Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
71 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Dokkum

13-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn familiebedrijf, vriendelijke mensen, persoonlijke aandacht, goede communicatie, deskundig, doen wat ze beloven


Ja, ik beveel dit aan

tsjerk uit hurdegaryp

22-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dit bedriuw wie en is foar ús in iepenbiering! Fan ús easrte besite ôf ha wy ús thús fielt. De sfeer en de gesellichheit spriek ús oan. It gefoel dat je by dizze ploech hearre is in goed gefoel. Foaral ek de desaakkundiges is by jimme yn goede hannen. Wêz dêr grutsk op!


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Harlingen

11-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service Subaru Impreza 2.0D (2009):

Een probleem met een waarschuwingslicht van de partikelfilter bleek achteraf gewoon oplosbaar door het verwisselen van de olie + oliefilter. Daarnaast hebben ze bij Van der Ploeg ook nog even de rest van de auto nagekeken en zonodig het e.e.a. vervangen, en dat natuurlijk met een paar tips om de levensduur van het motorblok te verlengen.

Hele goede service en duidelijk veel kennis/expertise over Subaru modellen & motoren.

Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Janna uit Opeinde

19-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Tijdens mijn werkzaamheden voor het huisartsen lab, strande ik met een lege accu in Kollemerzwaag. Na één telefoontje stond vd Ploeg al bij mijn auto en kregen haar weer aan de praat. Prachtig mooi.
Maar helaas.... bij het eerstvolgende huisbezoek branden er zoveel lichtjes dat ik moest wel in een rustig temp naar de garage rijden. (Was makkelijk te vinden op het net)
Zonder pardon kon ik mijn route vervolgen in een leen auto van vd Ploeg en werd mijn auto ook nog nagekeken. Bij terugkomst was de auto gemaakt en ik was een ervaring rijker. Wat een service. Meedenken, klantgericht en actief handelen. Ik denk met veel plezier terug aan deze ochtend. Nogmaals bedankt voor jullie hulp en vriendelijkheid.

Een vriendelijkheid groet van Janna, prikster van het HuisArtsenlab Friesland


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Ven-Zelderheide

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is een heel fijn familiebedrijf. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en we hebben een goed gevoel bij onze aankoop. Als klant krijg je een gevoel van oprechte waardering en dat geeft nog een stukje extra vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Leeuwarden

12-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant. Al jaren zeer tevreden!
Betrouwbaar, hartelijke ontvangst met lekkere koffie!
Deskundig, goede uitleg, zoals gezegd: Zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit oentsjerk

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super.
Al jarenlang tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Aukje uit Munein

12-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, goede service, en duidelijk indien er een reparatie aan de auto moet gebeuren, goede uitleg
wat er moet gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Nieuwehorne

09-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke service, behulpzaam met veel aandacht voor de klant. Lekkere koffie tijdens het wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Leeuwarden

29-03-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Van der Ploeg gaat een informele sfeer uitstekend samen met deskundigheid, heldere communicatie en service. Ze kennen hun klanten en adviseren op maat. Zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan