Beoordelingen Autobedrijf Van Duinen & Visser B.V.

8,0
14 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

evelien uit grootegast

13-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundige fijne garage


Ja, ik beveel dit aan

E uit Groningen

12-02-2015
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 jaar geleden een golf gekocht bij deze garage. Na een aantal maanden begon de auto tijdens het starten een ratelend geluid te maken, een bekend probleem bij deze auto. Volgens de garage was alles in orde en hoorde het bij de auto. Verschillende garages spraken dit tegen, kettingspanner, ketting en nokkenasversteller zouden vervangen moeten worden. Garage vond dat de diagnose van een andere garage niets zei, en de zoon van de eigenaar wist te vertellen dat "ze bij de dealer pas iets doen als een ketting een halve minuut ratelt". Het bekende kettingspanner probleem van de tsi/fsi motoren. Slecht argument, ondeskundig en ik raad niemand deze garage aan. Reparatie zou meer dan 1400 euro kosten. Ze hebben me in de kou laten staan, iets wat je niet verwacht van een garage die service hoog in het vaandel heeft staan. Service was geweest als de rekening gedeeld zou zijn, of een tegemoetkoming. Maar niets van dit alles, de zaak was afgedaan volgens de garage.


Nedzad uit Tolbert

14-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Peugeot 206+ bij van Duinen en Visser gekocht, ik moet zeggen dat Jaap Visser heel erg vriendelijk is. Toen ik de auto kocht was die niet opdringerig en gaf zijn prijs en daar moest ik over nadenken. Omdat ie zo betrouwbaar overkomt en prijs was ook goed (denk ik) :-) heb ik besloten om daar te kopen. Enkele weken later ging de accu kapot, ik ging langs de garage en Jaap even gesproken zei die direct we zetten gelijk een nieuwe accu erin (top service). Ik had af en toe een gepiep bij de band links voor en daar wou die ook graag naar kijken, vanmorgen de auto ingeleverd en werd in de middag gebeld dat de auto klaar was. En jahoor ze hebben voorste remmen hellemaal los gehaald ingesmeerd en ook nog eens nieuwe remblokken ingezet. Jaap zei oude waren nog redelijk goed maar als het toch los is kunnen we er nieuwe inzetten.
Met deze ervaring durf ik zeker te zeggen dat dit een zeer goed bedrijf is. Nogmaals dank Jaap Visser


Ja, ik beveel dit aan

evelien uit Grootegast

03-11-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: super garage


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Grootegast

03-11-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super goede service bedankt jaap visser


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit l,zijl

29-06-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt geweldig , vorig jaar gebruikte auto aangeschaft, met goede service, daarbij onze 2de auto ook in onderhoud gegeven.
nu juni 2013 plotseling uitlaat kapot, 1 telefoontje en kon direct terecht, dezelfde dag gemaakt,gelijk een leenauto mee. nog geen week later hetzelfde verhaal alleen uitlaat op een andere plaats kapot, ook deze keer kon ik direct terecht, en hoefde ik niks te betalen voor de reparatie, wat een service en klantvriendelijkheid, tevens een goed advies erbij gekregen waar je wat mee kan. Dit bedrijf zeker een dikke pluim en aanbevolen


Ja, ik beveel dit aan

paul uit aerdenhout

29-04-2013
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Jaap,

eind oktober een zwarte landrover freelander bij jullie gekocht, met 6 mnd garantie...(die vandaag afloopt)
afgelopen winter toch nog 10000 km gereden (o.a. op en neer naar spanje) en geen problemen gehad,
de auto rijdt nog steeds goed. Wel voor ik weg ging nog een wiellager achter laten vervangen.
verder geen nieuws.

vr. groet
Paul Kruisbrink


Ja, ik beveel dit aan

sijtze uit grootegast

29-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: net een audi a6 gekocht echt super auto


Ja, ik beveel dit aan

jelle uit eastermar

17-03-2013
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: heb in 2010 307 gekocht wou hem nu daar wel inruilen durfde visser geen inruil prijs te bepalen moest eeerst iemand voor export langskomen dumpprijs dus en was toch nog een hele mooie 307 break van 2003 gelukkig zijn erwel andere garages en heb ik hem elders ingeruild als visser al 30 jaar autos verkoopt en 3dagen moet denken wat voor inruil prijs hij moet geven vind ik slecht kom niet terug


Flip uit Grootegast

27-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan