Beoordelingen Autobedrijf van Essen

8,7
94 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Win uit Leiden

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

20-05-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een eerdere diagnose van een merkdealer en een offerte van 3200 kwam deze garage met een hele andere second-opinion. 500 euro reparatiekosten en we rijden weer!
Deze monteurs zien zoveel auto's dat ze net even anders denken dan menig andere monteur.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Katwijk

16-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Algeheel goed, nette uitstraling
Aardig werkplaats medewerker, zeer veel info en vertouwen uitstralend

Perfecte verkoop afdeling.

Min punt koffie gaf “Haags bakkie”


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Wassenaar

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede deskundig bedrijf, leuk ontvangst . een prima inruil prijs voor onze oude auto .


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en eerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Schipluiden

29-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig, afspraak is afspraak. Snelle service bij pech. Schone en opgeruimde garage. Bij een beurt wordt de auto schoon (wasstraat) afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Berry

27-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangeschaft bij Van Essen. Keurig geholpen, telefonisch goed bereikbaar, snelle afspraken, net autobedrijf, prima communicatie. Auto ook aankoopkeuring uit laten voeren en de punten die reeds besproken waren kwamen er ook uit (minimaal). Kortom: Eerlijk bedrijf. Verkoper Richard: complimenten.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Rotterdam

14-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk,woord goed geholpen,Krijg altijd op een vraag deskundig antwoord. Alleen de banden voor opa niet goed ,bijna goed ,komt goed .


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Maasdijk

10-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service. Vriendelijk en deskundig geholpen. Reparatie was snel klaar. Gewoon top. Bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit De Lier

12-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top, snelle service voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan