Beoordelingen Autobedrijf van Dueren den Hollander BV

8,8
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Marc uit Cuijk

30-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na eerder al een zeer positieve review geschreven te hebben mbt aankoop en aflevering van onze gebruikte auto, hebben we helaas een beroep moeten doen op garantie.
Maar ook dit is super netjes en zonder problemen zéér netjes opgelost!
Het ligt niet naast de deur, maar zou ik weer op zoek zijn naar een nieuwe auto, dan zou ik zonder twijfel weer een auto kopen bij dit bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Willemstad

16-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede service .
En zeker Toon en corne vakmensen


Ja, ik beveel dit aan

Mara uit Oude tonge

25-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen zomaar kijken wat ze hadden staan. Na te vertellen wat we wilde en wat voor prijs catogorie werden heeel goed geholpen echt een servis als we ooit een andere auto nksig hebben ga we zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Debora uit Zevenbergen

23-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, leuk contact en staan altijd open voor vragen


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Klundert

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Rotterdam

27-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een tweedehands Opel Zafira. Niet te veel km., niet te oud en niet te duur. Na een tijdje zoeken bij dit bedrijf uitgekomen. Prima auto voor een prima prijs gescoord. Heel keurig afgeleverd. En wat ik hier speciaal wil noemen is de klantvriendelijkheid en de goede service tot zover. Glenn (en collega`s): hartelijk bedankt en ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Cuijk

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto.
We werden heel netjes en vriendelijk geholpen, en de auto werd zeer netjes gepoetst afgeleverd.
Tot op heden een prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Willemstad

10-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, zolang het niet over het promoten van een zeker merk gaat beginnende met de letter R


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Willemstad

07-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige contacten. Toon denkt mee en geeft goede adviezen.


Ja, ik beveel dit aan