Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
190 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 190 beoordelingen

Jeroen uit Wateringen

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook ik sluit me aan bij alle beoordelingen.
Geen praatjes gewoon een goede prijs voor de nieuwe en de inruilwagen.
Allemaal mooie jongen auto's met weinig km. Maakte de keuze iets moeilijker maar een mooie Nissan Qashai connect Edition gekozen.


Ja, ik beveel dit aan

Erkan uit Rotterdam

08-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitmuntend!!! na een hele lang zoektocht door heel nederland
terecht gekomen bij een uitstekend Rotterdams bedrijf EEN ECHTE Rotterdams mentaliteit niet poetsen maar gewoon doen prima service en gewoon eerlijk mijn mazda 2 ingeruild voor een mazda cx3 wat me echt bevalt ik bedank de jongens die me hebben geholpen en raad het echt om hier een auto te kopen

MVG Erkan gurbuz


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Bilthoven

12-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Scherpe prijs en goede behandeling. Ze houden geen verkooppraatjes maar zijn duidelijk in wat wel en niet kan. Ik rij nu ruim een maand tot volle tevredenheid in een xtrail met weinig kilometers voor een scherpe prijs


Ja, ik beveel dit aan

David & Eline uit Ouddorp

11-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een paar weken geleden een schitterende Mazda cx-3 gekocht. Na een lange zoektocht waarbij we niet altijd even goed geholpen zijn, uiteindelijk bij Autobedrijf van Dijk uitgekomen. Op internet al veel goede recensies gelezen en ze kloppen allemaal!
Een warm welkom en onder het genot van een bakkie moesten we alle auto's maar eens bekijken en erin gaan zitten. Als we hulp nodig hadden moesten we maar roepen. De proefrit was goed bevallen en dat doet de auto nog steeds! Een feestje om erin te rijden.
Kortom; een fijn autobedrijf waar de ervaring rondom het kopen van de auto ook een dikke 10 krijgt!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Hellevoetsluis

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een nieuwe Nissan Qashqai Tekna gekocht tegen een zeer scherpe prijs en met goede inruil voor onze gebruikte Qashqai.
Goed geholpen door dhr. E. van Dijk die een mooie afneembare trekhaak aanbood voor een redelijke prijs.
Dennis heeft ons verder geholpen en goede service en toch een snelle aflevering incl. RDW keuring en kenteken.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Amstveen

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg blij met onze, bij Dennis, gekochte Nissan QASHQAI. Ruim aanbod. Duidelijk en fijn te woord gestaan en geholpen. Goede service en er wordt echt meegedacht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jonnie uit Groningen

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf nieuwe auto Nissan QQ
Top


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Rozenburg

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over onze aangeschafte Mazda CX5. Prima prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig geholpen en een snelle aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Oud-Beijerland

05-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een beoordeling schrijven voor Autobedrijf van Dijk. Wat moet ik anders schrijven dan al die goede beoordelingen die al geschreven zijn. Ik sluit me daar gewoon bij aan.
Dennis, toppie.
Jaap, Oud-Beijerland


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Leiderdorp

31-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van onze jonge gebruikte Mazda CX 5 vakkundig en netjes geholpen. De heren van v.Dijk kwamen eerlijke , vriendelijk en betrouwbaar over. Dank voor de goede afwikkeling van de scherpe deal.


Ja, ik beveel dit aan