Beoordelingen Autobedrijf Van Gestel

8,9
57 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Albert uit Rotterdam

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige BMW 325i cabrio gekocht. Prettig en vlot zaken gedaan. 1 garantieclaim naar tevredenheid opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Delden

20-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Jan van Gestel een gebruikte Audi gekocht. Kort na aflevering ontstonden enkele storingen. Jan van Gestel was direct bereid om mee te werken aan een oplossing, ondanks dat ik niet voor de Bovag-garantie gekozen had. Kortom netjes afgehandeld!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Den Haag

20-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aaschaf van tweedhands youngtimer bleken er een paar zaakjes niet in orde. Van Gestel heeft hier direct super goed op geacteerd en alles prima opgelost! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond

10-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi Audi A8 gekocht. Goede service en verkoop zonder poeha.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar. Prettig zaken mee gedaan. Goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BMW 730i gekocht. Limousine ten top. Wat een super comfort auto. Mijn dochter van 8 jaar: het lijkt wel of deze auto zweeft over de weg.


Ja, ik beveel dit aan

Darko uit Den Haag

27-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ricardo was very professional and polite, he explained everything and went out of his way to help me with everything, including organising ensurance. On top of that, he picked me up from Eindhoven Centraal, so i didn't have to take the tram. Recommended!


Ja, ik beveel dit aan

Vlad uit Stadskanaal

26-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf en top service. Kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Maassluis

11-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, eerlijk en zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Maassluis

09-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, eerlijk en zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan