Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
166 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 166 beoordelingen

Venessa uit Oud-Beijerland

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dennis van Dijk; zéér klantvriendelijk, heeft een eerlijk verhaal...
Erg goede ervaring eerder gehad bij Autobedrijf van Dijk bij de aanschaf van mijn huidige auto een paar jaar terug. Eigenlijk nog steeds super blij met mijn Volks Wagen Polo, maar ga nu weer liever voor een iets ‘jongere’ wagen.
Voor mij genoeg redenen om nu weer terug te keren bij van Dijk voor de aanschaf voor een wat nieuwere wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Ashkan

09-12-2017
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn nog nooit zo op een nare manier 'geholpen'. Wij waren serieus opzoek naar een Nissan Qashqai en kwamen bij Autobedrijf van Dijk in Rotterdam terecht. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt om een proefrit te maken met de Qashqai waarin wij geïnteresseerd waren, kwamen wij de eerstvolgende week terug.

Naast het klant onvriendelijke gedrag was er een erg opmerkelijke feit waar wij, eenmaal aangekomen bij Autobedrijf van Dijk, achterkwamen. Het was niet toegestaan om een proefrit te maken in de auto waarin wij geïnteresseerd waren omdat die 'vies' zou worden en meneer hem weer moest wassen als wij de auto niet wilden kopen. Maar we konden wel in een demo auto een proefrit maken. Nou, ik geloof niet dat iemand met een gezond verstand een auto koopt van rond de 21.000 euro zonder er een proefrit in te maken. Maar goed, dat zal wel aan mij liggen.

Dus dames en heren, moraal van het verhaal hier is: als je vriendelijk behandeld wil worden en oh ja een proefrit wil maken in een auto waar je meer dan 20.000 euro voor wil neerleggen, ga hier niet naartoe!


Thjjs uit Oud-beijerland

30-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Oud-Beijerland

13-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 weken geleden onze mazda CX-5 gekocht bij autobedrijf van Dijk BV.
Wij kwamen kijken voor een andere mazda CX-5, maar helaas hadden wij niet goed op internet gekeken en zaten hier niet de opties op die wij graag wilde.

Dennis liet ons rustig even rond kijken zonder ons te veel lastig te vallen, dit vonden wij erg prettig.
Toen we uit eindelijk voor een andere keken, vertelde Dennis dat er een nieuwe mazda CX-5 binnen kwam, maar er werden nieuwe banden onder gezet, of we even koffie wilde, en erop wilde wachten.
Dit hebben wij natuurlijk gedaan.

Toen de auto binnen kwam, was deze nog niet gepoetst, dus we konden gelijk zien hoe de vorige eigenaar er mee om was gegaan.

Omdat deze nog niet gepoetst was, mochten wij gelijk met deze een rondje rijden. Misschien moet er toch nog naar dit beleid gekeken worden.

Na het rondje rijden, waren wij zeer tevreden over deze auto. Alle onderhoudshistorie klopte volgens het boekje.
Met een mooie prijs afspraak de auto gekocht met een trekhaak er onder, en hadden we de auto snel gekocht, omdat alles vertrouwd voelde. Daarnaast waren er kleine putjes(deukjes) opgemerkt door hun, deze werden gelijk ter plekke eruit gehaald waar wij bij stonden.

Na een weekje rijden, toch achter wat punten gekomen.
zo ook dat eigenlijk de garantie was verlopen, omdat hij niet zijn beurt had gehad bij de dealer. Daarnaast hadden wij gevraagd/betaald voor een constante stroomdraad, deze zat er nog niet op.

Nadat ik een mailtje had gestuurd, werd ik netjes terug gebeld, en vertelde Dennis zonder moeite: "onze excuses hiervoor, wij gaan dit oplossen".
nu een week verder, is alles netjes opgelost.

Dennis en vader, wij willen jullie bedanken, voor de goede service, en mochten wij weer voor een nieuwe auto gaan kijken, komen wij zeker weer bij jullie!.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Arkel

24-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn hier geweest voor de aanschaf van een Nissan Qashqai. Hele fijne ervaring en goede service. Je kan op je gemak zelf rond kijken en wordt niet gelijk bestookt met mooie verkooppraatjes. De service na aflevering was ook uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard en Marianne uit Hoogvliet Rotterdam

13-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige week bij vader en zoon van Dijk een Nissan Qashqai gekocht wat een openbaring als je deze auto rijdt voor iedereen een aanrader,ik moet zeggen dat ook het kopen van een auto bij dit bedrijf een aanrader is mooie auto''s alles mag en niets moet alle tijd om alles op je gemak te bekijken met een lekker bak koffie tot je beschikking,geweldige mensen Dennis met zijn vader jullie zien ons zeker terug,nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en de nette prijs voor mijn oude auto de Nissan rijdt geweldig


Ja, ik beveel dit aan

E.R uit Oud Beijerland

03-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf, waar je vriendelijk en fijn wordt geholpen
Tweede auto hier gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Velp

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf het eerste contact is het plezierig en vertrouwd. Waar nodig wordt informatie gegeven en verder wordt er op geen enkele manier druk uitgeoefend. Het voelt vrij om daar te kijken welke auto je het beste past. Aan te bevelen! Onderhandelingen over inruil en aankoop verliepen soepel. Wij zijn superblij met de nieuwe Qashqai.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Oosterhout

02-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 4e keer met groot succes een auto gekocht bij Dennis. Deze keer een Nissan QQ van slechts 10 maanden oud. Bevalt UITSTEKEND.
Wel accu vervangen maar dat alles onder garantie van de dealer.
Bij de 5e keer wel graag een bosje bloemen :-)


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Alphen aan den Rijn

12-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in februari bij vader en zoon van Dijk een Mazda CX5 gekocht. Op ons verzoek hebben wij de auto begin maart opgehaald. Gezien de kilometerstand (23.000 km) heeft onze plaatselijke Mazda dealer conform de onderhoudshistorie een kleine beurt gegeven en mede daardoor loopt de Mazda garantie nog een jaar door. Het was met Dennis en zijn vader heel prettig zaken doen waarbij zij een eerlijke auto verkocht hebben. Wij hebben met Dennis de afspraak gemaakt om over 3 jaar weer zaken te doen en dit zal zeer zeker gebeuren. Inmiddels zijn wij op wintersport geweest met deze geweldige Mazda CX5 en geen moment spijt gehad van onze aankoop. Wij bevelen iedereen aan om bij de van Dijkjes bij aanschaf van een auto in ieder geval te gaan kijken. Mooie auto's tegen een zeer concurrerende prijs!!


Ja, ik beveel dit aan