Beoordelingen Autobedrijf van der Vaart

9,5
39 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Anoniem

17-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Haag

27-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 18 Maanden geleden bij gebroeders van der Vaart een Fiat punto abarth gekocht uit 2003 met 275000 km voor een zeer schappelijke prijs. Topauto, alleen uitlaat moeten vervangen. Fijne mensen. We weten allemaal wel wat er te koop is in de schimmige garagewereld. Volgende auto weer van de broers. Kom zelf uit Den Haag maar loont altijd de moeite.


Ja, ik beveel dit aan

Henk en Nancy uit Didam

15-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een auto gekocht bij vader en zoons van der Vaart. Wat een mooi bedrijf waar met passie, enthousiasme en maximale inzet wordt gewerkt voor de klanten. Een autobedrijf waar ze trots op mogen zijn, onze complimenten.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit landsmeer

30-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg keurig bedrijf zonder smoesjes, heb onlangs een prachtige opel astra gekocht en ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Overasselt

08-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Maakte kennis met autobedrijf Van der Vaart door niet (h)erkende klacht aan auto door de merkdealer tijdens garantieperiode. Van der Vaart nam ruim en kosteloos de tijd de klacht te onderzoeken.
Na garantieperiode klant geworden waarbij service, deskundigheid en meedenken met de klant nog steeds in positieve zin op blijft vallen en dat alles tegen schappelijke tarieven. Daarnaast is het ook een heel sympathiek en enthousiast bedrijf waar ik graag- en met vertrouwen naar toe ga.


Ja, ik beveel dit aan

G.J.A. uit Nijmegen

06-01-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote onderhoudsbeurt en distributieriem vervangen, alles naar tevredenheid uitgevoerd (camper, Adria Coral S680 SL - 2009) Prettige en kundige monteurs in een mooie en schone garage.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Overasselt

24-09-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben diverse auto's en een camper in onderhoud bij Nico en Paul.
Altijd worden wij prettig, snel en vakkundig weer op weg geholpen. Daarbij is ze niets te veel.
Een prima service tegen schappelijke prijzen. Dit bedrijf is ten zeerste aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter

18-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact met alle medewerkers. Via de website hebben we een garage met deskundige mensen gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Overasselt

25-11-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je hebt 's-morgens een probleem, je belt en je bent dezelfde dag nog welkom. 's-Middags is de auto klaar en hebben Paul en Nico met je meegedacht en gezorgd voor een prima reparatie, auto rijdt weer als een nieuwe voor een zeer acceptabele prijs! Ze kunnen alle merken auto's aan en doen beslist niet onder voor de (duurdere) merkdealers/garages. Ga zo door mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Overasselt

17-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn wagenparkje (4 stuks, waaronder een antieke) wordt sinds een jaar of 3 door autobedrijf van der Vaart zeer secuur onderhouden. Wat me telkens weer opvalt is dat alles keurig netjes is in en om het gehele bedrijf. Broers Paul en Nico nemen hun vak uitermate serieus, Paul sr. is de smeerolie van het bedrijf en als klant voel je je daardoor nooit teveel. Ik raad iedereen aan eens kennis te maken met dit sympathieke familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan