Beoordelingen Autobedrijf van Domselaar

8,9
108 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

Anoniem

01-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd open en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Leusden

17-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, Altijd meedenkend aan een oplossing, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit. Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Barneveld

22-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht, fijn bedrijf waar service en contact op een hoge plaats staat, al ruim 20 jaar een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Veenendaal

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Lemelerveld

10-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig en open in contact, gevoel van betrouwbaarheid en eerlijke deskundigheid. Overzichtelijk bedrijf waar een familienaam aan verbonden is, als een doorgaande onderliggende kwaliteitswaarborg.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Barneveld

09-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als trouwe klant graag de opdracht gegeven voor het zoeken naar een occassion. Als klant krijg je voldoende tijd en aandacht, wat mijn vertrouwen in dit bedrijf bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

han uit Lochem

26-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend bedrijf! De eigenaar ontvangt je hartelijk, geeft goede uitleg en alle tijd en ruimte om je eigen afwegingen te maken. We waren aanvankelijk van plan een Berlingo aan te schaffen maar door deskundige informatie en een goede inruil deal, kozen we voor een Scoda Roomster. Na een week stond de wagen fris en glimmend op ons te wachten. De eigenaar ook, met een fraaie bos bloemen. Na alle noodzakelijke afhandelingen nam hij uitgebreid de tijd om de handleiding van de auto met ons door te nemen. Tot op heden zijn wij erg blij met onze keuze. Het is dat wij nogal op afstand wonen, anders waren wij voor onderhoud bij deze garage gebleven.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Nunspeet

21-09-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gemoedelijke ongedwongen sfeer, vakkundig en als klant wordt je keurig behandeld. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan