Beoordelingen Autobedrijf van Domselaar

9,0
102 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

E. uit Lemelerveld

10-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig en open in contact, gevoel van betrouwbaarheid en eerlijke deskundigheid. Overzichtelijk bedrijf waar een familienaam aan verbonden is, als een doorgaande onderliggende kwaliteitswaarborg.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Barneveld

09-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als trouwe klant graag de opdracht gegeven voor het zoeken naar een occassion. Als klant krijg je voldoende tijd en aandacht, wat mijn vertrouwen in dit bedrijf bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

han uit Lochem

26-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend bedrijf! De eigenaar ontvangt je hartelijk, geeft goede uitleg en alle tijd en ruimte om je eigen afwegingen te maken. We waren aanvankelijk van plan een Berlingo aan te schaffen maar door deskundige informatie en een goede inruil deal, kozen we voor een Scoda Roomster. Na een week stond de wagen fris en glimmend op ons te wachten. De eigenaar ook, met een fraaie bos bloemen. Na alle noodzakelijke afhandelingen nam hij uitgebreid de tijd om de handleiding van de auto met ons door te nemen. Tot op heden zijn wij erg blij met onze keuze. Het is dat wij nogal op afstand wonen, anders waren wij voor onderhoud bij deze garage gebleven.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Nunspeet

21-09-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gemoedelijke ongedwongen sfeer, vakkundig en als klant wordt je keurig behandeld. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Dordrecht

19-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima advies ontvangen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Ook de service nadien en de communicatie verliepen plezierig en efficiƫnt.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Bilthoven

19-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede dienstverlening. Prima geholpen. Er was echte aandacht voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Nanda uit Barneveld

16-09-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zij zijn zeer hulpvaardig en bereidwillig bij de afhandeling van de verkoop,
ook verlenen zij extra service
geweldig!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Emanuel uit Millingen aan de Rijn

15-09-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige verkoper, goede info en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Barneveld

15-09-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hiske uit Utrecht

15-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: kundig, klantvriendelijk autobedrijf. Wij hadden direct een goed gevoel over dit bedrijf.
Ze werken met vertrouwen naar de klant.


Ja, ik beveel dit aan