Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
60 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Ton uit De cocksdorp

21-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een geweldig bedrijf waar we hartelijk werden ontvangen, zeer servicegericht, goede voorlichting over wat er gaat of kan gebeuren, goed overleg. Niet alleen naar de klacht luisteren maar ook de auto verder bekijken en overleggen wat zou kunnen. Buitengewoon vriendelijke mensen. Een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Triemen

21-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijk; betrouwbaar; korte lijnen in de communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Louise uit Buren Ameland

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goede service en een warm onthaal. Een echt familiebedrijf. Altijd rekening houdend met de vertrektijden van de boot.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Buitenpost

15-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al zeer vele jaren een voortreffelijk gevoel gehad bij deze garage. Geweldige service!!!!


Ja, ik beveel dit aan

J

22-11-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf werkt klantvriendelijk, deskundig en denkt met de klant mee. Voert geen onnodige handelingen uit.
Ervaring van personeel lost problemen op welke andere garages niet kunnen oplossen.


Ja, ik beveel dit aan

Jetze jan uit Leeuwarden

02-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Buitengewoon tevreden over de inspanning die de mannen van dit bedrijf geleverd hebben om een weerbarstig probleem op te lossen. Nog hartelijk dank daarvoor!
Verder is het een zeer toegankelijke organisatie qua maat en schaal. De klant is hier geen nummer maar wordt met alle aandacht en heel persoonlijk bejegend.


Ja, ik beveel dit aan

H.C.A. uit Kollumerzwaag

31-10-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk, adequaat, snelle hulp, duidelijk, houden je goed op de hoogte tijdens de werkzaamheden, goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Workum

30-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Familiebedrijf met korte lijnen. Zeer klantvriendelijk en gastvrij. Na enthousiaste en deskundige voorlichting over het merk Subaru, besloten een Outback aan te schaffen. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Heb er alle vertrouwen in dat ook het onderhoud en de service na aankoop probleemloos zullen verlopen. Dit bedrijf straalt "vertrouwen" uit.


Ja, ik beveel dit aan

Aukje uit Eastermar

30-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijk, deskundig en transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Leeuwarden

29-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief, eerlijke en enthousiaste mensen met kennis van het vak. In het verleden heeft men mij vlak voor mijn vakantie uit de brand gehaald, toen mijn toenmalige garage het lelijk liet afweten. Vanaf dat moment ben ik klant bij deze Subaru dealer en rij zo met veel rijplezier Subaru. Dit bedrijf is een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan