Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,1
290 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
231 t/m 240 van 290 beoordelingen

j.f.m.m. uit Boxtel

17-11-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Hans uit ESCH

29-10-2016
8,7

Ervaring: Prima service van de werkplaats, vriendelijke en hulpvaardige receptionist met flexibele instelling.
Als er iets is mag je direct komen.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Liessel

28-10-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Veldhoven

27-10-2016
8,0

Ervaring: Prima ontvangst en uitleg. In dit geval Mercedes Me


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Son en Breugel

27-10-2016
10

Ervaring: Klantgericht, zeer deskundig en je betaalt echt niks teveel.


Ja, ik beveel dit aan

A.A. uit Beverwijk

20-10-2016
10

Ervaring: Hartelijk bedankt voor het gratis toesturen van de sleutelhanger. (bij eerdere zending heeft iemand onderweg hem er uitgevist)
Jullie konden daar niets aan doen, des te groter onze waardering voor de geweldige service.
Met vriendelijke groet A. Baltus


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Sint-Oedenrode

19-10-2016
8,7

Ervaring: Voor een onderhoudsbeurt werd de auto keurig opgehaald en weer thuisgebracht. Voor een onvoorziene reparatie werd gebeld met de reden waarom dit nodig was en wat dit ging kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Valkenswaard

17-10-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Mierlo

12-10-2016
9,0

Ervaring: Altijd eerlijk, afspraak is afspraak. Super klantvriendelijk en betrokken bij de klant, persoonlijke aandacht voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit eindhoven

12-10-2016
9,0

Ervaring: Ruim 3 jaar geleden een c-klasse gekocht. En sindsdien een zeer tevreden klant. Ik heb er 2 auto's in onderhoud waarbij ik altijd een goed gevoel heb.


Ja, ik beveel dit aan