Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,2
111 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
101 t/m 110 van 111 beoordelingen

R. uit Oentsjerk

13-07-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed,vriendelijk en ook vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit Buitenpost

01-06-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben altijd erg tevreden over de contacten met Autobedrijf Van der Ploeg. Ik wordt steeds weer verwelkomd door een vriendelijk gezicht.
Reparaties en onderhoud worden altijd met mij besproken en duidelijk uitgelegd, daarbij de keuzes steeds bij mij neerleggend. Deze openheid en duidelijkheid kan ik steeds weer erg waarderen en zorgt ervoor dat ik hen ook aanraad aan familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Bertram uit Nieuwegein

13-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet met dit bedrijf in contact gekomen omdat ze een 12 jaar oude daewoo Matiz te koop aanboden met een zeer lage kilometerstand. Vanaf begin keurig geinformeerd en ontvangen. Ondanks dat het natuurlijk maar om een goedkoop autootje ging voelden we ons zeer serieus behandeld. Auto is keurig afgeleverd. Jammer dat dit bedrif niet iets dichter bij mijn woonplaats is anders bleef ik er zeker komen voor onderhoud etc. Voor deze aankoop is het ons de kilometers waard geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Kollumerzwaag

12-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn dik tevreden met de service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van Autobedrijf van der Ploeg.
Er wordt rustig de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden onder het genot van een bakje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Stiens

24-01-2013
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Eelde

25-11-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf de eerste kennismaking, enkele jaren geleden, bleken het vriendelijke mensen met veel ervaring op Subaru-gebied te zijn. Echte liefhebbers die de tijd voor je nemen. We hebben er sinds kort onze Subaru in onderhoud en hier zijn we zeer tevreden over. De hele familie staat voor je klaar met deskundig advies op maat, gastvrijheid,koffie en vakkundige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Heeten

23-11-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb er al 2x een nieuwe auto gekocht en ben erg tevreden over de service en ook de gastvrijheid die de fam biedt.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Dronrijp

11-11-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Oprecht en eerlijk autobedrijf, no nonsens en afspraak is afspraak.
Opvallend: heeft/maak tijd voor de klant bij problemen met auto.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Twijzel

20-10-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klantvriendelijk meedenkend bedrijf.
Service staat hoog in vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Kollum

16-10-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb er 2x een nieuwe auto gekocht en ik heb deze hier in onderhoud.Ik heb de ervaring dat men erg klantvriendelijk is. De directie en het personeel kennen hun klanten. Altijd bereid voor een gesprekje. Geven goed en eerlijk advies. Een vertrouwd adres met prettige en kundige mensen. Uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan