingevuld. Als ik niks zou invullen, werd het een 1 en dan lijkt het net alsof het niet goed is.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit de Westereen

09-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: plezierig - vriendelijk - laagdrempelig - een bedrijf die een klant als klant behandeld - gehele bedrijf ziet er netjes en verzorgd uit
Men zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nijlân

09-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan