Beoordelingen Autobedrijf Van Gestel

8,8
42 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Sandra uit Den Bosch

06-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Coevorden

03-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ricardo heeft ons een auto verkocht. Na een week kwamen wij erachter dat er een probleem met de versnellingsbak was. Ricardo heeft aangegeven ons niet te laten zitten. dit is ook niet gebeurt. Keurig is het probleem verholpen op een uiterst correcte wijze. Ik ben zeer te spreken over dit autobedrijf. Altijd netjes reageren middels de telefoon en nergens voor weggelopen. Echt Top!! super klantvriendelijk en een oplossingsgerichte benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Gemert

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het is de 2e auto die ik daar gekocht heb.Ben weer zeer tevreden over de service en de afwikkeling.Top adres ook weer voor de eventuele volgende auto.Ze doen echt wat ze beloven gewoon SUPER!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Amsterdam

20-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer adequate en vlotte aankoop van een fiat panda gedaan. Prima service, vriendelijke verkoper die niet pusht. Dat kan ik zeer waarderen!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Eindhoven

28-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan autobedrijf van Gestel aanraden bij eenieder die op zoek is naar een auto.
Het is ook niet de eerste keer dat ik bij Jan van Gestel een auto aanschaf.
Niet alleen de ontvangst is hartelijk en vriendelijk, ( koffie is trouwens ook erg lekker) maar ook de ontspannen manier van onderhandelen en ouwehoeren vind ik prettig te noemen.
Ik vond het prettig dat hij mijn auto niet afkraakte en een eerlijke inruilprijs bood voor mijn auto.
Na de aanschaf ontdekte ik een kleine beschadiging bij de spiegel. We hadden dit beiden niet gezien. Jan stelde voor dit direct te herstellen op zijn kosten. Ik vind dat meer dan redelijk van hem.
Al met al ben ik zeer tevreden en zal ik bij de aanschaf van een nieuwe auto zeker weer even zijn autobedrijf bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit weert

25-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer net auto bedrijf waar alleen nette auto"s te koop staan.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit BARENDRECHT

11-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ben gastvrij ontvangen bij dit bedrijf aardige mensen en een relaxte sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Raamsdonksveer

17-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: - man om man en woord om woord van de heer Van Gestel, ook nadat al is geleverd;
- je krijgt snel antwoord zowel per email en per telefoon;
- eerlijke en deskundige communicatie (geen druk en geen "afkraken" van je eigen auto);
- ook goede prijs voor inruilauto gerkegen;
Ik ben zeer tevreden en zou hier zo weer een auto kunnen inruilen en kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik werd goed geholpen. Verkoper kon mij veel vertellen over de auto. Ik werd fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Twello

18-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede communicatie en betrouwbaar. Heb een auto ingeruild en een goede eerlijke auto ervoor terug!


Ja, ik beveel dit aan