Beoordelingen Autobedrijf Van der Ploeg B.V.

9,3
94 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Jelly uit Twijzelerheide

03-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden met ons nieuwe aanwinst! We hebben veel informatie gekregen en zijn goed geholpen! We zijn al jaren klant bij autobedrijf van der ploeg, ook voor onderhoud auto. Dit bevalt goed!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Helder

01-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 1,5 jaar geleden strandde ik met mijn auto (Subaru Outback) in de omgeving van Balk Frl. met een probleem aan mijn remschijven.
Na contact met mijn eigen Subaru garage en de ANWB, heb ik gebeld met de garage van de familie van der Ploeg. Het was al tegen stuitingstijd en ik moest nog van uit Balk naar Kollumerzwaag. Geen probleem wij wachten op u, was het simpele antwoord. De auto moest achterblijven en wij kregen een leenauto mee. Nadat de auto na enkele dagen gerepareerd was en mijn vrouw en ik weg reden, zeiden wij tegen elkaar: als wij een nieuwe auto nodig hebben kopen wij hem bij van der Ploeg. Dat is afgelopen juni gebeurd. Een nieuwe Outback. Wij zijn heel gelukkig dat wij bij toeval bij deze garage terecht gekomen zijn. Laten wij eerlijk zijn, voor een goede garage een echt familiebedrijf die met zijn medewerkers altijd voor je klaar staan, rij je in een Subaru toch graag een stukje verder vanuit Noord Holland de dijk over om goede service te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Bergen (NH)

29-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met mijn Subaru Forester (2002) had ik bij mijn vorige garage voortdurend gedoe (zelfs 2x weggesleept). Via-via werd mij deze garage aangeraden. De auto werd zeer grondig nagekeken en alle mankementen op papier gezet waarbij alle nalatigheden van de vorige garage aan het licht kwamen, zonder dat er kwaad over hem werd gesproken. Alle benodigde reparaties werden grondig uiteengezet, ook financiëel, en na accoord uitgevoerd. Ik ken de auto niet terug, werkelijk álles is verbeterd, motorgeluid, remkracht, windgeruis, wegligging en meer en hij heeft sinds mijn aankoop in 2013 niet zó goed gereden. Het fijnste is, dat we de auto weer helemaal vertrouwen.
Mijn woonplaats is 150 km bij hem vandaan, maar de 2 ritten heen en weer zijn zijn echt de moeite waard geweest en ik blijf verder bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Makkum

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn op zaterdag op pad gegaan om 4 auto's te bekijken maar zijn niet verder gekomen dan de tweede.
Deze tweede stond bij Garage Van der Ploeg, waar we bijzonder goed zijn ontvangen waardoor we direct een goed gevoel kregen. In het gesprek voorafgaande aan de proefrit was men duidelijk omtrent de visie die het bedrijf heeft wanneer het gaat om auto verkopen. Deze no nonsense visie, eerlijk en betrouwbaar producten afleveren sprak/spreekt ons enorm aan. Na een proefrit te hebben gemaakt, onderhandeld over de inruil van onze oude auto hebben we de aankoop direct rond gemaakt. Aflevering incl. 6 maanden garantie zou de vrijdag erop plaatsvinden, ook dit is prima afgehandeld. We hebben inmiddels de eerste comfortabele kilometers naar volle tevredenheid met onze nieuwe auto gereden.
Garage Van der Ploeg is een absolute aanrader voor iedereen die een nieuwe auto of occasion zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Makkum

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn op zaterdag op pad gegaan om 4 auto's te bekijken maar zijn niet verder gekomen dan de tweede.
Deze tweede stond bij Garage Van der Ploeg, waar we bijzonder goed zijn ontvangen waardoor we direct een goed gevoel kregen. In het gesprek voorafgaande aan de proefrit was men duidelijk omtrent de visie die het bedrijf heeft wanneer het gaat om auto verkopen. Deze no nonsense visie, eerlijk en betrouwbaar producten afleveren sprak/spreekt ons enorm aan. Na een proefrit te hebben gemaakt, onderhandeld over de inruil van onze oude auto hebben we de aankoop direct rond gemaakt. Aflevering incl. 6 maanden garantie zou de vrijdag erop plaatsvinden, ook dit is prima afgehandeld. We hebben inmiddels de eerste comfortabele kilometers naar volle tevredenheid met onze nieuwe auto gereden.
Garage Van der Ploeg is een absolute aanrader voor iedereen die een nieuwe auto of occasion zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Thierry uit Leeuwarden

27-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, veel kennis van het merk Subaru dat door vader en zoon met veel passie wordt uitgedragen. Ze nemen de tijd, zijn oprecht en transparant zonder dat je het gevoel krijgt dat je verplicht bent om iets te kopen. Ze dragen hun eigen merk Subaru een warm hart toe, maar laten andere automerken in hun waarde. Dit kan ik alleen maar waarderen. Kortom een fijn familiebedrijf waar je thuiskomt en vertrouwen geeft voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Makkum

14-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mooi familiebedrijf waar het enthousiasme vanaf spat en de servicegerichtheid de grote kracht vormt. Zowel bij de onderhoudsbeurt, als bij de winterbandenwissel werd ik uitstekend en kundig geholpen. En er wordt altijd keurig de tijd genomen om te luisteren naar je wensen.
Blij met zo'n betrouwbare Subaru-dealer!


Ja, ik beveel dit aan

Finbar uit Noardburgum

13-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: aankoop en onderhoud van auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Leeuwarden

12-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prachtig familiebedrijf, die altijd voor je klaar staan. Uitstekende service tegen een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leeuwarden

06-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn om een garage te hebben waar ze echt verstand van Subaru's hebben. Subaru's zijn niet onverwoestbaar, maar wel bijna, en deze garage doen echt hun best om je auto in tip-top conditie te houden.


Ja, ik beveel dit aan