Beoordelingen Autobedrijf van Essen

8,7
97 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Susanna uit De Lier

13-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben sinds ong. 20 klant en zeer tevreden. Ben met respect behandeld, heel goede service.
Onderaan kan ik maar een reden van bezoek aangeven maar ik laat er alles doen omdat ze het zo goed doen.


Ja, ik beveel dit aan

H J uit De Lier

01-07-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en klanrvriendelij


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Den haag

28-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar. Plezierige service


Ja, ik beveel dit aan

Win uit Leiden

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

20-05-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een eerdere diagnose van een merkdealer en een offerte van 3200 kwam deze garage met een hele andere second-opinion. 500 euro reparatiekosten en we rijden weer!
Deze monteurs zien zoveel auto's dat ze net even anders denken dan menig andere monteur.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Katwijk

16-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Algeheel goed, nette uitstraling
Aardig werkplaats medewerker, zeer veel info en vertouwen uitstralend

Perfecte verkoop afdeling.

Min punt koffie gaf “Haags bakkie”


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Wassenaar

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede deskundig bedrijf, leuk ontvangst . een prima inruil prijs voor onze oude auto .


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en eerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Schipluiden

29-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig, afspraak is afspraak. Snelle service bij pech. Schone en opgeruimde garage. Bij een beurt wordt de auto schoon (wasstraat) afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Berry

27-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangeschaft bij Van Essen. Keurig geholpen, telefonisch goed bereikbaar, snelle afspraken, net autobedrijf, prima communicatie. Auto ook aankoopkeuring uit laten voeren en de punten die reeds besproken waren kwamen er ook uit (minimaal). Kortom: Eerlijk bedrijf. Verkoper Richard: complimenten.


Ja, ik beveel dit aan