Beoordelingen Autobedrijf Van Gestel

8,8
40 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Leon uit Gemert

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het is de 2e auto die ik daar gekocht heb.Ben weer zeer tevreden over de service en de afwikkeling.Top adres ook weer voor de eventuele volgende auto.Ze doen echt wat ze beloven gewoon SUPER!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Amsterdam

20-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer adequate en vlotte aankoop van een fiat panda gedaan. Prima service, vriendelijke verkoper die niet pusht. Dat kan ik zeer waarderen!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Eindhoven

28-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan autobedrijf van Gestel aanraden bij eenieder die op zoek is naar een auto.
Het is ook niet de eerste keer dat ik bij Jan van Gestel een auto aanschaf.
Niet alleen de ontvangst is hartelijk en vriendelijk, ( koffie is trouwens ook erg lekker) maar ook de ontspannen manier van onderhandelen en ouwehoeren vind ik prettig te noemen.
Ik vond het prettig dat hij mijn auto niet afkraakte en een eerlijke inruilprijs bood voor mijn auto.
Na de aanschaf ontdekte ik een kleine beschadiging bij de spiegel. We hadden dit beiden niet gezien. Jan stelde voor dit direct te herstellen op zijn kosten. Ik vind dat meer dan redelijk van hem.
Al met al ben ik zeer tevreden en zal ik bij de aanschaf van een nieuwe auto zeker weer even zijn autobedrijf bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit weert

25-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer net auto bedrijf waar alleen nette auto"s te koop staan.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit BARENDRECHT

11-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ben gastvrij ontvangen bij dit bedrijf aardige mensen en een relaxte sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Raamsdonksveer

17-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: - man om man en woord om woord van de heer Van Gestel, ook nadat al is geleverd;
- je krijgt snel antwoord zowel per email en per telefoon;
- eerlijke en deskundige communicatie (geen druk en geen "afkraken" van je eigen auto);
- ook goede prijs voor inruilauto gerkegen;
Ik ben zeer tevreden en zou hier zo weer een auto kunnen inruilen en kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik werd goed geholpen. Verkoper kon mij veel vertellen over de auto. Ik werd fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Twello

18-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede communicatie en betrouwbaar. Heb een auto ingeruild en een goede eerlijke auto ervoor terug!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Soest

13-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit autobedrijf terecht gekomen door een auto op autoscout.
Ze hebben een goede en mooie selectie van auto's voor scherpe prijzen.
Zeer vriendelijke ontvangst en goede uitleg mocht direct een proefrit maken.
Afspraken worden nagekomen en nu super blij met mijn nieuwe auto.
Voor mijn volgende auto ga ik zeker weer langs ondanks de afstand.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Geldrop

25-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord TOP, autobedrijf Van Gestel heeft mij geholpen aan een prachtig en vooral super goede auto.

Helaas bleek een slang van de koelvloeistof los te zitten, en ik kon hierdoor niet verder rijden. Ik heb de eigenaar van autobedrijf van Gestel gebeld en ik voelde me meteen geholpen! Door de super goede service zat ik, ondanks het feit dat het weekend was, binnen een paar uur weer in de auto en kon ik weer rijden!

Zo een goede service heb ik nog niet gezien, en ik heb er dan ook de volste vertrouwen in dat ik in goede handen ben bij Jan van Gestel.

Ik kan geen enkel negatief punt verzinnen, hierdoor krijgt dit bedrijf voor mij een dikke 10 en als iemand mij vraagt waar hij / zij het beste een auto kan kopen dan zeg ik 'Autobedrijf van Gestel'!


Ja, ik beveel dit aan