Beoordelingen Autobedrijf van Duren

9,5
21 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Adrie uit Gemert

03-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al sinds de jaren 70,dat zegt eigenlijk alles.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit volkel

02-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al diverse gebruikte auto's aangeschaft bij John. Eerlijke en met zorg uitgekozen occasions. Daarnaast goede sevice mbt onderhoud en advies.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Odiliapeel

10-03-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijne mensen, professioneel bedrijf, eerlijke prijzen en altijd bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Uden

07-10-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf met vakkennis, waar erg vriendelijke mensen werken welke flexibel en behulpzaam ingesteld zijn!
Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

LIETON uit Odiliapeel

30-09-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Flexibel en altijd klant gericht en een snelle service, .


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Odiliapeel

22-09-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar en uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Odiliapeel

27-02-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heeft de service zoals die hoort te zijn, dit mis ik vaak bij andere bedrijven


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Veghel

23-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen al jaren bij John. Vriendelijke man, goede service en hij staat altijd voor ons klaar. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Uden

24-12-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Neemt de tijd voor de klant. Heb Astra gekocht. Wagen zoals afgesproken keurig afgeleverd.
Aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

D.H uit odiliapeel

23-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto s al jaren in onderhoud bij john. Tevens kopen wij onze occassions bij van duren. Goede service en overlegd altijd netjes als de auto een groter mankement of verborgen mankement vertoond. Verder een goed en betrouwbaar garagehouder, die zijn klanten naar tevredenheid helpt.


Ja, ik beveel dit aan