Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
66 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 66 beoordelingen

J. uit Leeuwarden

12-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant. Al jaren zeer tevreden!
Betrouwbaar, hartelijke ontvangst met lekkere koffie!
Deskundig, goede uitleg, zoals gezegd: Zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit oentsjerk

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super.
Al jarenlang tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Aukje uit Munein

12-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, goede service, en duidelijk indien er een reparatie aan de auto moet gebeuren, goede uitleg
wat er moet gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Nieuwehorne

09-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke service, behulpzaam met veel aandacht voor de klant. Lekkere koffie tijdens het wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Leeuwarden

29-03-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Van der Ploeg gaat een informele sfeer uitstekend samen met deskundigheid, heldere communicatie en service. Ze kennen hun klanten en adviseren op maat. Zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Marian

16-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag: lekke band. Alleen spuitbussetje maar dat werkt niet want band aan gort. Hulptroepen gebeld die zomerband brachten. Door vd Ploeg snel gemonteerd zodat ik weer verder kon. Kosten? Welnee: service! Dat maak ik wel anders mee... Topclub! Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit De cocksdorp

21-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een geweldig bedrijf waar we hartelijk werden ontvangen, zeer servicegericht, goede voorlichting over wat er gaat of kan gebeuren, goed overleg. Niet alleen naar de klacht luisteren maar ook de auto verder bekijken en overleggen wat zou kunnen. Buitengewoon vriendelijke mensen. Een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Triemen

21-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijk; betrouwbaar; korte lijnen in de communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Louise uit Buren Ameland

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goede service en een warm onthaal. Een echt familiebedrijf. Altijd rekening houdend met de vertrektijden van de boot.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Buitenpost

15-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al zeer vele jaren een voortreffelijk gevoel gehad bij deze garage. Geweldige service!!!!


Ja, ik beveel dit aan