Beoordelingen Autobedrijf Van Elst B.V.

8,7
728 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 728 beoordelingen

Wouter uit Utrecht

11-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een klant van ons stond gisteren met een lege accu in Leersum. Vanuit Utrecht zijn we dan best even aan het rijden dus dachten we, "kom we bellen Geurt even of hij voor ons naar de klant wil gaan " Geurt twijfelde geen moment, sprong direct in de auto en hielp onze klant in no - time op weg ! Dat is pas topservice en collegiaal ! Een voorbeeld voor onze branche en een bewijs hoe krachtig een netwerk kan zijn ! Geurt nogmaals dank kerel !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Druten

23-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Wijchen

22-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle vakkundige aanpak, overleggen als er keuzes gemaakt moeten worden en de kosten vallen reuze mee.
Fijn als je met een vertrouwd gevoel weer wegrijdt.
Ik zit bijna elke dag op de weg, dus deze samenwerking wil ik niet meer kwijt.


Ja, ik beveel dit aan

Vito uit Arnhem

21-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rijk uit Elst

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een bedrijf waar je het gevoel hebt dat de klant nog steeds koning is. Ook bij een ongepland bezoek zonder afspraak neemt men toch de tijd om je probleem te verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Elst (Ut)

09-07-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kan hierover nog niet goed oordelen, Enkele maanden geleden kort Geurt gesproken, nu try out in de vorm van kapotte xenon lamp, deze ervaring was goed. Kom binnenkort een keer langs om met Geurt alles inhoudelijk door te spreken.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Elst

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer service gericht, vriendelijk, behulpzaam. Mijn nwe auto in onderhoud gegeven, aanhanger, trailer, en caravan , alles doen ze. Positief verrast hier over, ga vooral zo door.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Elst

22-06-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed. service gericht. goede prijs/ kwaliteit
verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Elst (utr)

21-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Elst

19-06-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, oprecht, meedenkend en altijd secure te werk.


Ja, ik beveel dit aan