Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
109 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

Erik uit Boskoop

19-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop van een Outback 2010 met inruil BMW X3 2006; Geholpen door de jonge verkoper en merkte dat de auto-ervaring van vader op zoon is gegaan. Iets meer flexibiliteit was wel gewenst voor de onderhandeling. Uiteindelijk hebben we een prima en mooie auto gekocht en zullen vele jaren plezier beleven zowel aan de auto als met deze garage met goede service, wat elders maar altijd de vraag is.

Bij ons tweede bezoek is de auto diezelfde dag gecontroleerd met nieuwe APK en aan ons geleverd. Terugkomen was voor ons niet haalbaar en dus prima opgelost. De auto is volledig van binnen en buiten gepoetst en ziet er uit als nieuw.
Dit bedrijf weet wat service inhoud en hoe je klanten tevreden naar huis laat gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Rienk uit Oentsjerk

16-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks de vacantie drukte al mijn gevraagde punten perfect opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Breda

21-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar jonge Forester, kwamen uit via AutoScout24 bij autobedrijf/Subaru vd Ploeg in Kollumerzwaag,zijn daar na afspraak van Breda uit naar toegetreden, ontvangst was vriendelijk.mooi familiebedrijf! Waren binnen n uurtje rond over inruil en levering van n mooie Forester,auto opgehaald,afspraken zijn correct nagekomen en uitgevoerd. Reis van Uit Breda was de moeite waard


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Breda

21-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar z.g.a.n. Forester, kwam via AutoScout24 bij garage/dealer Subaru vd Ploeg uit, zijn van Breda naar Kollumerzwaag gereden,prettige ontvangst, waren binnen een uurtje rond over inruil.afgesproken dingen zijn perfect uitgevoerd, mooi familiebedrijf,intussen mooie Forester opgehaald, top!


Ja, ik beveel dit aan

Daan

07-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi familiebedrijf. zeer deskundig en klantvriendelijk.
klanten komen uit heel Nederland


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed! Zodra je met Gerlof praat over het familiebedrijf
krijg je een goed gevoel. Deskundig en vol passie wordt er vertelt over de Subaru.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Zuidhorn

12-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een klantgerichte service en communicatie met deskundige medewerkers. Een heel plezierig bedrijf om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Wildervank

29-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een echte Subarugarage. Hier komen de overtuiging van de Subarurijder en de wijze waarop het werk aan de auto gedaan wordt bij elkaar.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Oosterwolde

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel plezierig en vertrouwd om zaken te doen met dit familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter B. uit Drachten

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een jonge Volvo XC 60 ingeruild op een nieuwe Subaru Outback Premium.Wat een comfortabele,ruime maar vooral goed sturende,communicatieve auto is de Outback!Deze auto verdient absoluut meer waardering,heeft premium kwaliteiten,het is genieten met volle teugen.Ook voor de dealer alle lof,alle tijd voor de potentiƫle klant met eerlijke voorlichting, driemaal gelegenheid voor proefritten,ik heb alle facetten van de Outback mogen uittesten en proeven.Evenzo bij de aflevering van de smetteloze Outback weer alle tijd voor mij met samen rijden.Deze auto, dit merk en deze dealer,absolute aanraders!


Ja, ik beveel dit aan