Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,1
290 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
241 t/m 250 van 290 beoordelingen

greetje uit best

11-10-2016
8,7

Ervaring: goede service, snelle afhandeling, behulpzaam personeel wat ook goed met je mee denkt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit BOXTEL

11-10-2016
8,0

Ervaring: Onze ervaring met van Driel uit Liempde is goed, ze komen afspraak na en hebben telefonisch contact over de te vervangen of te repareren onderdelen. Het nabellen over de klanttevredenheid is ook prettig


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Waalre

08-10-2016
8,3

Ervaring: Ondanks dat ik van mening ben dat het geregelde onderhoud van een Mercedes voorbij gaat aan het werkelijk noodzakelijke onderhoud, volgens mij afhankelijk van het aantal gereden km's, ben ik wel tevreden waarop van Driel dit doet. Ik vindt wel dat het onderhoud te duur is en teveel op aanwijzingen van MB gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

08-10-2016
9,0

Ervaring: Mijn ervaringen met automobiel bedrijf v Driel zijn prima.Of het nu gaat om een servicebeurt in te plannen of om een advies altijd wordt ik altijd goed geholpen.Ook als er buiten een servicebeurt iets moet gebeuren zal er eerst overlegd worden met Peter of Martin.Mijn volgende auto zal vermoedelijk van automobielbedrijf komen.


Ja, ik beveel dit aan

Timur uit Eindhoven

30-09-2016
9,3

Ervaring: Er wordt meteen actie ondernomen, je wordt van alles op de hoogte gesteld. Prijs kwaliteit verhouding is top, grote prijsverschillen voor dezelfde service


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Boxtel

29-09-2016
10

Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf met gekwalificeerd personeel en betaalbaar


Ja, ik beveel dit aan

Christ uit Sint michiels gestel

28-09-2016
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Geert-jan uit Spoordonk

26-09-2016
8,0

Ervaring: Autobedrijf van Driel voldoet aan de verwachting van een Mercedes garage. Goede service en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

S.H.S uit St Michielsgestel

22-09-2016
9,0

Ervaring: Zeer goede service! Betrouwbaar en correct werkend


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Roosmalen

17-09-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan