Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,0
120 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 120 beoordelingen

Trudy uit Oostelbeers

26-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Afgelopen week heeft autobedrijf Van Driel mij fantastisch geholpen met de afhandeling van een schade. Niet alleen kwam mijn auto prachtig hersteld terug, maar ook de leenauto die mij ter beschikking werd gesteld en de goede en snelle service maakten mij blij. De stress werd er een stuk minder door.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schijndel

20-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Mijn eerste indruk was zeer positief, prettige ontvangst en geen druk om verkoop z.s.m. rond te maken.
Er was alle tijd om rustig de auto te bekijken en proefrit te maken.
Aflevering ook ervaren als zeer prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oirschot

19-03-2017
8,0

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vaassen

18-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Door de vriendelijke ontvangst en klantvriendelijkheid was de koop van de nieuwe auto niet moeilijk.
Ben super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

laurens uit oisterwijk

17-03-2017
n.v.t.

Reden bezoek:


Ervaring: zoals altijd uitermate tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Best

17-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Veldhoven

11-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Ben al jarenlang klant en zeer tevreden. Vriendelijk en gemoedelijke behandeling en efficiente hoogstaande vakservice.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit maastricht

11-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: zeer tevreden, klantvriendelijk,goede uitleg wat er is gedaan aan auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Boxtel

10-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Klantvriendelijk; je voelt je er altijd welkom. Altijd bereid een technisch probleem zo snel mogelijk op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Best

10-03-2017
10

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan