Beoordelingen Autobedrijf van Essen

8,7
100 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Rene uit Naaldwijk

02-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen woensdag stond ik met een kapotte auto in Loosduinen. Accu kapot en zelf geen enkel verstand van mijn auto. Om 17.15 naar van Essen gebeld of ze me wilden helpen en binnen 5 minuten een belletje dat er iemand onderweg was. Tegen 6 uur reden we achter elkaar naar de Lier waar een leenauto voor mij klaar stond. De andere dag was mijn auto al weer klaar en kon ik deze weer ophalen bij van Essen in de Lier. Super service van deze mannen.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

16-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage met normale prijzen en monteurs die met je meedenken


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit 'S-GRAVENZANDE

05-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens het rondkijken, voorzien van relevante en naar ons oordeel eerlijke informatie. Toen zelf nog rustig rond gekeken en een keuze gemaakt. daarna vriendelijk geholpen en op een open manier ons de juiste informatie gekregen. we zijn tevreden. ook een mooie deal qua inruil


Ja, ik beveel dit aan

Susanna uit De Lier

13-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben sinds ong. 20 klant en zeer tevreden. Ben met respect behandeld, heel goede service.
Onderaan kan ik maar een reden van bezoek aangeven maar ik laat er alles doen omdat ze het zo goed doen.


Ja, ik beveel dit aan

H J uit De Lier

01-07-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en klanrvriendelij


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Den haag

28-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar. Plezierige service


Ja, ik beveel dit aan

Win uit Leiden

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

20-05-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een eerdere diagnose van een merkdealer en een offerte van 3200 kwam deze garage met een hele andere second-opinion. 500 euro reparatiekosten en we rijden weer!
Deze monteurs zien zoveel auto's dat ze net even anders denken dan menig andere monteur.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Katwijk

16-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Algeheel goed, nette uitstraling
Aardig werkplaats medewerker, zeer veel info en vertouwen uitstralend

Perfecte verkoop afdeling.

Min punt koffie gaf “Haags bakkie”


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Wassenaar

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede deskundig bedrijf, leuk ontvangst . een prima inruil prijs voor onze oude auto .


Ja, ik beveel dit aan