Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
107 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Jan uit Breda

21-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar jonge Forester, kwamen uit via AutoScout24 bij autobedrijf/Subaru vd Ploeg in Kollumerzwaag,zijn daar na afspraak van Breda uit naar toegetreden, ontvangst was vriendelijk.mooi familiebedrijf! Waren binnen n uurtje rond over inruil en levering van n mooie Forester,auto opgehaald,afspraken zijn correct nagekomen en uitgevoerd. Reis van Uit Breda was de moeite waard


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Breda

21-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar z.g.a.n. Forester, kwam via AutoScout24 bij garage/dealer Subaru vd Ploeg uit, zijn van Breda naar Kollumerzwaag gereden,prettige ontvangst, waren binnen een uurtje rond over inruil.afgesproken dingen zijn perfect uitgevoerd, mooi familiebedrijf,intussen mooie Forester opgehaald, top!


Ja, ik beveel dit aan

Daan

07-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi familiebedrijf. zeer deskundig en klantvriendelijk.
klanten komen uit heel Nederland


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed! Zodra je met Gerlof praat over het familiebedrijf
krijg je een goed gevoel. Deskundig en vol passie wordt er vertelt over de Subaru.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Zuidhorn

12-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een klantgerichte service en communicatie met deskundige medewerkers. Een heel plezierig bedrijf om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Wildervank

29-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een echte Subarugarage. Hier komen de overtuiging van de Subarurijder en de wijze waarop het werk aan de auto gedaan wordt bij elkaar.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Oosterwolde

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel plezierig en vertrouwd om zaken te doen met dit familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter B. uit Drachten

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een jonge Volvo XC 60 ingeruild op een nieuwe Subaru Outback Premium.Wat een comfortabele,ruime maar vooral goed sturende,communicatieve auto is de Outback!Deze auto verdient absoluut meer waardering,heeft premium kwaliteiten,het is genieten met volle teugen.Ook voor de dealer alle lof,alle tijd voor de potentiƫle klant met eerlijke voorlichting, driemaal gelegenheid voor proefritten,ik heb alle facetten van de Outback mogen uittesten en proeven.Evenzo bij de aflevering van de smetteloze Outback weer alle tijd voor mij met samen rijden.Deze auto, dit merk en deze dealer,absolute aanraders!


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Karin

01-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn bij vd Ploeg geweest voor een proefrit en uiteindelijk de aanschaf van een occasion.
De communicatie verliep snel, duidelijk en plezierig.
De auto is in goede staat afgeleverd met 6 maanden garantie van de garage.
We zijn na aanschaf nog wel naar onze eigen vertrouwde garage gegaan om de auto na te laten kijken. Hier werd geconcludeerd dat vd Ploeg een goede auto heeft geleverd en deze heel netjes heeft afgeleverd. Compleet pakket en alles wat aandacht behoefte was gedaan.
Daarom zijn we tevreden. Vd Ploeg kan het niet alleen mooi vertellen allemaal, maar maakt dat ook waar.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke, vriendelijke en uitgebreide service. Goede, duidelijke uitleg. Meedenkend en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan