Beoordelingen Autobedrijf van Domselaar

8,9
121 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
111 t/m 120 van 121 beoordelingen

Luuk uit Barneveld

02-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitermate vriendelijke ontvangst, uitstekende service (o.m.vervangend vervoer is altijd beschikbaar) en een duidelijk gespecificeerde factuur. Ik ben dan ook erg tevreden!


C.P.W. uit Zevenbergen

23-12-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens vakantie in Voorthuien, pech aan rechterraam van Seat Leon. Ging niet meer omhoog. Kwam om 12.00 uur aan en werd direct geholpen. Stond om 13.00 uur weer "buiten" keurig opgelost. Prima service. Was er een aantal jaren ook al geweest tijdens pech in mijn vakantie op de Veluwe. Ook torn prima geholpen met defecte waterpomp.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zeewolde

12-12-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren klant bij van Domselaar en zijn enthousiast over dit bedrijf: gemoedelijk, kundig, betrouwbaar en goede service. We hebben hier een aantal keer een auto gekocht (toevallig vandaag ook)en de auto's zijn altijd hier in onderhoud gebleven. We moeten er een eindje voor rijden, maar dat hebben we er graag voor over. Van Domselaar heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en geeft ons een betrouwbaar gevoel. Aan te raden dus!


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Amersfoort

09-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruud en Betsy uit Fieschertal (Zwitserland)

09-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al ruim 27 jaar vaste klant bij Autobedrijf van Domselaar en altijd naar volle tevredenheid. Nu wij geƫmigreerd zijn naar Zwitserland gaan we voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt nog steeds naar Autobedrijf van Domselaar. Dat zegt volgens ons genoeg.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Achterveld

10-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruim jaar terug auto gekocht bij Domselaar, na enkele dagen bleek er motorisch iets niet in orde, terug gegaan, auto is helemaal uit elkaar geweest, zelfs enige keren naar gespecialiseerd bedrijf geweest, nooit iets kunnen vinden, Jan van Domselaar bleef altijd correct en nooit was iets teveel.Na een jaar speuren besloten wij samen dat hij een andere auto voor mij zou opzoeken, vorige week auto omgeruild. Financieel kwamen wij daar vlot uit, kortom niets anders dan lof voor dit gedegen en betrouwbaar autobedrijf.

Hans van R. uit achterveld


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Putten

13-10-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

john uit nijkerk

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer betrouwbaar bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

herman uit barneveld

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Lunteren

18-03-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan