Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
185 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Sander uit Amstveen

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg blij met onze, bij Dennis, gekochte Nissan QASHQAI. Ruim aanbod. Duidelijk en fijn te woord gestaan en geholpen. Goede service en er wordt echt meegedacht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jonnie uit Groningen

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf nieuwe auto Nissan QQ
Top


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Rozenburg

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over onze aangeschafte Mazda CX5. Prima prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig geholpen en een snelle aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Oud-Beijerland

05-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een beoordeling schrijven voor Autobedrijf van Dijk. Wat moet ik anders schrijven dan al die goede beoordelingen die al geschreven zijn. Ik sluit me daar gewoon bij aan.
Dennis, toppie.
Jaap, Oud-Beijerland


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Leiderdorp

31-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van onze jonge gebruikte Mazda CX 5 vakkundig en netjes geholpen. De heren van v.Dijk kwamen eerlijke , vriendelijk en betrouwbaar over. Dank voor de goede afwikkeling van de scherpe deal.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Wateringen

29-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, eerlijk advies, laten je zelf een keuze maken, goede service en flexibel. Ik heb zelfs even twee Mazda's op mijn naam gehad voor een paar dagen, maar uiteindelijk zeer tevreden met een naar huis gereden.


Ja, ik beveel dit aan

I uit amsterdam

18-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

I uit amsterdam

18-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ridderkerk

15-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verrassend zoals hier wordt gewerkt. Bij binnenkomst word je alle rust gegund om je op de hier aanwezige auto's te oriƫnteren. Daarna word je a.h.w. gecoacht door een bevragende verkoper die overduidelijk van auto's houdt. Zo kom je samen tot een passende keuze. Zo kwamen wij na ons bezoek en een vrijblijvende proefrit afgelopen week tot de aanschaf van een Mazda CX 5 die snel en keurig werd afgeleverd.
Ik durf te stellen dat de werkwijze en de getoonde liefde voor wat men in huis heeft niet snel elders aangetroffen zal worden. Tel daar de uitstekende prijs: kwaliteit verhouding bij op en dan luidt onze conclusie : je doet jezelf tekort wanneer je van Dijk IJsselmonde vergeet te bezoeken wanneer je de aanschaf van een nieuwe auto overweegt !


Ja, ik beveel dit aan

J.P.A.M.OUT uit monnickendam

13-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring met dit bedrijf is zeer positief want je wordt
netjes te woord gestaan. En je krijgt gelijk koffie aangeboden. De service is ook prima en de auto's die verkocht worden zien er prima uit en weinig km voor een
zeer goede prijs. Ik zelf heb er weer de tweede auto gekocht voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan