Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,2
111 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
91 t/m 100 van 111 beoordelingen

Siebe uit Heerenveen

09-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2014 mijn eerste Subaru gekocht en nu voor de 1e beurt na 15.000 km. De ontvangst bij Van der Ploeg is uitstekend met een bak koffie. Vriendelijke mensen en je hoeft, zoals vroeger, voor een "grote" beurt niet je auto eerst te brengen. Je kunt er op wachten, want dan werkt men met twee personen tegelijkertijd aan je auto, terwijl de koffie klaar staat.Aan te bevelen voor Subaru rijders, maar ook van andere merken.


Ja, ik beveel dit aan

Jakob uit Aduard

18-01-2015
9,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldig geholpen. Klantvriendelijk. Vakmanschap


Ja, ik beveel dit aan

j uit Spanga

02-01-2015
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een heel prettig klantvriendelijk bedrijf.
Ook als je niet direct van plan bent een auto bij hen te kopen maar alleen om vrij blijvende informatie komt., speciaal technische info.
Zeker een aanrader voor mensen die meer willen weten over de technische kwaliteiten van de Subaru.


Ja, ik beveel dit aan

Brant uit Dokkum

09-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met auto bedrijf "van der Ploeg b.v." is uitstekend .
Ik rijd nu 15 jaar Subaru foresters een geweldige auto. Ook
de adviezen van de directie en monteurs komen bij mij zeer positief over. Hier heb ik echt het idee dat men mij als klant belangrijk vindt.
Ook de dames,van der Ploeg spelen hierin een belangrijke rol.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Garnwerd

05-12-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben twee Subaru's bij de gebroeders Van der Ploeg in onderhoud. Een heerlijke Forester S Turbo en een Justy(ja, ook een heerlijke All Wheel Drive). Ze zijn niet zo jong meer, maar het vormt voor de gebroeders en hun uitstekende monteurs een punt van eer, deze auto's in optimale conditie te houden. Voor een eerlijke prijs. Een prijs die bij hen nooit als een verrassing komt, want alles wordt keurig van te voren met ons in overleg besproken. Vriendelijkheid en klantvriendelijkheid troef bij dit bedrijf. Willen wij een nieuwe auto, dan wordt die zeker weer bij dit bedrijf gekocht en in onderhoud gegeven. De afstand is dan geen bezwaar.


Ja, ik beveel dit aan

Douwe Jan uit Mantgum

02-12-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen jaren doen wij naar alle tevredenheid het onderhoud aan onze Subaru bij autobedrijf Van der Ploeg. Afgelopen week een Subaru Outback gekocht bij Van der Ploeg. Naast dat we zeer tevreden zijn over de auto, was de service perfect voor elkaar en werd hij snel geleverd. Wij hadden de auto aangeschaft zonder dat we hem zagen, maar hij zag er perfect uit.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Schipborg

31-10-2014
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klant vriendelijkheid staat bij de familie Van der Ploeg hoog in het vaandel.
Een sterk punt is, dat zij invoelen wat er bij de klant leeft.
En er ook naar weten te handelen.
Met het persoonlijk contact zit het dus wel goed.
Maar in eerste instantie ga je naar een autobedrijf voor de auto.
Ook hier munt het bedrijf uit in deskundigheid.
Mochten er toch klachten overblijven, dan ben ik geneigd te zeggen, dat die op een correcte manier afgehandeld worden.
Conclusie is dat het de moeite loont om je auto toe te vertrouwen aan Vander Ploeg BV.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Herbaijum

25-07-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn twintigjarige ervaring met dit bedrijf is meer dan uitstekend.
Ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid van directie en personeel.
In de afgelopen periode heb ik hier al vier keer een nieuwe Subaru gekocht en tot volle tevredenheid in onderhoud gehad. Een zeer betrouwbaar en aanbevelenswaardig autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Twijzel

26-04-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, open eerlijk en meedenkend, service gericht. Goed personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Willem uit Doezum

31-07-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super Service zo als het hoort te zijn, goed geholpen, probleem in 1x opgelost laat mijn Subaru in het vervolg door vd Ploeg onderhouden


Ja, ik beveel dit aan