Beoordelingen Autobedrijf van Essen

8,6
87 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

Ronald uit Rotterdam

14-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk,woord goed geholpen,Krijg altijd op een vraag deskundig antwoord. Alleen de banden voor opa niet goed ,bijna goed ,komt goed .


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Maasdijk

10-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service. Vriendelijk en deskundig geholpen. Reparatie was snel klaar. Gewoon top. Bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit De Lier

12-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top, snelle service voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Gyselle uit Hoek van Holland

09-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

monique uit de lier

10-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Franca uit Delft

29-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk, nette service, gebruikte auto gekocht en de airco deed het niet, Dit is netjes gemaakt onder garantie, ik was blij met de service. Betrouwbaar en prettig bedrijf, ook als je een auto in de lagere prijsklasse koopt


Ja, ik beveel dit aan

Math uit Hulsberg

10-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Alphons uit De Lier

09-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jose uit druivenstraat

03-03-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service naar de klant toe
bij extra kosten word er van te voren gebeld en geven raad aan om het direct of later te doen wat ik zeer op prijs stel


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit De Lier

25-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaringen met Autobedrijf van Essen zijn al meer dan veertig jaar dus moet het wel goed zijn.


Ja, ik beveel dit aan