Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,1
273 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 273 beoordelingen

Marianne uit Sint-oedenrode

12-03-2018
10

Ervaring: Vriendelijk en proffesioneel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Groningen

08-03-2018
8,3

Ervaring: Bijzonder vriendelijk en kundig. Afspraken worden nagekomen! Dat lijkt normaal maar is tegenwoordig al bijzonder. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Maasbree

05-03-2018
10

Ervaring: Tijdens een grote onderhoudsbeurt werd ik door uw medewerkers naar een nabijgelegen oldtimermuseum gebracht en na dit bezoek weer opgehaald.Mooie service.Zelfs de entreekosten waren geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Mijdrecht

05-03-2018
10

Ervaring: Mijn ervaringen zijn uitstekend. De manier waarop het personeel met de klanten om gaat is perfect. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit drunen

05-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jos Groenen uit Vught

05-03-2018
7,3

Ervaring: Erg prettig


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Schijndel

05-03-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Helmond

05-03-2018
9,0

Ervaring: Beste Mercedes benz dealer.
Gewoon een top bedrijf alles klopt gewoon.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Den Haag

03-03-2018
9,7

Ervaring: Hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren, uitstekende service.Hier ben je geen nummer, de klant is hier nog echt koning.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Mierlo

22-02-2018
10

Ervaring: Autobedrijf van Driel is een gemoedelijk familiebedrijf, alles wat je afspreekt klopt altijd, de service staat hoog in het vaandel, de prijzen zijn er op zeer goed betaalbaar niveau.
Echt topkwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan