Beoordelingen Autobedrijf van Doorn en Top

8,9
44 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

ed uit amersfoort

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijne werkplaats, aardige mensen die wat voor hun klanten over hebben. eerlijke prijzen en service is oke. specialisten voor Alfa fiat en lancia maar ook goed in andere merken.


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Almere

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed bedrijf. Eerlijk, vakbekwaam en professioneel. Hier kan je met een gerust hart je auto achterlaten. Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Amersfoort

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij deze garage met meerder auto's. Ken deze jongens al jaren, en leveren altijd super werk! Echte specialisten voor je voor je italiaanse auto! Er veel kennis van zaken, en nemen altijd de tijd voor je. Zelfs tijdens drukte zoeken ze een gaatje voor je! Ook aan te raden voor auto's van andere merken, ook dan staan ze voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Amersfoort

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super! Klant vriendelijk, persoonlijk en staan altijd voor je klaar tegen goede prijzen!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Nijkerk

04-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Redelijk, ze nemen de tijd. Ook buiten werktijden is een afspraak mogelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige garage met vriendelijke personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Bunschoten-Spakenburg

17-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima, niets op aan te merken. Ik werd meteen geholpen en van koffie voor zien terwijl ik even moest wachten tot de auto klaar was.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mooie kleinschalige garage waar de klant nog koning is en geen nummer. Altijd tijd voor de klant en uitleg over de te verrichten werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Hoevelaken

25-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan