Beoordelingen Autobedrijf van Domselaar

8,9
111 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

J uit Utrecht

16-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn om mee samen te werken!


Ja, ik beveel dit aan

W.J.M. uit Harderwijk

16-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering van onze auto zijn alle afspraken buitengewoon goed nagekomen!
De eigenaar heeft echt zijn best voor ons gedaan. Bij de eerste bezichtiging was de auto nog niet ' showroom klaar', dat wisten wij. Na een weekje wel. Wij werden volgens afspraak gebeld om opnieuw te komen kijken. Al die tijd bleef de auto voor ons gereserveerd. Kijk, dat noem ik nou klantgericht! Hierna kwamen wij snel tot een overeenkomst. Kortom, een fijn, hartelijk en betrouwbaar autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-09-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd open en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Leusden

17-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, Altijd meedenkend aan een oplossing, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit. Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Barneveld

22-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht, fijn bedrijf waar service en contact op een hoge plaats staat, al ruim 20 jaar een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Veenendaal

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Lemelerveld

10-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig en open in contact, gevoel van betrouwbaarheid en eerlijke deskundigheid. Overzichtelijk bedrijf waar een familienaam aan verbonden is, als een doorgaande onderliggende kwaliteitswaarborg.


Ja, ik beveel dit aan