Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
161 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 161 beoordelingen

Gerard en Marianne uit Hoogvliet Rotterdam

13-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige week bij vader en zoon van Dijk een Nissan Qashqai gekocht wat een openbaring als je deze auto rijdt voor iedereen een aanrader,ik moet zeggen dat ook het kopen van een auto bij dit bedrijf een aanrader is mooie auto''s alles mag en niets moet alle tijd om alles op je gemak te bekijken met een lekker bak koffie tot je beschikking,geweldige mensen Dennis met zijn vader jullie zien ons zeker terug,nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en de nette prijs voor mijn oude auto de Nissan rijdt geweldig


Ja, ik beveel dit aan

E.R uit Oud Beijerland

03-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf, waar je vriendelijk en fijn wordt geholpen
Tweede auto hier gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Velp

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf het eerste contact is het plezierig en vertrouwd. Waar nodig wordt informatie gegeven en verder wordt er op geen enkele manier druk uitgeoefend. Het voelt vrij om daar te kijken welke auto je het beste past. Aan te bevelen! Onderhandelingen over inruil en aankoop verliepen soepel. Wij zijn superblij met de nieuwe Qashqai.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Oosterhout

02-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 4e keer met groot succes een auto gekocht bij Dennis. Deze keer een Nissan QQ van slechts 10 maanden oud. Bevalt UITSTEKEND.
Wel accu vervangen maar dat alles onder garantie van de dealer.
Bij de 5e keer wel graag een bosje bloemen :-)


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Alphen aan den Rijn

12-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in februari bij vader en zoon van Dijk een Mazda CX5 gekocht. Op ons verzoek hebben wij de auto begin maart opgehaald. Gezien de kilometerstand (23.000 km) heeft onze plaatselijke Mazda dealer conform de onderhoudshistorie een kleine beurt gegeven en mede daardoor loopt de Mazda garantie nog een jaar door. Het was met Dennis en zijn vader heel prettig zaken doen waarbij zij een eerlijke auto verkocht hebben. Wij hebben met Dennis de afspraak gemaakt om over 3 jaar weer zaken te doen en dit zal zeer zeker gebeuren. Inmiddels zijn wij op wintersport geweest met deze geweldige Mazda CX5 en geen moment spijt gehad van onze aankoop. Wij bevelen iedereen aan om bij de van Dijkjes bij aanschaf van een auto in ieder geval te gaan kijken. Mooie auto's tegen een zeer concurrerende prijs!!


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Budel

06-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de 2e maal een auto gekocht bij dit bedrijf een mazda cx5.Een eerlijk familie bedrijf met een goede service.Had een slechte accu,dit euvel werd naar tevredenheid opgelost.
Mensen zijn lekker heel gewoon geen stropdassen.
Wij komen vanuit het zuiden maar hebben het er wel voor over.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Breukelen

25-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Direct gevonden wat we zochten, prachtige staat van de auto voor een goede prijs. Duidelijk in bod vaninruilauto's. Tevreden onderhandeling en je krijgt het gevoel dat je allebei er blij mee bent. Deskundig en vriendelijk familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit IJsselstein

23-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: recent onze tweede Nissan QQ bij dit bedrijf gekocht. De eerste gedurende 7 jaar probleemloos gereden. Geholpen door Dennis, hij heeft een mooie inruil geregeld. Bij het ophalen van de nieuwe auto kon ik een complete set winterbanden met velgen voor een mooie prijs kopen.
Al met al wij rijden nu weer in een mooie auto, en wat rijd die fijn!!! Dennis tot over een aantal jaren voor de 3e.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel en Natasha uit Warmond

04-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels zijn wij al weer ruim een week de trotse bezitters van een prachtige Nissan QQ, gekocht bij van Dijk: een eerlijk en zeer klantvriendelijk bedrijf, waarbij je je door de persoonlijke benadering direct welkom voelt. Naast goed advies hebben wij de service en het geduld als heel prettig ervaren. Fijn dat er in het soms 'gladde' wereldje van autoverkoop nog bedrijven bestaan die echt snappen waar het om gaat! Dennis en vader van Dijk, nog heel veel succes verder!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Tilburg

25-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: maand geleden Mazda CX5 gekocht. Vriendelijk geholpen met goede en eerlijke informatie over herkomst auto. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle papieren aanwezig bij auto. recente navigatie-update.


Ja, ik beveel dit aan