Beoordelingen Autobedrijf Van Dueren

8,6
12 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Jan uit Ossendrecht

18-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor de tweede keer een gebruikte Mercedes gekocht. bij de de fa van Dueren
Snelle reactie op mail met inruilvoorstel waarin goede inruilprijs geboden werd.Andere dag de auto bekeken en proefrit gemaakt.Binnen enkele ogenblikken was de deal zonder gezeur rond. Bij aflevering was de auto prachtig gepoetst en leek wel nieuw.Aan aflevering wordt door het personeel erg veel en vriendelijke aandacht besteed.Ook de service bij het onderhoud met de ingeruilde auto verdient een dikke pluim. Zulke bedrijven moet je zoeken en wij hebben het gevonden


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Fijnaart

06-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden met mijn nieuwe auto!
Service was super.
Auto is snel geleverd omdat ik snel moest rijden!
Bij de aflevering een super uitleg gekregen over de bediening!
Zeer tevreden over de gebroeders van Dueren en uiteraard het personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Brit

17-05-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Den Haag

21-01-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vooral de persoonlijke benadering, openheid en duidelijkheid stel ik zeer op prijs. Altijd goede service gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Hoeksche Waard

09-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hebben een occasion gekocht bij Van Dueren den Hollander. Vanaf het moment van binnenkomst tot de levering van de auto hebben we een goed gevoel gehad bij het bedrijf en de heer Hans van Dueren.
Alle afspraken werden nagekomen voor de levering van de auto en ook de eigen auto konden we gemakkelijk inruilen.

Of het nou komt doordat we zelf houden van korte en zakelijke gesprekken weet ik niet, maar beide partijen rekten nog een beetje tijd, anders had het ook in 5 minuten geregeld kunnen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Joop

08-10-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Rozenburg

22-09-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet (gaspedaal) zag ik een mooie uit Duitsland geïmporteerde Mercedes E klasse staan bij autobedrijf Dueren. Na een kort telefoon gesprek direct naar Willemstad gereden. Bij aankomst aller vriendelijkst ontvangen door de verkoper.
Na een korte inspectie van mijn auto van 15 minuten was de deal rond en kreeg een redelijke inruil prijs voor mijn Mercedes C klasse. Na anderhalve week kon ik de auto ophalen. De auto werd perfect afgeleverd , beurt gehad nieuwe mattenset, reserveband , mooi gepoetst en zelfs een Nederlands instructie boek plus een mooi boeket bloemen die 10 dagen hebben gestaan. Kort gezegd ben ik zeer tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Plezierig bedrijf met goede service en erg gastvrij.
plezierige mensen die hun klanten erg waarderen


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Rotterdam

03-12-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een internet advertentie voor een gebruikte Audi bij dit autobedrijf in Willemstad terechtgekomen. Zeer prettige ontvangst , gemoedelijke Brabantse sfeer en voelde me nog echt een gewaardeerde klant. Prettige transactie in een zeer gezellige sfeer en een week later bij het ophalen van de auto werd er echt de tijd voor mij genomen om e.e.a. van mijn nieuwe aanwinst rustig uit te leggen. Kortom een prima bedrijf met mensen die nog weten wat service , gastvrijheid en klantgerichtheid is. Een absolute aanrader en ik zou het bedrijf aan iedereen aan willen bevelen !


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Klundert

30-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij de Gebr. Van Dueren en lees met verbazing deze twee recensies. Gewoon een top bedrijf en top service, staan altijd klaar voor je. Ze zijn ons een keer wezen helpen in het weekeinde toen wij op weg naar vakantie onderweg met stukken stonden, hadden een vervangende auto bij op de vrachtwagen. Verder is het personeel altijd vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ook de deskundigheid is oké, dus begrijp deze ene reactie dan ook niet.


Ja, ik beveel dit aan