Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,2
111 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 111 beoordelingen

Jim uit Oosterwolde

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel plezierig en vertrouwd om zaken te doen met dit familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter B. uit Drachten

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een jonge Volvo XC 60 ingeruild op een nieuwe Subaru Outback Premium.Wat een comfortabele,ruime maar vooral goed sturende,communicatieve auto is de Outback!Deze auto verdient absoluut meer waardering,heeft premium kwaliteiten,het is genieten met volle teugen.Ook voor de dealer alle lof,alle tijd voor de potentiële klant met eerlijke voorlichting, driemaal gelegenheid voor proefritten,ik heb alle facetten van de Outback mogen uittesten en proeven.Evenzo bij de aflevering van de smetteloze Outback weer alle tijd voor mij met samen rijden.Deze auto, dit merk en deze dealer,absolute aanraders!


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Karin

01-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn bij vd Ploeg geweest voor een proefrit en uiteindelijk de aanschaf van een occasion.
De communicatie verliep snel, duidelijk en plezierig.
De auto is in goede staat afgeleverd met 6 maanden garantie van de garage.
We zijn na aanschaf nog wel naar onze eigen vertrouwde garage gegaan om de auto na te laten kijken. Hier werd geconcludeerd dat vd Ploeg een goede auto heeft geleverd en deze heel netjes heeft afgeleverd. Compleet pakket en alles wat aandacht behoefte was gedaan.
Daarom zijn we tevreden. Vd Ploeg kan het niet alleen mooi vertellen allemaal, maar maakt dat ook waar.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke, vriendelijke en uitgebreide service. Goede, duidelijke uitleg. Meedenkend en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Rikste

30-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We werden hier vriendelijk te woord gestaan. Je weet bij dit bedrijf waar je aan toe bent. Geen mooie praatjes die niet waar gemaakt kunnen worden.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Sint Annaparochie

27-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en deskundig bedrijf. Enthousiast over hun automerk. Onze ( bijna ) nieuwe Subaru net top afgeleverd. We zien uit naar veel rijplezier.


Ja, ik beveel dit aan

Ronny uit Twijzel

20-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geadviseerd in onze speciale wensen en snelle levering van een fijne tweedehands auto met prima prijs/kwaliteit verhouding! Zeer prettige mensen. Een echte aanrader en wij komen hier zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jelly uit Twijzelerheide

03-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden met ons nieuwe aanwinst! We hebben veel informatie gekregen en zijn goed geholpen! We zijn al jaren klant bij autobedrijf van der ploeg, ook voor onderhoud auto. Dit bevalt goed!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Helder

01-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 1,5 jaar geleden strandde ik met mijn auto (Subaru Outback) in de omgeving van Balk Frl. met een probleem aan mijn remschijven.
Na contact met mijn eigen Subaru garage en de ANWB, heb ik gebeld met de garage van de familie van der Ploeg. Het was al tegen stuitingstijd en ik moest nog van uit Balk naar Kollumerzwaag. Geen probleem wij wachten op u, was het simpele antwoord. De auto moest achterblijven en wij kregen een leenauto mee. Nadat de auto na enkele dagen gerepareerd was en mijn vrouw en ik weg reden, zeiden wij tegen elkaar: als wij een nieuwe auto nodig hebben kopen wij hem bij van der Ploeg. Dat is afgelopen juni gebeurd. Een nieuwe Outback. Wij zijn heel gelukkig dat wij bij toeval bij deze garage terecht gekomen zijn. Laten wij eerlijk zijn, voor een goede garage een echt familiebedrijf die met zijn medewerkers altijd voor je klaar staan, rij je in een Subaru toch graag een stukje verder vanuit Noord Holland de dijk over om goede service te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Bergen (NH)

29-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met mijn Subaru Forester (2002) had ik bij mijn vorige garage voortdurend gedoe (zelfs 2x weggesleept). Via-via werd mij deze garage aangeraden. De auto werd zeer grondig nagekeken en alle mankementen op papier gezet waarbij alle nalatigheden van de vorige garage aan het licht kwamen, zonder dat er kwaad over hem werd gesproken. Alle benodigde reparaties werden grondig uiteengezet, ook financiëel, en na accoord uitgevoerd. Ik ken de auto niet terug, werkelijk álles is verbeterd, motorgeluid, remkracht, windgeruis, wegligging en meer en hij heeft sinds mijn aankoop in 2013 niet zó goed gereden. Het fijnste is, dat we de auto weer helemaal vertrouwen.
Mijn woonplaats is 150 km bij hem vandaan, maar de 2 ritten heen en weer zijn zijn echt de moeite waard geweest en ik blijf verder bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan