Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
173 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,3
161 t/m 170 van 173 beoordelingen

leon en linda uit krimpen aan de lek

28-03-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen kijken voor een andere auto, die we op internet gezien hadden en wilden onze oude auto inruilen. De eigenaren van dit bedrijf waren heel vriendelijk en gastvrij, kregen een goeie prijs voor onze oude auto. Op de auto die we kochten zaten een paar kleine plekjes, deze werden allemaal gerepareerd en uitgedeukt voordat we onze auto ophaalden. We zijn erg blij met onze nieuwe auto en als we weer een keer een andere nodig hebben komen we zeker weer terug!!!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Eext

23-03-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen uit het noorden van het land en via internet op autobedrijf Royal terechtgekomen.Jonge occasions soms zelfs nog met fabrieksgarantie. Totaal 500 km gereden was dit het meer dan waard.
Wij zijn superblij met onze bijna nieuwe auto. Inmiddels veel vrienden en kennissen gewezen op dit autobedrijf.Dus Autoroyal... bij onze volgende auto hopen we nog meer voordeel te halen .!!!!!!!!! groeten familie van Gulik uit Eext


Ja, ik beveel dit aan

robert en annelies uit soest

22-03-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij kijken nog steeds op het internet om naar een soortgelijke auto te zoeken. maar wij hebben nog niet zo'n mooie prijs ontdekt als bij jullie! een héél stuk goedkoper!. de auto is inmiddels ingereden door ons en hij rijdt super! wij zijn er nog stees erg blij mee! groetjes robert en annelies uit soest


Ja, ik beveel dit aan

ANNELIES uit SOEST

19-03-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: LIEVE MENSEN,

WIJ ZIJN WEER IN SOEST. WAT EEN HEERLIJKE WAGEN! HIJ RIJDT GEWELDIG!! WAT EEN VERSCHIL MET DIE OUDE! WIJ ZIJN ER ONTZETTEND BLIJ MEE! JULLIE HÉÉL ERG BEDANKT VOOR DE ZEER VRIENDELIJKE SERVICE! DIT JAAR DURVEN WIJ WEER NAAR DE WARMTE MET DE NIEUWE AUTO. WE LATEN JULLIE WETEN HOE DE REIS GING. NOGMAALS HÉÉL ERG BEDANKT!!!!! EN GA ZO DOOR!!!! GROETJES VAN ROBERT, ANNELIES EN KYLIAN UIT SOEST.


Ja, ik beveel dit aan

Karlijn uit Schiedam

19-03-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toen wij aan kwamen rijden om de blue motion te bekijken, hadden wij onze bedenkingen over de showroom. Maar toen we eenmaal binnen kwamen en in gesprek raakten met de eigenaars waren we snel om. Prima service, gastvrij en (niet onbelangrijk) fantastische auto's voor goede prijzen.
Zeker een aanrader en wij komen hier terug.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Oud-Beijerland

04-03-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb drie jaar gelden hier een auto gekocht. Naast de vriedenlijke service vooral een hele scherpe prijs gekregen. De prijzen voor aanschaf zijn echt heel veel lager dan bij andere auto bedrijven.Ben nu weer op zoek en ga zeker bij dit bedrijf weer mijn auto kopen. De site ziet er nog mooier uit.


Ja, ik beveel dit aan

Cock uit Rotterdam

03-03-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen met dit bedrijf al drie auto`s aangeschaft bij dit bedrijf.
Pluspunt goede service en prettige hulp bij de aankoop en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Dus wat mij betreft een goede reden om ook mij volgende auto hier weer aan te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie toyota corolla verso gekocht. Uitstekende auto en een goede prijs gekregen..


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Heinenoord

12-02-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier al een aantal auto´s gekocht en zullen hier zeker terug komen als we een andere auto zoeken.
Wij zijn hier altijd zeer deskundig en vriendelijk geholpen.
Voor onze 2 jonge kinderen was er een speelhoek, terwijl zij aan het spelen waren konden wij rustig naar het aanbod van auto´s kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Ridderkerk

08-02-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij heel wat autobedrijven gekeken maar hier was direct de klik/vertrouwen en een hele mooie Seat Altea gekocht voor een goede prijs
(een aanrader!!!!!)


Ja, ik beveel dit aan