Beoordelingen Autobedrijf van Driel Liempde

9,0
254 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
241 t/m 250 van 254 beoordelingen

Willem uit Mijdrecht

19-07-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Boxtel

19-07-2016
9,3

Ervaring: Klantvriendelijkheid en Brabantse warmte voelen goed.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Middelbeers

13-07-2016
8,7

Ervaring: Afspraak gemaakt voor A3 onderhoudsbeurt aan Mercedes B 180. Ook kosten daarvan opgevraagd omdat zij adverteren dat deze veel goedkoper zijn dan in
Officiƫle Mercedes garage. Werktijd zou volgens inschatting 21/2 uur zijn derhalve heb ik erop gewacht onder 2x aangeboden kopje koffie.
Na 21/2 uur werd mijn auto voorgereden keurig gewassen. Ik ontving de factuur volgens de afgesproken prijs, en ik kon er weer 1 Jaar tegen hopelijk
zonder problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Sint-oedenrode

12-07-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Haaften

12-07-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

jan uit rosmalen

08-07-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Brigitte

06-07-2016
9,3

Ervaring: Top service bij Autobedrijf van Driel. Al jaren klant en heel erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit Best

05-07-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Berlicum

28-06-2016
8,7

Ervaring: Ervaringen, zijn prima, er wordt snel gehandeld, service is top!


Ja, ik beveel dit aan

H.T.H.P.E. uit Groesbeek

07-06-2016
9,3

Ervaring: Ben zeer tevreden over dit bedrijf krijgt van mijn een warme douche en een. Warm bad er bij.
Als ik een punt ga geven is een tien voor de meester maar een dikke negen voor die alle medewerkers van van Driel
Tot het volgende kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan