Beoordelingen Autobedrijf Van Duinen & Visser B.V.

7,6
16 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,5
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Harry uit Harderwijk

02-11-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op 31/10 heb ik een recensie geplaats over de aankoop van mijn auto. Ik bedoelde hiermee autobedrijf van Duinen uit Nijkerk en niet dit bedrijf. U kunt deze recensie als niet verzonden beschouwen. Recensie is NIET van toepassing op dit bedrijf. Excuus voor het ongemak!


Ja, ik beveel dit aan

harry uit harderwijk

31-10-2017
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 28/10/2017 een auto, Audi A3 1.2 TFSI, bouwjaar 2012, gekocht bij van Duinen. “Ontvangen “ door Dhr Scholte. Een bijzonder arrogante, botte man zonder inlevingsgevoel en respect voor de klant. Geeft niet of nauwelijks tekst of uitleg over de auto en is niet bereid om te compromissen of te onderhandelen. “Take it or leave it! Toch de auto gekocht met een km stand van 99903. Moest zelf de auto op naam gaan zetten bij de plaatselijke Formido ( €10,00 ). Maandag 30/10/2017 de auto opgehaald. Wat schetst de verbazing? Km-stand is: 100117….( er is echt niet met de auto gereden volgens het bedrijf, na telefonische navraag….)
Ook zat er wel 3 liter benzine in de tank. Heb zelf de auto volgetankt: € 75,00 ( 50 liter ). Ik verkeerde altijd in de veronderstelling, dat het kopen van een auto een feestje moest zijn, zowel voor koper als verkoper. Bij van Duinen denken ze daar kennelijk totaal anders over! Nog geen kopje koffie aangeboden gekregen…Het gaat mij eigenlijk niet eens zozeer om het geld, dan wel het feit hoe je behandeld en te woord gestaan wordt. Het is toch geen pakje koekjes, wat je komt kopen. Bijzonder teleurstellend.


evelien uit grootegast

13-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundige fijne garage


Ja, ik beveel dit aan

E uit Groningen

12-02-2015
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 jaar geleden een golf gekocht bij deze garage. Na een aantal maanden begon de auto tijdens het starten een ratelend geluid te maken, een bekend probleem bij deze auto. Volgens de garage was alles in orde en hoorde het bij de auto. Verschillende garages spraken dit tegen, kettingspanner, ketting en nokkenasversteller zouden vervangen moeten worden. Garage vond dat de diagnose van een andere garage niets zei, en de zoon van de eigenaar wist te vertellen dat "ze bij de dealer pas iets doen als een ketting een halve minuut ratelt". Het bekende kettingspanner probleem van de tsi/fsi motoren. Slecht argument, ondeskundig en ik raad niemand deze garage aan. Reparatie zou meer dan 1400 euro kosten. Ze hebben me in de kou laten staan, iets wat je niet verwacht van een garage die service hoog in het vaandel heeft staan. Service was geweest als de rekening gedeeld zou zijn, of een tegemoetkoming. Maar niets van dit alles, de zaak was afgedaan volgens de garage.


Nedzad uit Tolbert

14-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Peugeot 206+ bij van Duinen en Visser gekocht, ik moet zeggen dat Jaap Visser heel erg vriendelijk is. Toen ik de auto kocht was die niet opdringerig en gaf zijn prijs en daar moest ik over nadenken. Omdat ie zo betrouwbaar overkomt en prijs was ook goed (denk ik) :-) heb ik besloten om daar te kopen. Enkele weken later ging de accu kapot, ik ging langs de garage en Jaap even gesproken zei die direct we zetten gelijk een nieuwe accu erin (top service). Ik had af en toe een gepiep bij de band links voor en daar wou die ook graag naar kijken, vanmorgen de auto ingeleverd en werd in de middag gebeld dat de auto klaar was. En jahoor ze hebben voorste remmen hellemaal los gehaald ingesmeerd en ook nog eens nieuwe remblokken ingezet. Jaap zei oude waren nog redelijk goed maar als het toch los is kunnen we er nieuwe inzetten.
Met deze ervaring durf ik zeker te zeggen dat dit een zeer goed bedrijf is. Nogmaals dank Jaap Visser


Ja, ik beveel dit aan

evelien uit Grootegast

03-11-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: super garage


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Grootegast

03-11-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super goede service bedankt jaap visser


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit l,zijl

29-06-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt geweldig , vorig jaar gebruikte auto aangeschaft, met goede service, daarbij onze 2de auto ook in onderhoud gegeven.
nu juni 2013 plotseling uitlaat kapot, 1 telefoontje en kon direct terecht, dezelfde dag gemaakt,gelijk een leenauto mee. nog geen week later hetzelfde verhaal alleen uitlaat op een andere plaats kapot, ook deze keer kon ik direct terecht, en hoefde ik niks te betalen voor de reparatie, wat een service en klantvriendelijkheid, tevens een goed advies erbij gekregen waar je wat mee kan. Dit bedrijf zeker een dikke pluim en aanbevolen


Ja, ik beveel dit aan

paul uit aerdenhout

29-04-2013
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Jaap,

eind oktober een zwarte landrover freelander bij jullie gekocht, met 6 mnd garantie...(die vandaag afloopt)
afgelopen winter toch nog 10000 km gereden (o.a. op en neer naar spanje) en geen problemen gehad,
de auto rijdt nog steeds goed. Wel voor ik weg ging nog een wiellager achter laten vervangen.
verder geen nieuws.

vr. groet
Paul Kruisbrink


Ja, ik beveel dit aan

sijtze uit grootegast

29-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: net een audi a6 gekocht echt super auto


Ja, ik beveel dit aan