Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,0
156 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Jan uit "s-Hertogenbosch

22-06-2017
8,3

Ervaring: Vriendelijke ontvangst - fijne wachtkamer met koffie.
Geplande tijdafspraak klopte precies en....... een keurig
gewassen auto retour gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Boxtel

19-06-2017
8,7

Ervaring: Accuraat, Behulpzaam, meedenkend, professioneel


Ja, ik beveel dit aan

marinus uit moergestel

15-06-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

charles uit venlo

14-06-2017
9,0

Ervaring: Persoonlijke-ontvangst-door-de-heer-Van-Zutven-bij-aankomst,hij-weet-waarvoor-men-komt.
Alles-is-correct-genoteerd-en-krijgt-de-volle-aandacht.
Je-wordt-tijdens-het-wachten-door-de-heer-Van-Zutven-niet-vergeten-meerdere-malen-wordt-zeer-attent-gevraagd-of-er-nog-wensen-zijn-of-dat-er-nog-behoefte-aan-koffie-is.
Voor-er-aan-de-auto-gewerkt-wordt-krijg-je-op-papier-inzicht-in-de-te-verrichten-werkzaamheden-en-kun-je-eventueel-nog-bijsturen.
Het-is-zeer-prettig-toeven-bij-autobedrijf-van-Driel-en-de-manier-van-werken-wekt-veel-vertrouwen-op.


Ja, ik beveel dit aan

Felipe uit Schiedam

13-06-2017
9,7

Ervaring: Deskundige, vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Liempde

13-06-2017
9,3

Ervaring: Auto op tijd klaar. Geen nare verrassingen en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Schijndel

10-06-2017
9,0

Ervaring: Op zaterdag 27 mei startte mijn auto niet meer, ik heb jullie gebeld en Nic heeft geprobeerd mij te helpen. Heeft voor mij Mercedes Ned gebeld die hebben mij geholpen, vervolgens weigerde mijn auto weer en op maandag 29 is mijn auto naar jullie garage gebracht en kreeg een vervangende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Bladel

10-06-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Boxtel

02-06-2017
9,0

Ervaring: Bij Autobedrijf Van Driel staat de klant centraal: correcte behandeling, nakomen van afspraken en service. Daarom kom ik graag bij Van Driel.


Ja, ik beveel dit aan

vanToor uit schaijk

01-06-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan