Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
79 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

PSBM uit Menaam

11-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en deskundig familiebedrijf.
Altijd vriendelijk ontvangst en prima garage.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit K.

24-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In dit autobedrijf wordt gewerkt met goed en ervaren personeel. Er is sprake van betrouwbaarheid en goede service. Verder is het bedrijf u kundig, klantvriendelijk en snel van dienst.


Ja, ik beveel dit aan

Pleuni uit Doezum

14-03-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijke en deskundige mensen. Ze staan altijd voor je klaar en helpen om problemen snel op te lossen. En ze luisteren naar mij en tonen begrip. Wat ik zeer op prijs stel.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Kollumerzwaag

13-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, staan altijd voor je klaar om te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Heerenveen

19-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We hebben samen met garage van der Ploeg gekeken naar de aanschaf van een standkachel voor onze Forester. In overleg met de firma v/d Ploeg zijn we tot de aanschaf van een standkachel overgegaan die op zeer deskundige wijze is geïnstalleerd door hun eigen monteurs. Een oerdegelijk bedrijf, goede communicatie en duidelijke uitleg. Wij zijn super tevreden over garage van der Ploeg en over Subaru.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Langedijk

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super servicegerichte garage waarbij de klant koning(in) is.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit KOLLUMERZWAAG

06-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede service en denken met je mee om de juiste oplossing te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

jetze uit nijlandsingel 32 9831 rk aduard

26-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het familiebedrijf garage Van der Ploeg heeft in 25 jaar veel ervaring opgebouwd met onderhoud en verkoop van Subaru. De service is uitstekend, ook als er tussen de beurten door een storing aan de auto is. Het bedrijf is zeer klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Dokkum

13-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn familiebedrijf, vriendelijke mensen, persoonlijke aandacht, goede communicatie, deskundig, doen wat ze beloven


Ja, ik beveel dit aan

tsjerk uit hurdegaryp

22-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dit bedriuw wie en is foar ús in iepenbiering! Fan ús easrte besite ôf ha wy ús thús fielt. De sfeer en de gesellichheit spriek ús oan. It gefoel dat je by dizze ploech hearre is in goed gefoel. Foaral ek de desaakkundiges is by jimme yn goede hannen. Wêz dêr grutsk op!


Ja, ik beveel dit aan