Beoordelingen Autobedrijf van Essen

8,7
91 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Jacqueline uit Wassenaar

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede deskundig bedrijf, leuk ontvangst . een prima inruil prijs voor onze oude auto .


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Lier

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en eerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Schipluiden

29-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig, afspraak is afspraak. Snelle service bij pech. Schone en opgeruimde garage. Bij een beurt wordt de auto schoon (wasstraat) afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Berry

27-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangeschaft bij Van Essen. Keurig geholpen, telefonisch goed bereikbaar, snelle afspraken, net autobedrijf, prima communicatie. Auto ook aankoopkeuring uit laten voeren en de punten die reeds besproken waren kwamen er ook uit (minimaal). Kortom: Eerlijk bedrijf. Verkoper Richard: complimenten.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Rotterdam

14-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk,woord goed geholpen,Krijg altijd op een vraag deskundig antwoord. Alleen de banden voor opa niet goed ,bijna goed ,komt goed .


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Maasdijk

10-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service. Vriendelijk en deskundig geholpen. Reparatie was snel klaar. Gewoon top. Bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit De Lier

12-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top, snelle service voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Gyselle uit Hoek van Holland

09-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

monique uit de lier

10-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Franca uit Delft

29-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk, nette service, gebruikte auto gekocht en de airco deed het niet, Dit is netjes gemaakt onder garantie, ik was blij met de service. Betrouwbaar en prettig bedrijf, ook als je een auto in de lagere prijsklasse koopt


Ja, ik beveel dit aan