Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
186 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
161 t/m 170 van 186 beoordelingen

Anoniem

30-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet kwamen we op dit adres. De auto's die er stonden zagen er mooi uit en hadden weinig km op de teller. Prijs was laag in verhouding met andere dealers


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Veulen-Venray

26-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet ben ik bij autobedrijf Royal terecht gekomen en hier heb ik in september 2011 een Citroen C1 gekocht.
Goede hulp bij de aankoop,er werd niets opgedrongen.
Ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
De auto is inmiddels ingereden door mij en hij rijdt super!
Ik ben er erg blij mee.

Groetjes Annie


Ja, ik beveel dit aan

Erik en Janny uit Den Bosch

14-12-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet lang gezocht en toen kwamen we op autobedrijf Royal.
De auto die we op het oog hadden was verkocht maar we zijn heel blij met onze (eigenlijk nog mooier))Qashqai wat een geweldige auto.En wat zijn we goed geholpen door deze mannen.Zakelijk maar wel eerlijk.We waren er samen met nog twee dames , die ook een Qashqai kochten, en dat zegt genoeg.Bedankt mannen tot over een paar jaar. gr. Janny


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Bergambacht

30-11-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hebben een mooie Seat Leon gekocht met nog maar heel weinig km's. Auto bevalt erg goed. Erg vriendelijk geholpen, no nonsense en dat is wel zo prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Hoek van Holland

19-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben hier terecht gekomen via m'n ouders. Heb hier zelf een witte Citroen C1 gekocht! Heel erg veel plezier van deze auto! Hij rijd erg goed, is zuinig en totaal geen problemen.
Dit bedrijf is zeker een aanrader. Erg goede service en betaalbare auto's!

Dennis, nogmaals bedankt! En bij m'n volgende auto kom ik zeker bij je terug, maar voorlopig hou ik het bij deze! ;)
Groetjes, Nina.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Liempde

03-11-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet onze auto gevonden bij dit bedrijf. Aardige, deskundige vader en zoon, geen hele verhalen maar gewoon rechtdoor en eerlijk. Ze komen hun beloften na! We hebben onze auto "voordelig" kunnen kopen en zijn tot op heden zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoek van Holland

21-09-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de internetsite terecht gekomen bij Dennis . Mooie Qashqai gekocht voor een betaalbare prijs, een klein probleemtje is vakkundig opgelost
Komen zeker nog een keer terug
groeten uit Hoek van Holland
Rob/Petra


Ja, ik beveel dit aan

ed uit barendrecht

19-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

leon uit spijkenisse

22-08-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 5 jaar geleden via het internet bij Royal terecht gekomen en een citroen xsara picaso gekocht. Relexed kunnen kijken zonder achtervolgd te worden een proefrit gemaak en helemaal verkocht. Omdat ik zonder auto zat ben ik zelfs op gehaald door de eigenaar. Das pas service


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Lopik

07-07-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart een hele mooie qashqai 2.0 uit 2010 gekocht. Heerlijke auto en voordelig geprijst. Ook redelijke prijs voor de inruilauto gehad. Zeker aan te bevelen om een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan