Beoordelingen Autobedrijf Van der Pouw Kraan B.V.

8,7
311 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 311 beoordelingen

G. uit Rijssen

27-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dikke pluim !


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Baarn

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Koppeling laten vervangen van mijn 13 jaar oude Fiat Stilo... was geen probleem en perfect uit gevoerd !!! voor de afgesproken prijs !!! super gedaan !!! heel blij en volgens afspraak !!!


Ja, ik beveel dit aan

Anne-marie uit Haastrecht

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een prima ervaring met dit bedrijf. Bijzonder klantvriendelijk en zeker zo belangrijk een prima auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Breda

31-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf, eerlijke prijs voor zowel inruil als koop. Tevens is de nazorg prima en deskundig. Zeer prettige ervaring! Rijden inmiddels 6 maanden in onze 508 sw met volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geraldine uit Huizen

23-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig ontvangst door de eigenaar, goed geïnformeerd. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

petra uit soest

23-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een geweldig bedrijf. Naast grote vakkundigheid altijd supersnelle en buitengewone service, zeer klantgericht, vriendelijk, snel en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Hoogland

21-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden met de door ons aangeschafte Forrester. Keurig afgeleverd met onderhoudsbeurt, aircoservice en garantie. Na enkele weken bleek er een mankement en dit werd snel en vakkundig binnen de garantie gerepareerd. We kregen ook nog een vervangende auto mee. Wat wil de koper van een occasion nog meer? Uitstekende service: klasse mannen! Dit bedrijf is zeker aan te raden als je een auto zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Jannelies uit Soest

19-12-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd even vriendelijk en klantgericht!!


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Soest

19-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat ik het meest waardeer is de enorme klantvriendelijkheid, snelhied en de accuratesse waarmee je geholpen wordt. Je krijgt het gevoel nooit ' teveel te zijn'. Mooi bedrijf met mooie mensen.


Ja, ik beveel dit aan