Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,1
296 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 296 beoordelingen

Cees

09-05-2019
10

Ervaring: Dit is een service bedrijf zoals het zijn moet. Focus op de auto, het team denkt mee om oplossing te vinden ook als het niet meteen werk oplevert. Een voorbeeld: na een kleine schade kon de schadehersteller van het leasebedrijf geen vervangende onderdelen vinden. De Van Driel medewerker belde wat rond en had in no time een oplossing gevonden voor het andere bedrijf. :).
Onderhoud en reparatie altijd precies volgens planning. Tarieven lager dan bij de "grote" Mercedes garages. Ik blijf hier zeker nog jaren komen.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Eindhoven

11-04-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

richard uit Veghel

06-04-2019
9,0

Ervaring: Fijn bedrijf om te komen. Niet zo arrogant als bij ASV. Goede prijs kwaliteit verhouding en toch dezelfde service bij een officiële Mercedes-Benz dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Helvoirt

27-03-2019
9,0

Ervaring: De servicebeurt voor mijn auto vond ik vroeger altijd een nare bijkomstigheid van het autorijden, maar sinds ik Autobedrijf van Driel heb “ontdekt” is dat veranderd. Keurige ontvangst, al mijn vragen beantwoord, vervangend vervoer stond netjes klaar en gebeld dat mijn auto weer gereed was. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Eindhoven

29-01-2019
10

Ervaring: Altijd super geholpen!
Vriendelijk en deskundig! Ook voor redelijke tarieven!
Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

VDH Taxi uit Eindhoven

29-01-2019
10

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over van Driel , eerlijk betrouwbaar en ze weten wat ze doen
Kortom topbedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wintelre

27-12-2018
9,0

Ervaring: Reden bezoek was servicebeurt en update van de navigatie.
Ervaringen met autobedrijf van Driel zijn heel positief. Het is prima afspraken maken met de medewerkers altijd vriendelijk en meedenkend.
Vooraf altijd nette prijsopgave. Mocht er toch meerwerk zijn dan gebeurd dit altijd netjes in overleg.
No-nonsense en kwaliteit zoals je die bij Mercedes verwacht.
Bart en alle medewerkers ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vaassen

26-12-2018
8,7

Ervaring: Ervaring: Zeer prettig bedrijf. Heb hier mijn derde auto gekocht naar alle tevredenheid.
Geen poespas, duidelijke communicatie en eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Drunen

24-12-2018
9,0

Ervaring: Prima
Denken mee


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Oisterwijk

19-12-2018
10

Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan